Coronasavar

Marka model? Memnun musun? Uzun vadede işe yarar bi şey mi? Eved.
Philips Lumea prestige. Düzenli kullanımda çok işe yarıyor. Kullanmayı bırakınca tüylerin bir kısmı geri dönüyor. Mesela bacaklarımda kullanmıştım. İki senedir kullanmıyorum. Tüylerin dörtte biri geri geldi. Kol altında da öyle.

Marka model öğrenebilir miyim?

philips lumea. İlk çıkan modellerden biri, oldukça eskidi yani. Yeni teknolojiler daha iyi, çok kişiye tavsiye ettim ordan biliyorum.
Uzun vadede etkili. Yaklaşık 2 ayda %90-95 oranında hallediyor kıl tüy mevzusunu. Sonrasında 40-45 günde bir tekrarlamak gerekiyor tüyler çıkmadan. Bırakınca yaklaşık 3-3,5 ayda aynen geri geliyor. Kesin çözüm değil ama ağdadan jiletten epilatörden bin kat rahat. Acımıyor da.

Benim tüyler insaflıymış o zaman.

Benim tüyler insaflıymış o zaman.
Sorun bende de olabilir bu konuda. Alex’e gidip iki sene sonra aynı oranda tüy üretebilmiş insanım. O yüzden ev tipi bir cihaz beim daha çok işime yaradı. Hormonlarım pek bi çıldırık

Sorun bende de olabilir bu konuda. Alex’e gidip iki sene sonra aynı oranda tüy üretebilmiş insanım. O yüzden ev tipi bir cihaz beim daha çok işime yaradı. Hormonlarım pek bi çıldırık

Yaa benim lazer biteli 2 yılı geçti zaten tam bitmemişti genital için yazıyorum sanki çıkmaya başladı gibi çoğalıyor mu yani

Bu arada şekersiz, unsuz, yulaflı, muzlu, kuru meyveli kurabiye yaptım arkadaşlar, sonuç inanılmaz. Önceki sayfalarda paylaşılan çikolatalı, nefis leziz görünen, muhteşem derecede ağız sulandırıcı, çikolatalı şeylere itibar etmeyiniz. Karantinada olduğumuz süre boyunca sağlıklı beslenelim. Yavanlıkta hayat var.

Teşekkür ederim ikinize de. Şöyle ki ben 2 sene kadar önce tüm vücuduma alex lazer yaptırdım. Baya da memnun kaldım. %90 bitti diyebilirim. Ama tek tük kalanlar oldu. Onları da almak artırmaya sebep oluyormuş. Başa dönmemek için bu cihazlardan düşündüm. Eğer işe yarıyorsa baya mantıklı geliyor bana.

Yaa benim lazer biteli 2 yılı geçti zaten tam bitmemişti genital için yazıyorum sanki çıkmaya başladı gibi çoğalıyor mu yani

Benimki çoğaldı. Ama yaşım henüz gençti ve zaten bu yaşta garanti veremeyiz demişti merkez. O yüzden beklediğim bişeydi, çok sürpriz olmadı.

Bi kere o glutensiz ve unsuz gayet sağlıklı bi tarifti. Ama bende hiç öyle sağlıklı malzemeler olmadığı için yapamıyorum.

Sevgili korona günlüğüm
Bugün güne çok enerjik başladım. Hızlıca ev işlerimi yapıp; oğlanla saklambaç, kedi yavrusu, jenga, ambulans oyunlarını oynayıp validemle iletişim kurdum. Kendisi bugün de buzdolabını temizliyordu canım görümcemle. Çok iş yapmaktan rahatsız olmuş olmalı ki "sen en son ne zaman temizlemiştin buzdolabını" diye sordu. "kalu beladan beri temizlemedim anam. Arada kurtları kenara itip alacaklarıma ulaşıyorum" dedim. Minnak bir sessizliğin ardından güldü. Böylelikle kaynana öteleme eylemimde hala paslanmadığımı anlamış oldum.

Bugün kk denilen örgüt evinde fazlaca vakit geçirdim. Sanatsal yönümü açığa çıkarıp kadınları kocalarına karşı kışkırttım. Şu an boşanmaları mümkün değil, yesinler birbirlerini.

Bu kötülüğüm karşılıksız kalmayacaktı tabi ki. Eve gelen beyimle kavga ettim. Geçmiş zamandan gelen konuları bahane edip dırdır yaptım. Çünkü neden yapmayayım. Onun da canına yetti ve "sana mı sorucam yaparım, oh iyi ki yapmışım yeter artık" şeklinde böğürdü. Neden sinirlendi anlamadım. Sinirlendim ve ona verilecek en büyük cezayı verdim. Bornozumu alıp banyoya girerken "bak çocuğa ben banyodayım" dedim. Birkaç dakika sonra çocuğu halasına atmış biçimsiz. Banyonun kapısını tıklayıp "aç bi bir şey alıcam" dedi. Nereden bilebilirdim ahlaka mugayir davranışlar sergileyeceğini? Kapıyı açtım ve afedersiniz ırzıma zeval getirecek şeyler yaptı. Kafasından aşağı sıcak su boşalttım ben de. Öylece kaldı ve "sen gerçekten hastasın" diyerek çıktı. Gülerek dedi ama kızmadı bence. Bunca yıllık karısıyım hala öğrenemedi ırzıma göz dikerek barışmayacağımı. Aksine buna sinirlendiğimi. Oğlak burcuyum olum ben cıvıklaşma!

Banyodan çıktığımda barışmış buldum kendimi. Zaten neden kavga ettim onu da bilmiyorum. Karantina çok bozdu beni. İyiden iyiye manyak oldum.

Bugünüm de böyle neşe dolu, aktiviteden aktiviteye koştuğum bir gün oldu. Yarın görüşmek üzere conım.

İşe yarıyor, bence de mantıklı. 3-5 tüy için zaten çok daha kolay olur yapması.

Bence yarar. Şuan muhtemelen jiletle alıyorsunuzdur, birkaç gün sonra ele batmaya başlıyorlardır. Bu cihazla alınca siz kullandığınız süre boyu çıkmıyorlar zaten, hem de gittikçe kullanım arası açılacağı için epey konforlu hale geliyor. Ben son dönemlerde 2 ayda bir kullanıyordum mesela.
Bi kere o glutensiz ve unsuz gayet sağlıklı bi tarifti. Ama bende hiç öyle sağlıklı malzemeler olmadığı için yapamıyorum.
Bilmiyorum, görüntüsü bana o güveni vermedi. Şimdi gelip benim kurabiyelere baksanız mesela, biz sağlıklıyız diye bağırıyorlar.
Sağlıklı beslenmek hiç tarzım değil.
Çikileta yiyen öldü de yulaf yiyen ölmedi mi

Gofretler bitti mi acaba? =))
Cihazı kukuna tutup düğmesine basıyon
Daha güzel anlatılamazdı. =P Bir de görselli anlatırsanız daha iyi olur tabi.

1. Oğlanı halasına balkondan mı atmış?
2. Barışmış bulduktan sonra adam amacına ulaştı mı?
3. İkinci bebe geliyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…