- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
GöZ olduğu sürece sıkıntı yok benceAma öyle filtre ile renkli göz yapmak yok. He derseniz ki göz ile sınırlama organı biz seçelim ben o kısma karışmaaaam. Terbiyesizlik yapmayın ama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GöZ olduğu sürece sıkıntı yok benceAma öyle filtre ile renkli göz yapmak yok. He derseniz ki göz ile sınırlama organı biz seçelim ben o kısma karışmaaaam. Terbiyesizlik yapmayın ama.
Biliyorsun göstermeyi seviyorum. Kimse istemedi benden burada napimYine bir erkek arkadaş çıktı la havle ya.
Bana kendinizi gösterir misiniz Absolut Hanımcığım?Biliyorsun göstermeyi seviyorum. Kimse istemedi benden burada napim
Neyse ki ben gördümBiliyorsun göstermeyi seviyorum. Kimse istemedi benden burada napim
Aaa yay
Şüphesiz ki yay burcu en asil duyguların insanıdır
Küstüğümden dolayı için gösterememBana kendinizi gösterir misiniz Absolut Hanımcığım?
Ay kova deme bana, en yakınımdaki kovanın kafasına kova geçiresim geliyor.Deri ama kovalara düşersiniz. Sapyoseksüeller sizi. Hıhhhh.
İki saattir gözümün göründüğü foto arıyorum, bulamadım. Güneş gözlüğüynen doğmuşum sanırım.GöZ olduğu sürece sıkıntı yok bence
İki saattir gözümün göründüğü foto arıyorum, bulamadım. Güneş gözlüğüynen doğmuşum sanırım.
Ay kova deme bana, en yakınımdaki kovanın kafasına kova geçiresim geliyor.
Ben gelmiştim gaza ama şansınıza küsün gözlüklü atabilirim amaGaza gelip atsam mı gözlerimi diye düşünmedim değil bir an ahsjsjs.
Ben de alırım bi dalBana kendinizi gösterir misiniz Absolut Hanımcığım?
Ben gelmiştim gaza ama şansınıza küsün gözlüklü atabilirim ama
Benim de tam tersi tepsi kadar olduğu için güneş gözlüğüyle dengeliyorumAhshjs ben güneş gözlüğü kullanamıyorum yüzüm kaşık kadar olduğu için. O yüzden gözlü fotoların hepsi.
Benim de tam tersi tepsi kadar olduğu için güneş gözlüğüyle dengeliyorum
Yüzümü gören 88 kilo falan sanabilir öyle bi yüz
İstenilen sayfa bulunamadı.ahaha çok mantıklı bir fikir. Yüzüğü kapıp geliyorum.