Coronasavar

Skype'tan super push up meme dekoltesi verebilecek misin, bunlar önemli. Ayrıca karantina bitince eşli olan buluşmalara katlanabilecek misin falan sana psikolojik testler yapmamız gerekecek.
Push up'a gerek yok, 95C var çok şükür Kendiliğinden push up.
Prensipte anlaşırsak dekolte işi kolay.

Eşli buluşmalara katlanırım, eşli pişti bile oynarım.

1,72 boyum var, kilomu söylemiyorum ahfhah 10+ dövmem var ama büyük değiller.
Babam ve ailem sebebiyle hastanede büyüdüm, her türlü mesleki sıkıntıya alışığım. Gerekirse beyimle oturur saatlerce ameliyat izlerim.
Doktor önlüğü zayıf noktam

Az önce görüncemler almaları gereken birkaç parça eşya için geldiler, eşim indi yanlarına. Bizde çocuklarla montları giyerek balkona çıktık, el salladık birbirimize uzaktan, çok duygusal bir sahneydi

Oğluma montunu çıkarttıramıyorum, başında şapka öyle dolanıyor evin içinde, durum hiç iyiye gitmiyor

95C mi hey maşallah benim 75B mecburen push up. Ama çıkarınca tabi sorun oluyor ehehe.

Ayy aslında benden çok sen bu gruba uygun duruyorsun hahahah. Ben nereden düştüm anlamadım valla eşli buluşuyorlar ben resmen kel alakayım.

Babam ve ailem sebebiyle hastanede büyüdüm, her türlü mesleki sıkıntıya alışığım. Gerekirse beyimle oturur saatlerce ameliyat izlerim.
Doktor önlüğü zayıf noktam
He anacım biri acil hekimi zaten, adamı eve sokamaz istese de.

Niyeti bozmuş.
Adamı eve sokmayı bırak, hastanede yaşarım diyor.
Doktor önlüklü fantezi de tamam.

O kadar kasmayın yav, elleri iyi yıkayın, dışarı kıyafetlerini çıkarıp havalandırın tamamdır. Kalabalık ortama girmiyorsunuz zaten mümkün olduğunca, fazla evham stres de bozuyor bağışıklığı kuzu yapmayın.

He anacım biri acil hekimi zaten, adamı eve sokamaz istese de.
Oo acile daha da alışığım, çocukluğum müdahale odasında hemşirelerle isim şehir oynayarak geçti. Hasta geldiğinde dışarı çıkardım. Ne motor kazaları ne kalp krizleri bıçaklamalar gördü bu gözler.

Diğerlerinin branşları alabilir miyim? Cerrah varsa ilk sıraya onu yazarım, artık kurada hangisi çıkarsa, kısmet. Hangisi hayırlıysa ona yerleşirim inşallah

Eşli buluşmaları dert değil de inşallah hepsi eşli değildir, bana da ekmek çıkar

Sen hangi ildeydin?

Nedir arkadaş bu doktor önlüğü fantazisi te hangi konulardan aklımda kalmış sen ve yeşil önlük
Benimde kuzenim doktor onada göndereyim bilgileri, el birliğiyle bu kızi muradına erdirelim

Bu bilgi diğer topige
Lütfen ama
Duygusal sahneler, ciddiye yok.
Kusura bakmayın
Şu an gözümdeki bir damla yaşın hesabını kim verecek

Scrubs giyiyor bunlar ama doktor önlüğü de giydiririz
Oyy o daha iyi daha iyi
Feriştah'a bağlayacağım az kaldı

Kızlar hepinizin ben ve doktor önlüğü mevzusunu bu kadar hatırlamanızı da yazdım bir kenara

Nedir arkadaş bu doktor önlüğü fantazisi te hangi konulardan aklımda kalmış sen ve yeşil önlük
Benimde kuzenim doktor onada göndereyim bilgileri, el birliğiyle bu kızi muradına erdirelim
Yeşili bile hatırlıyor hahah
Şart değil ama yeşil olması

Ne var biz de takıyoz. Oğlumun doktor seti var.

Ben benimkine demiştim maksat fantezi olsun diye. Stetoskopla bi dinlesene beni diye, boş boş baktı. Yanımda yok ki şu an noldu bir yerin mi ağrıyor, fantezimin içine etti. Daha da öyle meslek fantezisi yaptırmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…