Coronasavar

Yok ya o kadar abartılacak tarafı yok aslında fantazi iç çamaşırı seçip beğenen var mıdır bilemem de benim etrafımda gayet masumane, her zaman giyilebilecek şeyler alınıyor :KK70:

Hii her zaman giyilcekmis. Yav bende evlenmeden önce 1-2 gecelik almistim kendime, seks yapacaz ya, sexy olacaz diye.

Sonra giydim 1-2 defa ve "yetti gayri sizin moktan konforunuz" dedim ve tekrar ketnli pijamalara geri döndüm. Adam rahatindan pijama bile giymiyor, ben irite eden saten gecelikmi giyecekmisim? Benim gibi feministe yakisirmi bu adaletsizlik?

Yok ya o kadar abartılacak tarafı yok aslında fantazi iç çamaşırı seçip beğenen var mıdır bilemem de benim etrafımda gayet masumane, her zaman giyilebilecek şeyler alınıyor :KK70:
Kv demin almaya çalıştığı şeyleri görsen nutkun tutulur!
Ürün yok ortada ip ve iki küçük ceviz kadar yuvarlaklar.
Ademle havvadan esintiler😂

Hii her zaman giyilcekmis. Yav bende evlenmeden önce 1-2 gecelik almistim kendime, seks yapacaz ya, sexy olacaz diye.

Sonra giydim 1-2 defa ve "yetti gayri sizin moktan konforunuz" dedim ve tekrar ketnli pijamalara geri döndüm. Adam rahatindan pijama bile giymiyor, ben irite eden saten gecelikmi giyecekmisim? Benim gibi feministe yakisirmi bu adaletsizlik?

Ben de sevmem öyle şeyler rahatlık en güzeli. Zaten çeyizde de öyle gösterişli saten filan almadım. :)

Aaa öyle bi tane film vardı en iyi arkadaşım evleniyor :KK70:

Bizim olay esasen şöyle yaşandı bakın anlatayım onu da madem;
Biz eşimle çocukluk arkadaşıyız ama kara gündür ve genelde benim kara günüm boldu sevgili skorum yüksekti baya. Omzunda ağlardım gidenin ardından. Biz üni. zamanı koptuk, hiçbir zaman çok aşırı samimi olmadık ama hep bir dostluk vardı.

Neyse ben hastalandım, yanıma ilk koşanlardan oldu, beni baya eğledi sağ olsun. Sonra bi gün benim zıpçıktı arkadaşlardan biri "Disko disko" diye tutturdu. Dedim kızım ilaç alıyorum. Epilepsi hastaları için verilen ilaçlardandı işte ve yüksek müzik, ani değişen sert ışıklı ortamlara girmemem gerekiyor. O sıra tesadüfen, benimkiyle karşılaştık o da yanında arkadaşıyla gelmiş, deniz kenarında bir yer vardı orada takılırdı gençlik işte orada..
Neyse disko da disko. Dedim "İçmem bile yasak olm yapma".. Neyse dedik arkadaş madem istiyor, bana da ortam olsun. Yanımda eşim de (O zaman dostlardan işte) olunca güven geldi, bi şey olsa koymaz ortalıkta diye ki kendisi "Girmek istemezsen zorlama, giresin varsa da ben yanındayım korkma" demişti. İlaçlı kafa ben girdim.

Bunlar içtiler az, benimki içmedi tetikte bekliyor bir şey mi olacak diye, benle takılıyor alkolsüz, vişne soda hesabı.
Sonrasında ben çarpıldım, Allah çarpmış gibi içmeden o ilaçlar yüzünden benim kafa ışığı sesi aldıkça içmeden sarhoşa döndü, dünya kayıyor. Sonracığıma baygınlıklara gelirken belimden kavradı kaldırdı çıkardılar dışarıya arkadaşıyla.
Hadi eve gitme vaktin gelmiş senin, sıkı tutun dedi motorun arkasına aldı.
Yolda bir sarıldım beline, başım dönüyor. Kalbimden bi şey aktı, niyet bozuldu. :KK70: Dedim "Bu karın, negsel, bu omuzlar" filan ben baya bi yükseldim. Eve geçince de mesaj attım "Ya ben sana bi şey itiraf edeceğim, sanırım ben senden hoşlanıyorum" dedim.
Gelen mesaj da "Senelerdir neredeydin be canımm."

:)

Şimdi. Şimdi nahlar savaşıyor.

Hayır kendileri kocalarına özel ne giyiyorlar acaba ama konu oğulları olunca ufukları açılıyor birden :KK53:

Aynen öyle, onlarda düğün sevgi yemini, bizde sevişebilme belgesi.

Eheheheh
Çeyize beyaz bir takım aldım birçok parçalı sadece, balayında giyme gafletinde bulundum.
Saten gecelik giyebilenin sadece uzaylılar ve bihter ziyagil olduğuna karar verip fırlatıp attım, 6 senedir el değmeden duruyorlar.

Sonra kendim gidip birkaç babydoll aldım ama direkt eve getirdim, kimseye göstermedim :KK70: (az aldığım için kv azarlamıştı böyle gelin olunmaz diye)
Ama arkadaşlarımdan incili, taşlı stringler, fetiş fetiş ne idüü belirsiz ürünler aldı yani.

Bir de onu millet görecek, pehh!
Ben evdeki yardımcı abla bodysuitleri görecek diye kendim yıkayıp kaldırıyorum, utanıyorum, millet rugan don sütyeni sülaleye arzı endam ediyor.

Yemin ederim, evlilikten önce seksi tavsip eden bizler, daha masumuz.

Ve ayirten seksi ne sandilar ya? Hayal kirikligina ogramadilarmi? Acaba saatlerce sürdügünümü düsündüler? Ve hani seks için, kiyafet çiktigini biliyorlarmi? Yani onca aldiklari seyin sadece bir kaç dakika üstünde kaldigi?

Ama aileye etrafa göstermek cidden igrençliktir ya. Ben annem babam ile herseyi konusurdum ancak don, tanga ne bilim neyi gösteremem ben anneme, kalmis tanimadigim kv'de ve ailesine.

Hahahah yok artık kadın yüzünü yırtmış desene :KK70: biz sadece bir görevi yerine getirdik, ne o bana baktı ne ben ona
Sessizce alacaklarimizi alıp uzaklaştık oradan. Bir daha kimseye söz etmedik o günah dolu günden, sonsuza kadar aramızda sır olarak kalacak. :deli:

Ama tabii bohça geldiğinde benim sülalem ve komşularım tek tek heyecanla incelediler aldığımız herşeyi 🥴

Ve ayirten seksi ne sandilar ya? Hayal kirikligina ogramadilarmi? Acaba saatlerce sürdügünümü düsündüler? Ve hani seks için, kiyafet çiktigini biliyorlarmi? Yani onca aldiklari seyin sadece bir kaç dakika üstünde kaldigi?

Ama aileye etrafa göstermek cidden igrençliktir ya. Ben annem babam ile herseyi konusurdum ancak don, tanga ne bilim neyi gösteremem ben anneme, kalmis tanimadigim kv'de ve ailesine.
Harbş ya kaç dk kalıyor şimdi onu dusunecem

Biz eşimle çocukluk arkadaşıyız ama kara gündür ve genelde benim kara günüm boldu sevgili skorum yüksekti baya. Omzunda ağlardım gidenin ardından. Biz üni. zamanı koptuk, hiçbir zaman çok aşırı samimi olmadık ama hep bir dostluk vardı.

Neyse ben hastalandım, yanıma ilk koşanlardan oldu, beni baya eğledi sağ olsun. Sonra bi gün benim zıpçıktı arkadaşlardan biri "Disko disko" diye tutturdu. Dedim kızım ilaç alıyorum. Epilepsi hastaları için verilen ilaçlardandı işte ve yüksek müzik, ani değişen sert ışıklı ortamlara girmemem gerekiyor. O sıra tesadüfen, benimkiyle karşılaştık o da yanında arkadaşıyla gelmiş, deniz kenarında bir yer vardı orada takılırdı gençlik işte orada..
Neyse disko da disko. Dedim "İçmem bile yasak olm yapma".. Neyse dedik arkadaş madem istiyor, bana da ortam olsun. Yanımda eşim de (O zaman dostlardan işte) olunca güven geldi, bi şey olsa koymaz ortalıkta diye ki kendisi "Girmek istemezsen zorlama, giresin varsa da ben yanındayım korkma" demişti. İlaçlı kafa ben girdim.

Bunlar içtiler az, benimki içmedi tetikte bekliyor bir şey mi olacak diye, benle takılıyor alkolsüz, vişne soda hesabı.
Sonrasında ben çarpıldım, Allah çarpmış gibi içmeden o ilaçlar yüzünden benim kafa ışığı sesi aldıkça içmeden sarhoşa döndü, dünya kayıyor. Sonracığıma baygınlıklara gelirken belimden kavradı kaldırdı çıkardılar dışarıya arkadaşıyla.
Yolda bir sarıldım beline, başım dönüyor. Kalbimden bi şey aktı, niyet bozuldu. :KK70: Dedim "Bu karın, negsel, bu omuzlar" filan ben baya bi yükseldim. Eve geçince de mesaj attım "Ya ben sana bi şey itiraf edeceğim, sanırım ben senden hoşlanıyorum" dedim.

:KK70: :KK70: :KK70:
Bence nahlar güzel samimiyetin göstergesi. Yaa ne güzel olmuş tanışmanız 😍

Bana bir erkek için hazırlanmak çok saçma geliyor zaten de neyse.
Ama bu geleneksel şey ciddi anlamda asap bozucu, süs bebeği usulü güzelce paketlenip birinin kullanımına veriliyoruz.
Algı bu tamamen!
Ve çok ciddiyim evlenmeden önce çok daha güzel ve tatmin edici bir cinsel hayatım vardı :KK53:

Annem benim bütün seksili çamaşırlarımı makinede kayboldu diye diye yok etti 😄😄 herhalde böyle çeyiz serdirme gibi bir şey olsa bana o çamaşırları yedirir 😄

Bu hikayeleri duydukça çocukluk arkadaşlarımı tarıyorum zihnimden de hiçbirinden bir cacık olmaz :(

Back