Bizim olay esasen şöyle yaşandı bakın anlatayım onu da madem;
Biz eşimle çocukluk arkadaşıyız ama kara gündür ve genelde benim kara günüm boldu sevgili skorum yüksekti baya. Omzunda ağlardım gidenin ardından. Biz üni. zamanı koptuk, hiçbir zaman çok aşırı samimi olmadık ama hep bir dostluk vardı.
Neyse ben hastalandım, yanıma ilk koşanlardan oldu, beni baya eğledi sağ olsun. Sonra bi gün benim zıpçıktı arkadaşlardan biri "Disko disko" diye tutturdu. Dedim kızım ilaç alıyorum. Epilepsi hastaları için verilen ilaçlardandı işte ve yüksek müzik, ani değişen sert ışıklı ortamlara girmemem gerekiyor. O sıra tesadüfen, benimkiyle karşılaştık o da yanında arkadaşıyla gelmiş, deniz kenarında bir yer vardı orada takılırdı gençlik işte orada..
Neyse disko da disko. Dedim "İçmem bile yasak olm yapma".. Neyse dedik arkadaş madem istiyor, bana da ortam olsun. Yanımda eşim de (O zaman dostlardan işte) olunca güven geldi, bi şey olsa koymaz ortalıkta diye ki kendisi "Girmek istemezsen zorlama, giresin varsa da ben yanındayım korkma" demişti. İlaçlı kafa ben girdim.
Bunlar içtiler az, benimki içmedi tetikte bekliyor bir şey mi olacak diye, benle takılıyor alkolsüz, vişne soda hesabı.
Sonrasında ben çarpıldım, Allah çarpmış gibi içmeden o ilaçlar yüzünden benim kafa ışığı sesi aldıkça içmeden sarhoşa döndü, dünya kayıyor. Sonracığıma baygınlıklara gelirken belimden kavradı kaldırdı çıkardılar dışarıya arkadaşıyla.
Hadi eve gitme vaktin gelmiş senin, sıkı tutun dedi motorun arkasına aldı.
Yolda bir sarıldım beline, başım dönüyor. Kalbimden bi şey aktı, niyet bozuldu.
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Dedim "Bu karın, negsel, bu omuzlar" filan ben baya bi yükseldim. Eve geçince de mesaj attım "Ya ben sana bi şey itiraf edeceğim, sanırım ben senden hoşlanıyorum" dedim.
Gelen mesaj da "Senelerdir neredeydin be canımm."
:)
Şimdi. Şimdi nahlar savaşıyor.