- 11 Aralık 2018
- 40.438
- 251.197
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama sen boşlukları gollumla falan doldurdum galiba
Aynen bak kadın işi biliyor yok şunun mimikleri yok bunun hareketleri en son patlattı bombayıBen sana gizem konusunda ders vericiim bacım. Öyle parça parça gösterince olmuyor shsjjs.
Biz sizi yeterince kendinizden geçiremedik mi Vander hanım, oooo? Hadi git, ama arkandan kaç sayfa yazacağız onu da düşün.Ben sherlocka kaçıyorum şöyle izleyip kendimden geçeyim
benı de bul dkkxdkdk ben sana delil bırakacam desem
Dkkdkkd önce kıyafet djdj sonra don falan bıraksam delil olarak don derken guzel don lütfen
Bende anlamadım. Saniyede 3 kişi bir şeyler gösteriyorKim kime göstermiş? Yetişemiyorum ben az yavaş olun.
Dedikodumu yapmanız için izin veriyorumBiz sizi yeterince kendinizden geçiremedik mi Vander hanım, oooo? Hadi git, ama arkandan kaç sayfa yazacağız onu da düşün.
Sen daha iyi bilirsin o işleri, bize mi soruyon? Peeh.Kim kime göstermiş? Yetişemiyorum ben az yavaş olun.
Ben etkinlik derken hiç böylesini düşünmemistimEtkilinlik işte alla alla gösteriyorlar durduramıyoruz
Hobi olarak gösteriyoruzBebelerimi uyuttum, beyim kahve yapıyor, günün en sevdiğim vakti gelmiş bulunmakta
Kime benziyorsundan kim kime neresini göstermiş noktasına mi geldik şimdi
Hani hobi, etkinlik gibi şeylerden bahsedecektik, ne oldu bize
Duuuuuuuurrrr!!!!Bende anlamadım. Saniyede 3 kişi bir şeyler gösteriyor
Neyse bende erkek arkadaşıma göstermeye gidiyorum gelicem hemen
Kim kime göstermiş? Yetişemiyorum ben az yavaş olun.
Bende anlamadım. Saniyede 3 kişi bir şeyler gösteriyor
Sen daha iyi bilirsin o işleri, bize mi soruyon? Peeh.
Yine bir erkek arkadaş çıktı la havle ya.Bende anlamadım. Saniyede 3 kişi bir şeyler gösteriyor
Ben göstericem birazdanDedikodumu yapmanız için izin veriyorum
Ama birbirine resim göstermeyin yaaaaa
Benı bekleyin
Allah hobinin da hayırlısını versin.Hobi olarak gösteriyoruz
Mesaj kukusu hahahhasfsEn iyi şahsım bilir. Olm kimse gelmedi ya mesaj kutuma ve kukuma
Yazık yaa anca sanaldan gösteriyor kıyamamDuuuuuuuurrrr!!!!
Ooo illüminati. Alırım bir dalTamam şöyle yapalım herkes fotoğrafından tek gözünü kırpıp onu paylaşsın shsjsjsj.
Ooo illüminati. Alırım bir dal