- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.578
- 598
- 34
Ne izlicez?Bu akşam dizi izleyecek misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne izlicez?Bu akşam dizi izleyecek misiniz
Hiç üzerime alınmadım ben önceden gösterdim ama elletmedim. Prensibimdir.
Ay bugün sizi etiketleyecektim, sonra dedim kesin görmüştür de belki geyik havasında değildir. Öyle bir ikilem. Yoksa kambersiz düğün olmaz tabi ki.Vay vay vay...
Bende herkes nerede diyeyim
Ben gösterecek olursam ilk sana göstereceğim söz
İki saat oyun oynayayım dedim hemen dışlanmışım. Küstüm benBuraya kaçmışlar ben de sabah bastım
Organlarını derkenSeni az çok tahmin ediyorum. Bir konuda parça parça organlarını göstermiştin. Birleştirdim ben onları ajajkaks.
Yav yok ne benziycemYok be inandım bu arada ama moralim bozuldu baya bir
Ben de ancak leyla olup hasetlıkten seni döverim dkdkkd
Biz ıkınıp sıkınırken kadın lök diye Fahriye Evcen dedi yaaDağılalım bence bu kadar yeter ben kendimi balkondan aticam
Ahahda o nasıl bir konuymuş öyle tövbe estağfurullahSeni az çok tahmin ediyorum. Bir konuda parça parça organlarını göstermiştin. Birleştirdim ben onları ajajkaks.
İki saat mi dün gece açmışlar topiği (nifak nifak...)İki saat oyun oynayayım dedim hemen dışlanmışım. Küstüm ben
Ultrason fotoğrafı koyduysa karaciğer falan?Organlarını derken
Ben güvenilir bir insanım. Bana göster :)))
Ben evlenince düğün fotoğrafımı atıcam, atıyorsak tam atalım.
Özele gel özele ahshjadjsj
Ne bileyim lazer nasıl kullanılıyor muhabbetinden sonra emin olamadımUltrason fotoğrafı koyduysa karaciğer falan?
Mayın tarlasında gibiyiz never, her an yanlış bir kelime ve baammm diye foto çarpabilir yüzümüzeNe bileyim lazer nasıl kullanılıyor muhabbetinden sonra emin olamadım
I am legendfilmdelisi korku filminde bile karantina var diye çıkmaz, bir tek o sağ kalır elinde fısfısıyla.
Organlarını derken
Ohh djdks rahatladım iyi iyiYav yok ne benziycem