Coronasavar

Biz hali hazırda tosundan dolayı biraz tripliyiz bu gece. Kendisi civarımda çekirdek çitleyerek film izliyor. Oğlan uyuyor.
Bi de beraber izlemeye söz verdiğim filmi bugün tek başıma izledim "Hayınn"a bağladı da tribaliz ikimiz de birbirimize. Sana çantadan nah çıkaran, arabanın anahtarı diye cebinden çıkardığı nahı uzatan kişiler arasında hayınlık kelime mi allasen?
Tam sit-com çiftisiniz :D
filmdelisi filmdelisi 'nin dediği röbdeşambrla Mezdeke oynamak da ayrı bir olay ahfhah

Survivor parkuru, bayrağı kaldırabiliyorsan hala, evet diyorsun😂

Ya harbiden simdi geriye bakiyorum da, ne geri zekalilik ya. Yok isteme, yok nisan, yok kina,.. yok zikkimin kökü.... :sinirli:

Bir daha evlenirsem sadece nisani kutlamak için restoranda yemek yenilir iki aile, ardindan nikah/arkadaslar ile eglence ve kapanis olur. Buna özenenler var bide hiç anlamiyorum. Nisan bohçasini, nisan alis verisine özenilirmi yaa????

Geçenlerde instada sey gördüm, çeyiz kolileri. Yani kutunun üstünde senin ile sevdiceginin isimleri yaziyor. Millette buna para harciyor. Foto yolluyorlar sonrada, bir oda dolu 30-40 kutu felan.

O kadar kutuyu sonradan napacaniz siiizz? Ekolojiye zarar ne oluyoorr?

Yok yok, gerçekten bizim insanimiz dünyada degil, marsta yasiyor.

Biz hali hazırda tosundan dolayı biraz tripliyiz bu gece. Kendisi civarımda çekirdek çitleyerek film izliyor. Oğlan uyuyor.
Bi de beraber izlemeye söz verdiğim filmi bugün tek başıma izledim "Hayınn"a bağladı da tribaliz ikimiz de birbirimize. Sana çantadan nah çıkaran, arabanın anahtarı diye cebinden çıkardığı nahı uzatan kişiler arasında hayınlık kelime mi allasen?
Tosun ve türevlerini hep duyduğum için kaale almazdım ben😂
Gerçi bilimum hayvan duyup en çok ‘aslan’ a tepki vermiştim, o kadar da değil ‘kıçın başın ayrı oynamasın bu evdeki kadın benim, benzetemediysen aha kapı orada’ demiştim, ardından ‘ kim tutar seni küçük enişte’ demişti😂

Hain gayet hoş bir kelime seçimi, aradaki çizgi aşılında bayağı sert oluyor çünkü tepkiler.
Ama ‘hayınnn’a trip de bilemedim.
Ben tercih ederdim yeaaa :KK70:

Ya harbiden simdi geriye bakiyorum da, ne geri zekalilik ya. Yok isteme, yok nisan, yok kina,.. yok zikkimin kökü.... :sinirli:

Bir daha evlenirsem sadece nisani kutlamak için restoranda yemek yenilir iki aile, ardindan nikah/arkadaslar ile eglence ve kapanis olur. Buna özenenler var bide hiç anlamiyorum. Nisan bohçasini, nisan alis verisine özenilirmi yaa????

Geçenlerde instada sey gördüm, çeyiz kolileri. Yani kutunun üstünde senin ile sevdiceginin isimleri yaziyor. Millette buna para harciyor. Foto yolluyorlar sonrada, bir oda dolu 30-40 kutu felan.

Evlenmeeee beeee sevgılın olsun
Çocuğa babayla ortak bakacaksınız çocuk babada oldugu gunlerrrr ohhh guzelce vakit gecırırsınız

tatılllere falan da gidin ay yaaa eski koca kdjddj mutluluk için bazen işeyarıyor

Kabullenmiş olacağını sanmıyorum yakın bir zamanda 😬
Adam evlenip boşanmıştı. Ve boşanma nedenleri bariz cinsellikti. Buna rağmen hala karşı cinsle çıkmaya çalışması çok tuhaf 😬

Umarım tekrar birinin başını yakmaz. Ama kendisi için de kolay değildir böyle bir toplumda bunu kabullenmek. Üzücü aslında.

Röbdeşambrsız diyerek night'a malzeme verdiğinin farkındasın değil mi?
Alicja da böyle başlamıştı bak nereye geldi olay :KK70:
No no no.
Evde iki küçük çocuğum var benim. Anayım ben ana 🤣
Bebüklerime eğlence olsun diye açıyorum o müziği 🤣

Evlenmeeee beeee sevgılın olsun
Çocuğa babayla ortak bakacaksınız çocuk babada oldugu gunlerrrr ohhh guzelce vakit gecırırsınız

tatılllere falan da gidin ay yaaa eski koca kdjddj mutluluk için bazen işeyarıyor

Haklisin gerçekten. Zaten Türkiyede yasamiyorum, neden olmasin.

Onlar maalesef ki arkadaşlarım ve şaka gibi çok mutlular!

Ya tam sosyolojik konu bu, yetiştiriliş tarızı falan filan.
Hayatlarındaki her şeye ‘evlenince yaparsın’ ı duyan, daha kendine evlenmediği için ‘kız’ diyen genç kadınlar; sevişeceği ve özgürleşeceği için donunu bile elaleme gösterebiliyor, sonra adı çeyiz oluyor.
Tuhaf ama gerçek.

Bende şeyi anlamıyorum mesela ben evlenince şu an ki evimde hiçbir şeyi bozmadan yaşayabilirim. Öğrenci evi ama her şeyim var ve o taşınma işi bile gözümde çok büyüyor. Ama bunu söyleyince "evlenince başka, hele bir evlen o zaman göreceğiz, şunu isteyeceksin bunu isteyeceksin bak ben bunu bunu aldım" deniyor.
Tamam da o sensin bu benim.
Param oldukça alırım. Niye illa kendi fikirlerini dayatmaya çalışırlar ki.

Back