Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 2609315
ben gördüm siz de görün istedim.
Ama bu bize yapılır mıydıEki Görüntüle 2609315
ben gördüm siz de görün istedim.
İkisi aynı anda mıCanım hem cips hem de bunu aynı anda yemek istiyor ama yüzümdeki kabuk tutmuş iki kocaman sivilceye bakarak ağlıyorum için için...
İkisi aynı anda mı
Aynı anda olmasa da yarım saat arayla çok iyi olurduKarantina halleri
Nefes alıyorsa sorun yok ahfhhaBiri esmer ve baya kıllı ancak biraz insan gibi gülüp konuşabiliyor. Diğeri kumral ama insandan ayırt etmek biraz zor.
Nefes alıyorsa sorun yok ahfhha
Özelden boydan ve karşıdan fotolarımı atıyorum ahfaha Talep halinde başka türlü fotolar da atabilirim ama sana değl ahfahah
Nefes alıyorsa sorun yok ahfhha
Özelden boydan ve karşıdan fotolarımı atıyorum ahfaha Talep halinde başka türlü fotolar da atabilirim ama sana değl ahfahah
Yedin mi tostunuNefes alıyorsa sorun yok ahfhha
Tost demeyin kilo alıyoruzYedin mi tostunu
Atayım kız senden mi sakınacağım?Niye bana da at pipili değilim diye mi dışlandım
Ahahha doktor buldum sence durabilir miyim? Yine de şahlanıyor amanolm bi dur la bi dur. Ne geldiyse başına şu libidondan geldi. Bi sakinle evladım, şap katacam artık yemeklerine.
Tostumu yedim, odamda astoria'nın göndereceği listeyi bekliyorumYedin mi tostunu
Sıralı tam liste miAtayım kız senden mi sakınacağım?
Yengem olacaksın şunun şurasında.
Yoksa eltim mi?
Ahahha doktor buldum sence durabilir miyim? Yine de şahlanıyor aman
Tostumu yedim, odamda astoria'nın göndereceği listeyi bekliyorum
Ahahha doktor buldum sence durabilir miyim? Yine de şahlanıyor aman
Sıralı sırasız fark etmez, boy sırasına göre bakarım benSıralı tam liste mi
Ahahdha canım ben de üzerine atlamıyorum ki. Bakalım bir pastanede muhallebi yeriz önce.Her doktor üzerine atlanacak doktor değildir çocuğum. Hayat hiç mi bir şey öğretmedi sana? Hayır gözünün önünde estra var bi de. Ders almıyorsunuz
Sıralı sırasız fark etmez, boy sırasına göre bakarım ben
Ahahdha canım ben de üzerine atlamıyorum ki. Bakalım bir pastanede muhallebi yeriz önce.
Ben ders aldım valla aldım napim ha napim napim