- 8 Mart 2015
- 25.109
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.195
- 598
Klozet kapağını kapamayın demiştim, birçok üye beni pislikle suçlamıştı.Bilhassa evlerdeki halılar çok riskli. Artık çıplak ayakla basamam![]()
Oynamayın kardeş o kapakla işte
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Klozet kapağını kapamayın demiştim, birçok üye beni pislikle suçlamıştı.Bilhassa evlerdeki halılar çok riskli. Artık çıplak ayakla basamam![]()
DeneyimlemişNeler de biliyor![]()
Günah almayayım şimdiDeneyimlemiş![]()
Bilhassa evlerdeki halılar çok riskli. Artık çıplak ayakla basamam![]()
Ben kapatmazsam kedim içine giriyorKlozet kapağını kapamayın demiştim, birçok üye beni pislikle suçlamıştı.
Oynamayın kardeş o kapakla işte![]()
Bana o çeyizde öyle şeyler çıkardılar ki tövbeler olsun, gören yanına 200 dolar bırakır!
Asla giymem saçmalamayın diyorum zaten ben bakmadım bile kv kişi ‘aaa oğluma giyeceksin süsleneceksin’diyor.
Ben süs bebeği çünkü, oğulcuğunu mutlu etmeye çalışan şey!
Aha oğlu da mezdeke oynayan herif
Düğünü ben hiç algılayamıyorum, biliniyor gelinle damat sevişecek ve biz nasıl mutlu mesut eğlenip bunu kutluyoruz?
Hadi biz kutladık gelinle damadın ailesinden bu ne bohemlik, kim ister sevişildiği bilinsin anı anına?
Her düğünden eve dönüşte milletin aklındaki şey bu ‘başladılar mı acaba’
Ne iğrenciz ya.
AmanAlicja sen giyiyosundur şimdi alınma, gizli bomba sen çıktın aramızda
![]()
Yuh onunla ne yaptınızEv terlikleri bile malum tehlike arz ediyor dikkat edin![]()
Ohaa artık, naptınız olum terlikle!Ev terlikleri bile malum tehlike arz ediyor dikkat edin![]()
Yuh onunla ne yaptınız![]()
Ohaa artık, naptınız olum terlikle!
Error verdim.
Konu b.ka saracak belki ama kızım tuvalet alışkanlığını kazandığından beri bizde de kapanmıyor o kapak. Çocuk defalarca tuvalete gidiyor her seferinde kapağı açıp kapatması mantıkli değil bence de..Klozet kapağını kapamayın demiştim, birçok üye beni pislikle suçlamıştı.
Oynamayın kardeş o kapakla işte![]()
Hahahah ben zaten utancımdan önümü göremedim uzun bir süre, gittiğimiz yer de öyle seksi şeylerin olduğu yer değil bildiğiniz çeyizlik şeylerdi, masum, beyaz, pudra, krem gibi
Bilemedim anne ne alacağımı dedim öyle 2 3 takım birşeyler seçtim, bir de pamuk saten gecelik takımları oluyor çok parçalı onlardan bir model renk seçtim misyonumu tamamladım. Deneme kabini filan olmuyor bedenimi söyledim aldım işte![]()
Ay bide sen bilmeden bir ise girdin. Magzadan derhal çiksan olmaz, o siralar insan toy olur, basireti baglanir. Ben tüm gün kendime gelemezdim heralde utançtan![]()
Ay çok korktum bir an. Hem misafirlikte ayağıma giydiğim terlikler geldi aklıma hemde sekste bir update var terliklerle ilgili ben mi kaçırdım diye geri kalmışlıktan korktumYaaa aşk olsun deli misiniz
Hani bdv de biri konu açtı ya, ayaklarım çok mu büyük diye onu kastetmiştim![]()
Terlik deyince hemen o konumu geliyor aklına yani, insanın fikri neyse zikri de oymuş derlerYaaa aşk olsun deli misiniz
Hani bdv de biri konu açtı ya, ayaklarım çok mu büyük diye onu kastetmiştim![]()
Kadın büyük düşünüyor işte.Terlik deyince hemen o konumu geliyor aklına yani, insanın fikri neyse zikri de oymuş derler![]()
Ay oğlun çok seviyor diye stringler, jartiyerler, kelepçelerle doldurmak lazım çeyizi ahhah ay çok güzel olmaz mıydıYok ya o kadar abartılacak tarafı yok aslında fantazi iç çamaşırı seçip beğenen var mıdır bilemem de benim etrafımda gayet masumane, her zaman giyilebilecek şeyler alınıyor![]()
Terlik deyince hemen o konumu geliyor aklına yani, insanın fikri neyse zikri de oymuş derler![]()
Kadın büyük düşünüyor işte.
Aynen öyle, onlarda düğün sevgi yemini, bizde sevişebilme belgesi.Söylesen ne vardi o çeyizde? Fotolu örneklerde olur
Ve dügün iste sadece bizim insanlarda "seks kutlamasi" oluyor. Cünkü seks tabu. Yapilmamasi gereken bir sey dügünden önce (kadinsan). Yoksa aslinda öyle bir mantik olmasa, güzel birsey. Iki asik insanin, tüm hayati beraber geçirme plani.
Mesela Amerikan dügünlere bakiyorum, çok hos. Birbirlerine duygularini anlatip, öyle evet deyip nikahi kiliniyor. Damat duygulaniyor, gelini gördügünde. Sarmas dolaslar, öpüsürler arada, mutlulugu belli oluyor.
Bizimkiler öyle mi?
Ay oğlun çok seviyor diye stringler, jartiyerler, kelepçelerle doldurmak lazım çeyizi ahhah ay çok güzel olmaz mıydı![]()