- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
- 598
Nefes alıyorsa sorun yok ahfhha
Özelden boydan ve karşıdan fotolarımı atıyorum ahfaha Talep halinde başka türlü fotolar da atabilirim ama sana değl ahfahah
Zalımsın.Eki Görüntüle 2609315
ben gördüm siz de görün istedim.
Zaten Şukufe'yi de Şekerpare'ye yapmama sebep oldun, durup durup gelip "Erkekleri bırakıp sebişin" diyon sen hayırdır? Biz de izliyoz netflix niye bize bi şey olmuyor da sana oluyor, hayırdır kardeş? Anlatmak istediğin bi şey varsa dinleriz.Siz en iyisi doktorları bırakın, birbirinize kaçın
(Bunlar hep netflix)
Ama ayıp oluyor hanfendi. Evde şüşkolaşmaya meyilli olduğumuz şu günlerde böyle paylaşımlar insan haklarına aykırı.Eki Görüntüle 2609315
ben gördüm siz de görün istedim.
Ahshjs kocam seni ihbar eder ev hanımı karımın aklını çeldi gominist yaptı diye. Ayarlarımla oynama, dönüşte boşarım adamı hayat bu değilmiş diye.
Senin sayende ben de çıkacağım olm evden "Arkadaşım gelmiş taaa nerelerden, çocuğa bak al, yemeği pişir adam" diyeceğim çıkacağım işte ne gominiki? Bende plan bu.
Ben. Hamilelikten beri kullanmıyorum, öyle bir kenarda duruyor ama bir dönem düzenli kullandım, sorularınızı cevaplayabilirim. Vay be, geyik içermeyen mesaj yazdım.Ev tipi lazer epilasyon cihazı kullanan var mı aranızda?
Atayım kız senden mi sakınacağım?
Yengem olacaksın şunun şurasında.
Yoksa eltim mi?
AhajjajsjkakdaZaten Şukufe'yi de Şekerpare'ye yapmama sebep oldun, durup durup gelip "Erkekleri bırakıp sebişin" diyon sen hayırdır? Biz de izliyoz netflix niye bize bi şey olmuyor da sana oluyor, hayırdır kardeş? Anlatmak istediğin bi şey varsa dinleriz.
Eltinin niye seni sevmediği belli.Ay bendeki elti düşman başına onu bir yere verip seni alayım
Ahajjajsjkakda
Ne hayrını gördünüz erkeklerin
Bir biseksüelin itirafları adlı kitabımı sana burada forumda ayakaltı yedirir miyim
Blog yapar yazar, instagrmda takipçi toplar, yayınevlerinin dikkatini çeker yürürüm ben.
Eltinin niye seni sevmediği belli.
Ilk fırsatta kadini boşatıp, kaynina arkadaşını yapıyorsun.
Hissetmiş kadın
Allahım çok şükürYok ayol nişanlımın arkadaşlarından birini yapıcam lyanna'ya. Arkadaşlar da kardeş gibi sayılır hesabına. Kaynım mühendis, adamın dünyadan haberi yok.
Biyoseksüel okudum, Allah Allah o da yeni mi çıktı diyorumAhajjajsjkakda
Ne hayrını gördünüz erkeklerin
Bir biseksüelin itirafları adlı kitabımı sana burada forumda ayakaltı yedirir miyim
Blog yapar yazar, instagrmda takipçi toplar, yayınevlerinin dikkatini çeker yürürüm ben.
Düz kahve daha risksiz değil mi? Niye korkuyorsun?Adam eve gelirken boya aldırıp boyatsam mı ki saçlarımı? Sıkıntılara kaldım bir de beyazlarım çok fena sardı. Bana da bi değişiklik olur diyeceğim ama eski yaşanmışlıklar peşimi bırakmıyor.
Derdim kaynanam değil ama...
Banlanmayı göze aldım. Kızlar bi bakın, bunu evde nasıl halledebilirim? https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/sonunda-saclarimin-basina-ciktim-d.1086463/ Ben banlandıktan sonra da yazın, okurum dışarıdan. :olamaz: Güncel: Son karar olarak, sabah ilk işim siyaha boyayarak bu iğrenç renk...www.kadinlarkulubu.com
Şu an uçlar sarılı ışıltılı, renk kahverengi, dipten de bol beyazlı daha koyu geliyor. :/ Dümdüz kahveye boyayasım var yine ama... Amaa... Korkuyorum.
Düz kahve daha risksiz değil mi? Niye korkuyorsun?
Ev tipi lazer epilasyon cihazı kullanan var mı aranızda?
Marka model? Memnun musun? Uzun vadede işe yarar bi şey mi? Eved.Ben. Hamilelikten beri kullanmıyorum, öyle bir kenarda duruyor ama bir dönem düzenli kullandım, sorularınızı cevaplayabilirim. Vay be, geyik içermeyen mesaj yazdım.
Tabi, doğadaki her türlü canlıya yarasaya, pangoline efendime söyleyim kabuklulara istek duyabiliyorsunBiyoseksüel okudum, Allah Allah o da yeni mi çıktı diyorum
Marka model öğrenebilir miyim?4 senedir kullanıyorum memnunum. Memnun olmasam zaten neden 4 sene kullanayım de mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?