Coronasavar

Yokuspokus seni bekliyoruz evet, çıplak mezdeke oynayanlar varmış aramızda inanmayan 74638383i sayfa okusun

Ben oynarım, çıplak şpagatlar açarım hatta, bana koymaz. İnanabilirsiniz.
Şimdi söz verdiğim için senin biletini yarına keseceğim. Bence nick değiştirmek için bi bakın sen gülüm. Ama geçen gün eski nickime döneyim diye baktıydım, özelliği bir süreliğine kaldırmışlar. Şansına küs.
Söz acimiycik.
Bu söz de yarına kadar geçerli.

Umarım tekrar birinin başını yakmaz. Ama kendisi için de kolay değildir böyle bir toplumda bunu kabullenmek. Üzücü aslında.
Umarım. Yani yakacağını sanmıyorum çok bariz çünkü. Ama açıkça yaşayıp mutlu olsun isterim. Halbuki çevremde de baya açık gay var yani buna müsait bir çevrede yaşıyor.
Ahaha ama hepsiyle bir 10-15 sene payımız var. O zamana ne olur kimbilir
Hepsini aynı zamana vermeseydin bari

Allah kahretsin nick değiştireceğim diye masa anlattım burada millete ben gidiyorum arkadaşlar hoççakalın

Ben o don tarafini hiçbir zaman anlamadim ya. Nasil utanilmiyor ya? Yani giyecegin dantelli donun önce seviscegin adam tarafindan degil de, annesi tarafindan onaylanmasi.

Ondan sonra kv'dem herseye karisiyor oluyo. Eh yani, kadin sana seviscegin donu dikte ediyor ya! Daha ne olsun!

Yok nasil evirirsem, çevirirsem baksam olmuyor. Daha düne kadar tabu olan seks, sirf bir nisan var diye nasil bu kadar aleni gösterisli bir hal aliyor?

Tam sit-com çiftisiniz
filmdelisi 'nin dediği röbdeşambrla Mezdeke oynamak da ayrı bir olay ahfhah

Benim arada delirip "Yetti gari yettiiğğğ" diye adamı kovmalarımı saymazsak bir miktar belki.
Yalama olduk. 1 sene maks, pişeriz. Evliliğimiz iyice oturur... Nahlarımız olgunlaşır, kollar yalanır, şlak seslerimiz toklaşır.

Cinsellikte bir başlık vardı en değişik nerede seviştiniz mi ne
O konuyu okumuştum, takside, surda burda diye gayet umuma açık yerleri yazanlar olmuştu, nasıl ya derken öpüp koklasmaktan bahsettiklerini anlayıp rahat bir nefes almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…