• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Adam eve gelirken boya aldırıp boyatsam mı ki saçlarımı? Sıkıntılara kaldım bir de beyazlarım çok fena sardı. Bana da bi değişiklik olur diyeceğim ama eski yaşanmışlıklar peşimi bırakmıyor.

Şu an uçlar sarılı ışıltılı, renk kahverengi, dipten de bol beyazlı daha koyu geliyor. :/ Dümdüz kahveye boyayasım var yine ama... Amaa... Korkuyorum.

Siz en iyisi doktorları bırakın, birbirinize kaçın 🤣
(Bunlar hep netflix 🤦🏻‍♀️)
Zaten Şukufe'yi de Şekerpare'ye yapmama sebep oldun, durup durup gelip "Erkekleri bırakıp sebişin" diyon sen hayırdır? Biz de izliyoz netflix niye bize bi şey olmuyor da sana oluyor, hayırdır kardeş? Anlatmak istediğin bi şey varsa dinleriz.

Ahshjs kocam seni ihbar eder ev hanımı karımın aklını çeldi gominist yaptı diye. Ayarlarımla oynama, dönüşte boşarım adamı hayat bu değilmiş diye.
Senin sayende ben de çıkacağım olm evden "Arkadaşım gelmiş taaa nerelerden, çocuğa bak al, yemeği pişir adam" diyeceğim çıkacağım işte ne gominiki? Bende plan bu.

Ya simdi size nasıl ana olunur hemen gostereyim.
Alın çocukları bana gelin la.
Ha 3 ha 5
Onlar takılır, biz de kahve iceriz.
Çok ariza çıkaran olursa evin karşısı cami, avluya bırakırız.
Market, kasap, yufkacı, hepsi bizi tanıyor artık, biz bırakıyoruz, onlar getiriyor

Zaten Şukufe'yi de Şekerpare'ye yapmama sebep oldun, durup durup gelip "Erkekleri bırakıp sebişin" diyon sen hayırdır? Biz de izliyoz netflix niye bize bi şey olmuyor da sana oluyor, hayırdır kardeş? Anlatmak istediğin bi şey varsa dinleriz.
Ahajjajsjkakda
Ne hayrını gördünüz erkeklerin🤣
Bir biseksüelin itirafları adlı kitabımı sana burada forumda ayakaltı yedirir miyim
Blog yapar yazar, instagrmda takipçi toplar, yayınevlerinin dikkatini çeker yürürüm ben.

Ahajjajsjkakda
Bir biseksüelin itirafları adlı kitabımı sana burada forumda ayakaltı yedirir miyim
Blog yapar yazar, instagrmda takipçi toplar, yayınevlerinin dikkatini çeker yürürüm ben.

Abbaav yansın geceler, benimkinden önce çıkarma kitabını. ahahahah :KK70:
"Karantinada Turuncucumla akşam akşam delirmece"

Eltinin niye seni sevmediği belli.
Ilk fırsatta kadini boşatıp, kaynina arkadaşını yapıyorsun.
Hissetmiş kadın 🤣

Yok ayol nişanlımın arkadaşlarından birini yapıcam lyanna'ya 😂. Arkadaşlar da kardeş gibi sayılır hesabına. Kaynım mühendis, adamın dünyadan haberi yok.

Ahajjajsjkakda
Biyoseksüel okudum, Allah Allah o da yeni mi çıktı diyorum :D

Adam eve gelirken boya aldırıp boyatsam mı ki saçlarımı? Sıkıntılara kaldım bir de beyazlarım çok fena sardı. Bana da bi değişiklik olur diyeceğim ama eski yaşanmışlıklar peşimi bırakmıyor.

Şu an uçlar sarılı ışıltılı, renk kahverengi, dipten de bol beyazlı daha koyu geliyor. :/ Dümdüz kahveye boyayasım var yine ama... Amaa... Korkuyorum.
Düz kahve daha risksiz değil mi? Niye korkuyorsun?

Ben. Hamilelikten beri kullanmıyorum, öyle bir kenarda duruyor ama bir dönem düzenli kullandım, sorularınızı cevaplayabilirim. Vay be, geyik içermeyen mesaj yazdım.
Marka model? Memnun musun? Uzun vadede işe yarar bi şey mi? Eved.

Back