Coronasavar

Ciddi bir şey sorucam çünkü bana mantıksız geliyor bazen
Neden evlendiniz mesela
Şimdi mi eski hayatınız mı
Ben kendi sevgilimle evli gibiyim

ama mesela belki ben de evlenırım ama neden kurumsallaşmak daha kötü değil mi
Bizim evlenmeden evli gibi olma ihtimalimiz yoktu o yüzden evlenmemiz şarttı 🤣

Böyle söyleyince arkadaşlarım başladı yine bizim kocam köylü diyorlar ama arada zorlukları olsada evlilik güzel, bekarlık günlerimi hiç aramıyorum, çocuksuz günlerimi andığım günler çoktur ama 🤣

Evli gibi olamıyorsun işte öyle.
Gibi olman için o formalitelere ve akrabalara rağmen beraber olmanız gerekiyor 😄
Iyykkkk
Annem diyor ki dkdkdkdk annesı babası nasıl iyi insanlar mı umarım çok iyi anlaşırız tanışırsak diyor

yaa allah korusun ne çok iyi anlaşması standart anlaşmak yeterli yahu
Sonra işin b...k u çıkacak

Pardon bacım, "çıktığım" deyince benim kafam eski zamanlara gitti, sevgilin gibi anladım. Eskiden vardı ya çıkma teklifi falan :KK70:

Belki o da emin değildi, kendini keşfetme aşamasındaydı.
Umarım gerçeği kabul etmiş ve gönlündeki düke kavuşmuştur :KK53:
Kabullenmiş olacağını sanmıyorum yakın bir zamanda 😬
Adam evlenip boşanmıştı. Ve boşanma nedenleri bariz cinsellikti. Buna rağmen hala karşı cinsle çıkmaya çalışması çok tuhaf 😬

Djdjdjjdd sağol film abla ckdkdkk
Ya öyle de burada evlenmeyi çok isteyen insanların konularını görüp bazen lan acabaa falan diyorum

Bence onlar evlenmek degil, seks yasamak istiyorlar. Yada en azindan legal seks.
Yoksa beraber yasamak kabul olunmus olsaydi toplumda, evlenme orani ciddi sekilde azalirdi bence.

Böyle söyleyince arkadaşlarım başladı yine bizim kocam köylü diyorlar ama arada zorlukları olsada evlilik güzel, bekarlık günlerimi hiç aramıyorum, çocuksuz günlerimi andığım günler çoktur ama 🤣
1 günlük bekarlığıma, 6 senelik evliliği yakarım.
Ki o zaman da hayatımdaydı bu dengesiz😂

Kdjdjd senın gibi zarif bir kadın çocuksuz gunler diyor aman allahım
Bak senın adına çok sevındım
Demekki mutlusun

Gerçekten o seviye aşılınca olmuyor, ne yapsam olmuyor.
Benzer hikayelerim var, insan bozuluyor.
Ya da kendi bir şey yapmaya çalışıyor ama o kadar ciddiyetsiz ki ‘hakikaten gerizekalıyız’ diyor sorgulama başlıyor.

Yani evet, gülen eden insanlarız da bokunu çıkarmanın alemi yok.
Benimki bu akşam röpteşambır giymiş kendince şov yapıyor ama mezdeke, sonra ben niye böyleyim
:KK70:

Biz hali hazırda tosundan dolayı biraz tripliyiz bu gece. Kendisi civarımda çekirdek çitleyerek film izliyor. Oğlan uyuyor.
Bi de beraber izlemeye söz verdiğim filmi bugün tek başıma izledim "Hayınn"a bağladı da tribaliz ikimiz de birbirimize. Sana çantadan nah çıkaran, arabanın anahtarı diye cebinden çıkardığı nahı uzatan kişiler arasında hayınlık kelime mi allasen?

Neyi :KK57:
İnsanın sırtı ağrır ya. Ağrımayacağını iddia eden henüz bunu deneyimlememiştir :KK53:
"Yok bana fark etmez" diyene bir şey diyemem ama :110:
Kimileri sırtının ağrımasını sever bebeyim :D
Ahahfha ne bileyim bazı anlarda fark etmiyordur yani masa ağrısı, halı yanığı falan.
Açıklama için Alicja Alicja 'ya dönüyoruz.

Ciddi bir şey sorucam çünkü bana mantıksız geliyor bazen
Neden evlendiniz mesela
Şimdi mi eski hayatınız mı
Ben kendi sevgilimle evli gibiyim

ama mesela belki ben de evlenırım ama neden kurumsallaşmak daha kötü değil mi

Biz "Evlenemezsek birbirimizle evleniriz" dedik evlendik.

Back