- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
Ya görsel olarak bile yeter o önlükle.Ben benimkine demiştim maksat fantezi olsun diye. Stetoskopla bi dinlesene benidiye, boş boş baktı. Yanımda yok ki şu an noldu bir yerin mi ağrıyor, fantezimin içine etti. Daha da öyle meslek fantezisi yaptırmadım.
Yok onun önlük dediği o zaten
Ben fanteziyi bile anladım da daha fazlasına mutaassıp bir ev hanımı olarak karışmıyorum.
Oo acile daha da alışığım, çocukluğum müdahale odasında hemşirelerle isim şehir oynayarak geçti. Hasta geldiğinde dışarı çıkardım. Ne motor kazaları ne kalp krizleri bıçaklamalar gördü bu gözler.
Diğerlerinin branşları alabilir miyim? Cerrah varsa ilk sıraya onu yazarım, artık kurada hangisi çıkarsa, kısmet. Hangisi hayırlıysa ona yerleşirim inşallah
Eşli buluşmaları dert değil de inşallah hepsi eşli değildir, bana da ekmek çıkar
Sen hangi ildeydin?
Ya görsel olarak bile yeter o önlükle.
Benim exim veterinerdi, adam sırf ben seviyorum diye yeşil önlüğünü değiştirmeden gelmişti beni almaya ahhafha
Düşün veterinere bunu yaptıran doktora neler yaptırır
O kadar kasmayın yav, elleri iyi yıkayın, dışarı kıyafetlerini çıkarıp havalandırın tamamdır. Kalabalık ortama girmiyorsunuz zaten mümkün olduğunca, fazla evham stres de bozuyor bağışıklığı kuzu yapmayın.
Yok yahu duygusal bir sahne diyerek ironi yapmak istedimdi, beceremediysem demekBu bilgi diğer topige
Lütfen ama
Duygusal sahneler, ciddiye yok.
Kusura bakmayın
Şu an gözümdeki bir damla yaşın hesabını kim verecek
Komünist mi feminist mi bilemedim
Uydurma hızına yetişemedim
Kocaları gömdü durdu eğleyemedim
Aşık idrak soyler, söyler de durur.
Bir azmanı, bir kocası olsaydı derdi
Yetmedi kaynanası anası gerdi
Bu kız aklını nasıl korusun
Aşık Idrak söyler, söyler de durur
Ahshajkfs
Ben de sana yazdım bacim
Bir dahakine akrostiş yapacağım.
Ben benimkine demiştim maksat fantezi olsun diye. Stetoskopla bi dinlesene benidiye, boş boş baktı. Yanımda yok ki şu an noldu bir yerin mi ağrıyor, fantezimin içine etti. Daha da öyle meslek fantezisi yaptırmadım.
Tamam olur sen hangisini uygun görürsenKız görücü usülü baban bulsa ya sana hahaha. Çocuk psikiyatrisinde biri, biri acil, biri de benimki işte dahiliye. Bir arkadaşları daha var cerrahideydi o galiba yanlış hatırlamıyorsam. Ama o çok çapkın, daha önceki sevgilisini aldattı muhtemelen de aldatmadığını iddia ediyor onu boşver.
Olmaz öyle, öz hakiki doktor olacak. Ben bilicem doktor olduğunuKız scrubsla bitiyorsa doktor olmayana da giydir nolcak
Sen de ne dertli çıktın kardeş iyice ozana bağladın. Vah benim İdrakım bacım. Kız bir geleyim oralara, seni yanıma alıp götüreceğim, kocan evde oğluşa baksın en az bir hafta bende tatil yap, denizde çim, seni ormanlara yeşilliklere salayım, denizlerde havuzlarda çimdireyim, manzaralı yemeklere çıkarayım bi default ayarlarına dön.
Ahahaha hiç bilememişsin Astoria, giyinip diyecen onu giyinip. Ahahaha... Ben benim muz serası peşindeki adamı kaç kere doktor ettim. Neyse. +18e taşınmasın topiğimiz, günahtır.
Eba uzaktan eğitim videolarınızı bekliyoruz hocamAhahaha hiç bilememişsin Astoria, giyinip diyecen onu giyinip. Ahahaha... Ben benim muz serası peşindeki adamı kaç kere doktor ettim. Neyse. +18e taşınmasın topiğimiz, günahtır.
Tamam olur sen hangisini uygun görürsen
Ayol babamın bulduğuyla olmaz
Olmaz öyle, öz hakiki doktor olacak. Ben bilicem doktor olduğunu
Ahshjs kocam seni ihbar eder ev hanımı karımın aklını çeldi gominist yaptı diye. Ayarlarımla oynama, dönüşte boşarım adamı hayat bu değilmiş diye.
Eba uzaktan eğitim videolarınızı bekliyoruz hocam
Oo sirk fantazisi demekTövbeler olsun. Sonra benim adım çıkıyor işte böyle. Ben bilmem, biz çocuğu sirk gösterisinde yanlışlıkla yaptık. Başka bir konuda anlatmıştım, ben tramplenciyim, yanlışlıkla kocamın üstüne düştüm bu kadar.
Eba uzaktan eğitim videolarınızı bekliyoruz hocam
Benimki de işten gelip ilk 5 dakikasını çocukları sevmeye, geri kalan saatlerini de koltukla samimiyet kurmaya ayırır
Oo sirk fantazisi demek
Ahahahaa ya çok şahane olmuşÜç kuruş para getirdin de oldu mu sandın
Bu çocukları ben kasaptan mı yaptım
Elinin ucuyla sevip odana kaçtın
Koltukla seviş beni unut canısı
Bütün gün ev işi yapar çocuk bakarım
Başımda bir de pipili var söyle ne yapayım
Çocuğu yaparken iyiydi değil mi zalım
Ananın evinde de böyle yatar mıydın
Anlamadım çocukları hangi güçle yaptın
Prezervatif yarimdir bence sen anladın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?