Coronasavar

Bizim evlenmeden evli gibi olma ihtimalimiz yoktu o yüzden evlenmemiz şarttı

Böyle söyleyince arkadaşlarım başladı yine bizim kocam köylü diyorlar ama arada zorlukları olsada evlilik güzel, bekarlık günlerimi hiç aramıyorum, çocuksuz günlerimi andığım günler çoktur ama

Evli gibi olamıyorsun işte öyle.
Gibi olman için o formalitelere ve akrabalara rağmen beraber olmanız gerekiyor
Iyykkkk
Annem diyor ki dkdkdkdk annesı babası nasıl iyi insanlar mı umarım çok iyi anlaşırız tanışırsak diyor

yaa allah korusun ne çok iyi anlaşması standart anlaşmak yeterli yahu
Sonra işin b...k u çıkacak

Kabullenmiş olacağını sanmıyorum yakın bir zamanda
Adam evlenip boşanmıştı. Ve boşanma nedenleri bariz cinsellikti. Buna rağmen hala karşı cinsle çıkmaya çalışması çok tuhaf

Djdjdjjdd sağol film abla ckdkdkk
Ya öyle de burada evlenmeyi çok isteyen insanların konularını görüp bazen lan acabaa falan diyorum

Bence onlar evlenmek degil, seks yasamak istiyorlar. Yada en azindan legal seks.
Yoksa beraber yasamak kabul olunmus olsaydi toplumda, evlenme orani ciddi sekilde azalirdi bence.

1 günlük bekarlığıma, 6 senelik evliliği yakarım.
Ki o zaman da hayatımdaydı bu dengesiz

Kdjdjd senın gibi zarif bir kadın çocuksuz gunler diyor aman allahım
Bak senın adına çok sevındım
Demekki mutlusun

Biz hali hazırda tosundan dolayı biraz tripliyiz bu gece. Kendisi civarımda çekirdek çitleyerek film izliyor. Oğlan uyuyor.
Bi de beraber izlemeye söz verdiğim filmi bugün tek başıma izledim "Hayınn"a bağladı da tribaliz ikimiz de birbirimize. Sana çantadan nah çıkaran, arabanın anahtarı diye cebinden çıkardığı nahı uzatan kişiler arasında hayınlık kelime mi allasen?

Neyi
İnsanın sırtı ağrır ya. Ağrımayacağını iddia eden henüz bunu deneyimlememiştir
"Yok bana fark etmez" diyene bir şey diyemem ama
Kimileri sırtının ağrımasını sever bebeyim
Ahahfha ne bileyim bazı anlarda fark etmiyordur yani masa ağrısı, halı yanığı falan.
Açıklama için Alicja 'ya dönüyoruz.

Biz "Evlenemezsek birbirimizle evleniriz" dedik evlendik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…