Coronasavar

1. Oğlanı halasına balkondan mı atmış?
2. Barışmış bulduktan sonra adam amacına ulaştı mı?
3. İkinci bebe geliyor mu?

Halası üst katta. Arada çocuğu atıveriyor ona. Merdivenden ajajsks.
Ulaşamadı. Su döktüm kafasına. Şoka girip çıktı yanımdan. Irzım benimdir benim kalacak.
İkinci bebeyi zombi istilasında yapmayı düşünüyorum. Aç kalırsak yeriz. Daha erken.

Cihazı kukuna tutup düğmesine basıyon
O kadar kolay mı ya? Olamaz olmamalı.

Gofretler bitti mi acaba? =))

Daha güzel anlatılamazdı. =P Bir de görselli anlatırsanız daha iyi olur tabi.
Bir tane gofretim kaldı, gelip gidip paketini okşuyorum ama yenisi almadan yemem.
Görselli anlatıma bence KK hazır değildir

Ahaha ortalık yerde yapmayayım onu, özele gelene kukuya lumea nasıl yapılır videosu atarım
Aboo karantinadan sıyırdı kadın. Nude göndermek öyle olmuyor

Senin gibi namıslı kadınları çok takdir ediyorum. Kocam deyip sevişivermiyorsun. Kocan da olsa erkek sonuçta, bilmiyorum ben evlensem bile yapmam herhalde İnsan insana bunu yapar mı

Bunlardan çok güzel sitcom olur aslında yaaa

olm 100 senedir evliyim ben nude göndermekten ne anlarım

Vallaho kadar kolay. Benim elim de alıştı artık, kuku 5 dakka koltukaltı 3 dakka sürüyor.

Senin gibi namıslı kadınları çok takdir ediyorum. Kocam deyip sevişivermiyorsun. Kocan da olsa erkek sonuçta, bilmiyorum ben evlensem bile yapmam herhalde İnsan insana bunu yapar mı

Asla namusuma zeval getirmem. Kocaysa kocalığını bilsin. Nikah var diye sevişecek değiliz sürekli. Yaptık çocuğu tamam işte daha ne istiyorsun.

Benimki çoğaldı. Ama yaşım henüz gençti ve zaten bu yaşta garanti veremeyiz demişti merkez. O yüzden beklediğim bişeydi, çok sürpriz olmadı.

26 yaşındayım hatta Eylül de 27 olucam ben doğum yapanlarda hormansal olarak çıkabiliyor diye duymuştum ama bu erken oldu zaten niyetim vardı tekrar lazer yolu görünecek bana

Asla namusuma zeval getirmem. Kocaysa kocalığını bilsin. Nikah var diye sevişecek değiliz sürekli. Yaptık çocuğu tamam işte daha ne istiyorsun.
Çok haklısın kız kardeşim. Haklı mücadelende destekliyor ve sana bu yolda yorulduğunu hissettiğin anda dinlemen için bir şarkı gönderiyorum:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…