Coronasavar

Ya görsel olarak bile yeter o önlükle.

Benim exim veterinerdi, adam sırf ben seviyorum diye yeşil önlüğünü değiştirmeden gelmişti beni almaya ahhafha
Düşün veterinere bunu yaptıran doktora neler yaptırır

Yok onun önlük dediği o zaten
Ben fanteziyi bile anladım da daha fazlasına mutaassıp bir ev hanımı olarak karışmıyorum.

Ben utandım burada benn, yüzüm pembeleşinceye kadar kavrulmuş soğan gibin oldu. Biz eskiden böyle miydik, evlilerin yanında konuşamazdık bile. (Mod mahallenin Semiramis teyzesi) Onlar anlamazdı,bu yüzden kendi aramızda konuşurduk "Doktor bey buram ağrıyor ehehe"li konuşmalarımızı, şampanyalı çikolatalı kremalı fanteziklerimizi.

Pisim evet.

Kız görücü usülü baban bulsa ya sana hahaha. Çocuk psikiyatrisinde biri, biri acil, biri de benimki işte dahiliye. Bir arkadaşları daha var cerrahideydi o galiba yanlış hatırlamıyorsam. Ama o çok çapkın, daha önceki sevgilisini aldattı muhtemelen de aldatmadığını iddia ediyor onu boşver.

Kız scrubsla bitiyorsa doktor olmayana da giydir nolcak

Bu bilgi diğer topige
Lütfen ama
Duygusal sahneler, ciddiye yok.
Kusura bakmayın
Şu an gözümdeki bir damla yaşın hesabını kim verecek
Yok yahu duygusal bir sahne diyerek ironi yapmak istedimdi, beceremediysem demek

Ahahah bayıldım buna akrostişi sabırsızlıkla bekliyorum :))

Ahahaha hiç bilememişsin Astoria, giyinip diyecen onu giyinip. Ahahaha... Ben benim muz serası peşindeki adamı kaç kere doktor ettim. Neyse. +18e taşınmasın topiğimiz, günahtır.

Tamam olur sen hangisini uygun görürsen
Ayol babamın bulduğuyla olmaz

Kız scrubsla bitiyorsa doktor olmayana da giydir nolcak
Olmaz öyle, öz hakiki doktor olacak. Ben bilicem doktor olduğunu

Ahshjs kocam seni ihbar eder ev hanımı karımın aklını çeldi gominist yaptı diye. Ayarlarımla oynama, dönüşte boşarım adamı hayat bu değilmiş diye.

Ahahaha hiç bilememişsin Astoria, giyinip diyecen onu giyinip. Ahahaha... Ben benim muz serası peşindeki adamı kaç kere doktor ettim. Neyse. +18e taşınmasın topiğimiz, günahtır.

Öğretsenize bana da yaa. Mune hanım bence ilim irfan peşinde olduğumuzu anlayıp taşımaz bence konumuzu.

Tamam olur sen hangisini uygun görürsen
Ayol babamın bulduğuyla olmaz

Olmaz öyle, öz hakiki doktor olacak. Ben bilicem doktor olduğunu

Biri esmer ve baya kıllı ancak biraz insan gibi gülüp konuşabiliyor. Diğeri kumral ama insandan ayırt etmek biraz zor.

Ahshjs kocam seni ihbar eder ev hanımı karımın aklını çeldi gominist yaptı diye. Ayarlarımla oynama, dönüşte boşarım adamı hayat bu değilmiş diye.

Senin sayende ben de çıkacağım olm evden "Arkadaşım gelmiş taaa nerelerden, çocuğa bak al, yemeği pişir adam" diyeceğim çıkacağım işte ne gominiki? Bende plan bu.

Eba uzaktan eğitim videolarınızı bekliyoruz hocam

Tövbeler olsun. Sonra benim adım çıkıyor işte böyle. Ben bilmem, biz çocuğu sirk gösterisinde yanlışlıkla yaptık. Başka bir konuda anlatmıştım, ben tramplenciyim, yanlışlıkla kocamın üstüne düştüm bu kadar.

Oo sirk fantazisi demek

Benimki de işten gelip ilk 5 dakikasını çocukları sevmeye, geri kalan saatlerini de koltukla samimiyet kurmaya ayırır

Üç kuruş para getirdin de oldu mu sandın
Bu çocukları ben kasaptan mı yaptım
Elinin ucuyla sevip odana kaçtın
Koltukla seviş beni unut canısı

Bütün gün ev işi yapar çocuk bakarım
Başımda bir de pipili var söyle ne yapayım
Çocuğu yaparken iyiydi değil mi zalım

Ananın evinde de böyle yatar mıydın
Anlamadım çocukları hangi güçle yaptın
Prezervatif yarimdir bence sen anladın

Ahahahaa ya çok şahane olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…