Coronasavar

Kaynanam bana bohça yapmak için yedi kendi kendini illa yapacak. Neyse gittik alışverişe ama benim haberim yok bohçada ne olur ne olmaz, çok uzağım mevzuya. Eşimi dışarı gönderdi sen git dışarıda bekle diye, nişanlıydık o zaman ya malum. O dışarı çıkınca iç çamaşırı gecelik takımı beğendik beraber

Bana o çeyizde öyle şeyler çıkardılar ki tövbeler olsun, gören yanına 200 dolar bırakır!
Asla giymem saçmalamayın diyorum zaten ben bakmadım bile kv kişi ‘aaa oğluma giyeceksin süsleneceksin’diyor.
Ben süs bebeği çünkü, oğulcuğunu mutlu etmeye çalışan şey!
Aha oğlu da mezdeke oynayan herif

Düğünü ben hiç algılayamıyorum, biliniyor gelinle damat sevişecek ve biz nasıl mutlu mesut eğlenip bunu kutluyoruz?
Hadi biz kutladık gelinle damadın ailesinden bu ne bohemlik, kim ister sevişildiği bilinsin anı anına?
Her düğünden eve dönüşte milletin aklındaki şey bu ‘başladılar mı acaba’
Ne iğrenciz ya.

Aman Alicja sen giyiyosundur şimdi alınma, gizli bomba sen çıktın aramızda

Hadi ordan zaten evlendikten 3 ay sonra hamile kalıp kendimi şaşırdım ben ne ara giyicem

O konuyu okumuştum, takside, surda burda diye gayet umuma açık yerleri yazanlar olmuştu, nasıl ya derken öpüp koklasmaktan bahsettiklerini anlayıp rahat bir nefes almıştım

Her yeri naylonla bacım her yeri. Dünya güvenilir bi yer değil.

Merak ettim (sakin alinma, bilmedigimden soruyorum), nasil begendiniz beraber? Hani "yok bu degil, su daha sexy" diyemi? Renklermi? Biraz utandinmi? Deneme kabinine girdinmi?

Merak ettim (sakin alinma, bilmedigimden soruyorum), nasil begendiniz beraber? Hani "yok bu degil, su daha sexy" diyemi? Renklermi? Biraz utandinmi? Deneme kabinine girdinmi?

Hahahah ben zaten utancımdan önümü göremedim uzun bir süre, gittiğimiz yer de öyle seksi şeylerin olduğu yer değil bildiğiniz çeyizlik şeylerdi, masum, beyaz, pudra, krem gibi

Bilemedim anne ne alacağımı dedim öyle 2 3 takım birşeyler seçtim, bir de pamuk saten gecelik takımları oluyor çok parçalı onlardan bir model renk seçtim misyonumu tamamladım. Deneme kabini filan olmuyor bedenimi söyledim aldım işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…