- 18 Ekim 2018
- 7.900
- 32.719
- 548
Dün gece yeni oyuna başladım. Sabah da işim vardı takip edemedim buraları.İki saat mi dün gece açmışlar topiği (nifak nifak...)
Arkadaş grubunun hep unutulan kişisi gibi hissettim şu an kendimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün gece yeni oyuna başladım. Sabah da işim vardı takip edemedim buraları.İki saat mi dün gece açmışlar topiği (nifak nifak...)
Gösterme çemberi oluşturursak herkes birine göstermiş, herkes de birini görmüş olurArkadaşlar hani gösterecek olsam ilk sana gösterirdim, zaten gösterdim minvalinde yazışıyorsunuz ya, biz dışlanmış hissetmeyelim di mi? Normal yani bunlar di mi?
İşte kdkdkd soruyorum ne izleyelim föfmdmNe izlicez?
Peki... neden?Böyle tanınmamak için gözünü kapatıp ağzını göstermiş. Gözünü gösterip ağzını saklamış. Ben onları birleştirdim ajsjsjsj.
Lyanna bana gösterdi, ben kudraya gösterdim, kudra ...Gösterme çemberi oluşturursak herkes birine göstermiş, herkes de birini görmüş olur
Önemli olan ilk kimin göstereceğiGösterme çemberi oluşturursak herkes birine göstermiş, herkes de birini görmüş olur
Arkadaşlar hani gösterecek olsam ilk sana gösterirdim, zaten gösterdim minvalinde yazışıyorsunuz ya, biz dışlanmış hissetmeyelim di mi? Normal yani bunlar di mi?
Peki... neden?
Sonra hep beraber banaLyanna bana gösterdi, ben kudraya gösterdim, kudra ...
Göstermek derken yüzümüzden bahsediyoruz umarım
Aman boşver arkadaşız da ne oluyor? Kimse bize göstermiyor.Dün gece yeni oyuna başladım. Sabah da işim vardı takip edemedim buraları.
Arkadaş grubunun hep unutulan kişisi gibi hissettim şu an kendimi
Seni zekandan öpüyorum canım arkadaşım.Gösterme çemberi oluşturursak herkes birine göstermiş, herkes de birini görmüş olur
Seni az çok tahmin ediyorum. Bir konuda parça parça organlarını göstermiştin. Birleştirdim ben onları ajajkaks.
Kim neyi gösteriyor yahu 1 dk buralar karışmışArkadaşlar hani gösterecek olsam ilk sana gösterirdim, zaten gösterdim minvalinde yazışıyorsunuz ya, biz dışlanmış hissetmeyelim di mi? Normal yani bunlar di mi?
Ama sen boşlukları gollumla falan doldurdum galibaBöyle işte parça parça olunca güzel olduğunu düşünürüz sandı heralde. Kusurlu parçaları gizledi. Güzel yöntem ajjwsjekr.
EstSonra hep beraber bana
Bir bilsek biz de görüp göstereceğiz ama bunlar hayın çıktı.Kim neyi gösteriyor yahu 1 dk buralar karışmış
Bebelerim uyumadan çinçin yok
Öyle huylarım da var evet. Bir türlü gizemli gadın olamıyorum mimkin değil. İllaki göstermem lazım, illaki söylemem lazım. Gocam bilir burada olduğumu, kardeşim bilir, anam bilir, kuzenler bilir hatta dedim "Üye olun". Tabi gocama sen üye ol demedim ama sormadan daha aralarında en isteklisi ilginçtir ki o oldu.
Etkilinlik işte alla alla gösteriyorlar durduramıyoruzBebelerimi uyuttum, beyim kahve yapıyor, günün en sevdiğim vakti gelmiş bulunmakta
Kime benziyorsundan kim kime neresini göstermiş noktasına mi geldik şimdi
Hani hobi, etkinlik gibi şeylerden bahsedecektik, ne oldu bize