Ne deneyimledin çilekçiğim
Canım bunlar çok yanlış sorular
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Başlığın +18'e taşınması an meselesi
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Bu arada pro'lardan biri söyleyebilir mi şu an kaç kişi bakıyor bu konuya
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne deneyimledin çilekçiğim
Canım bunlar çok yanlış sorular
Bu arada pro'lardan biri söyleyebilir mi şu an kaç kişi bakıyor bu konuya![]()
Çilekçiğim burada herkees en az bir defaa deneyimledi bunu rahat olCanım bunlar çok yanlış sorular
Bu arada pro'lardan biri söyleyebilir mi şu an kaç kişi bakıyor bu konuya![]()
Yokuspokus seni bekliyoruz evet, çıplak mezdeke oynayanlar varmış aramızda inanmayan 74638383i sayfa okusun
![]()
Umarım. Yani yakacağını sanmıyorum çok bariz çünkü. Ama açıkça yaşayıp mutlu olsun isterim. Halbuki çevremde de baya açık gay var yani buna müsait bir çevrede yaşıyor.Umarım tekrar birinin başını yakmaz. Ama kendisi için de kolay değildir böyle bir toplumda bunu kabullenmek. Üzücü aslında.
Hepsini aynı zamana vermeseydin bariAhaha ama hepsiyle bir 10-15 sene payımız var. O zamana ne olur kimbilir![]()
9 misafir 3 biz varız sen düşün artık gerisini![]()
Biz 3 ten fazlayız, nası ya9 misafir 3 biz varız sen düşün artık gerisini![]()
Lyanna vander sen çilek yaban turuncu film9 misafir 3 biz varız sen düşün artık gerisini![]()
Ben oynarım, çıplak şpagatlar açarım hatta, bana koymaz. İnanabilirsiniz.
Şimdi söz verdiğim için senin biletini yarına keseceğim. Bence nick değiştirmek için bi bakın sen gülüm. Ama geçen gün eski nickime döneyim diye baktıydım, özelliği bir süreliğine kaldırmışlar. Şansına küs.
Söz acimiycik.
Bu söz de yarına kadar geçerli.![]()
Kısmet artık. Hepsi de kafa adamlar, en azından canım sıkılmaz napayım.Hepsini aynı zamana vermeseydin bari
Onlar maalesef ki arkadaşlarım ve şaka gibi çok mutlular!
Ya tam sosyolojik konu bu, yetiştiriliş tarızı falan filan.
Hayatlarındaki her şeye ‘evlenince yaparsın’ ı duyan, daha kendine evlenmediği için ‘kız’ diyen genç kadınlar; sevişeceği ve özgürleşeceği için donunu bile elaleme gösterebiliyor, sonra adı çeyiz oluyor.
Tuhaf ama gerçek.
Biz 3 ten fazlayız, nası ya
Beynim öldü diyorum gülüyorsunuz sonra
Ya millet neler yapıyor, bırah allasen masada halıda yaptıysan yaptın kime neAllah kahretsin nick değiştireceğim diye masa anlattım burada millete ben gidiyorum arkadaşlar hoççakalın
Ya millet neler yapıyor, bırah allasen masada halıda yaptıysan yaptın kime ne![]()
Çilekçiğim burada herkees en az bir defaa deneyimledi bunu rahat ol
Cinsellikte bir başlık vardı en değişik nerede seviştiniz mi neYa millet neler yapıyor, bırah allasen masada halıda yaptıysan yaptın kime ne![]()
Cinsellikte bir başlık vardı en değişik nerede seviştiniz mi ne![]()
O konuyu okumuştum, takside, surda burda diye gayet umuma açık yerleri yazanlar olmuştu, nasıl ya derken öpüp koklasmaktan bahsettiklerini anlayıp rahat bir nefes almıştımCinsellikte bir başlık vardı en değişik nerede seviştiniz mi ne![]()