- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.990
- 548
Avukat yardımcısı ama daha çok bodyguard gibi geziniyor ortada. Belki öyle tanırsın. Frankti adı galiba
Az bucuk adami hatirliyorum da, o zaman niye begenmedim diyorum. Nasil yakisikli oldugunu fark etmedim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Avukat yardımcısı ama daha çok bodyguard gibi geziniyor ortada. Belki öyle tanırsın. Frankti adı galiba
Bizim eğlence böyleydi de bugün:
Güldüğüm an bitiyorum. Suratımda iki gram minik bir oynama olsun şu bakışı bozduğum an devamı geliyor şakanın:
Eki Görüntüle 2612082
Ben o haldeyken de kendisi bu:
Eki Görüntüle 2612084
Bizim departmandan üç iş arkadaşımız yapıyordu nah savaşı, ben girmiyordum. Basit basit öyle bir anlık bakış kaçırarak yapmaya çalışıyorlardı. Bir gün o iş öyle olmaz dedim kendi kendime. Netten bir nah fotoğrafı buldum. Harita2.jpeg diye kaydettim. Bir tane de gerçek harita buldum, o da harita1.jpegZerre şaka yapmıyorum, evde bir nah savaşı var. Bi de utanmadan gülüyoruz gördüğümüz an. Böyle eğlence anlayışı mı olur olm? Sorgulamıyoruz artık akışa bıraktık. Gözümüz kapalı geziyoz evde. Lades gibi, unutturup bir süre güven kazanıp en olmadık yerde "Nah". Birinde çantasında sigara arıyorum, bulamadım dedim yanıma geldi. Aa bu ne dedim çantadan nah çıkardım baktı elime ben yerde 5-10 dk gülme krizine girdim. O kadar saf baktı ki. Kendi de dayanamadı "Boş bulundum ulan" dedi gülmeye başladı. Biz buradan toparlayamayız gari.
Onu bilemem görmedim valla ahfhaO başka yere alınmıştır![]()
Ben de yemek yaparken şaapmaya başladıklarında aklım yemekte kalıyor altını kapattılar mı diye.Aslinda sey çok heycanli gibi görünüyor. Filmlerde oluyor ya, masadaki tüm herseyi bir hamle ile yere firlatiliyor. Sonrasi iste...
Ki bence en heycanli tarafi, o tüm herseyi yere firlatmaktir. Sonrasina binbir sorum var. Kim topluyor? Birseyler kiriliyormu? Ne olacak bu yerin hali? O masa cidden sert degilmi? Bu nasil hijiyen, kim daha o masadan yer?
Ben kullanırım. Öyle mıç mıç bir insan değilim ama yavru kuşum, küçük bey falan kullanırım, ne diyem mahmut mu diyemBen normalde böyle minnoş sıfatlar kullanmam ama bazen cıvıttığım söylerim.
İlişkimizin ilk yılında ben buna "kuşuuum" dedim diye bana küsmüştü. Ciddi ciddi küstü asdfgh ki normalde asla küsen bir insan değil. Gönlünü alana kadar canım çıkmıştı.
Deli mi bunlar?
Sen bi anlat bakim, koronada iş güç yok malum evdeyiz, toplarızAma işte abartıyor ben diyorum taytla gezemem evde sıkıntı geliyor, Night diyor ki donsuz geziyor
Şimdi ben masanın nasıl dağıldığını nasıl toplandığını filan anlatsam artık neler neler der
Her şeyi böyle, kafayı yiyecem artık.
Kendi ruh hastası beni de kendine benzetti.
İnsan ciddi 10 dk durup konuşamaz mı, yok.
O sebeple bizde sürekli enseye şaplak, memitoya mıncık, fırından yemek alırken böö yapar yanarsın falan![]()
Çok itici bir rolü vardı bence başlardaAz bucuk adami hatirliyorum da, o zaman niye begenmedim diyorum. Nasil yakisikli oldugunu fark etmedim?
Ben demiştim çocuk neden anneye bırakıloyor bılıyordum şaşırtmıyor aslaBu ciddiyetsizlik bizde de var. Ciddili yazacağım, birinde la dedim şu adamcağıza bir kere bir fantezi yapayım; filmde görürüz ya hani kapı arkasından bacak sallamalı hareketler. Çocuk annemlerde, kapının oradan şşşt pişşt yaptım bacağı sallamaya başladım ama "Napıyorum ben" gülmesi geliyor ufaktan, adam da "Karlos halt etsin hey yavruma" filan dedi anaa. Gülmem gitti, o sayfalar önceki poza döndü suratım ve adamımın surat da diğer gülen tip. "Alınmış mııığğ ooiiiyy" diye bayılır. Bayılır beni bozmaya.
Ama işte abartıyor ben diyorum taytla gezemem evde sıkıntı geliyor, Night diyor ki donsuz geziyor
Şimdi ben masanın nasıl dağıldığını nasıl toplandığını filan anlatsam artık neler neler der
Bizim departmandan üç iş arkadaşımız yapıyordu nah savaşı, ben girmiyordum. Basit basit öyle bir anlık bakış kaçırarak yapmaya çalışıyorlardı. Bir gün o iş öyle olmaz dedim kendi kendime. Netten bir nah fotoğrafı buldum. Harita2.jpeg diye kaydettim. Bir tane de gerçek harita buldum, o da harita1.jpeg
"Xcim geçen gün sunum için harita sormuştun, iki tane yolladım mailine" deyip mail attım. Birinciyi açtı, ikinciyi açtı laap diye ekran boyu nah fotoğrafı.
Dedim öyle olmaz böyle olur bebeyim
Onu bilemem görmedim valla ahfha
Ben de yemek yaparken şaapmaya başladıklarında aklım yemekte kalıyor altını kapattılar mı diye.
Bir de salonda mumlar yanarken odaya geçtiklerinde mumu söndürmüyorlar ya sinir oluyorum. Ya o mum biterse, ya düşerse, üfleyip söndürüp gitmek çok mu zor!
Ben kullanırım. Öyle mıç mıç bir insan değilim ama yavru kuşum, küçük bey falan kullanırım, ne diyem mahmut mu diyem![]()
Sen bi anlat bakim, koronada iş güç yok malum evdeyiz, toplarız![]()
Değil, stolkladım.
Gayet gudubet bir sevgilisi var ‘kadın’
Ben nasil fark etmedim?
Acaba tekrarmi izlesim diziyi? Ilk sezondan sonrasini birakmistim, fazla fantastik gelmeye baslamisti.
Instagramdan çok takip ettim ama anlayamadımgay olabilir ama çünkü ben genelde gay ve acaba gay mi diye düşündüğüm erkekleri beğeniyorum.
Sevgilimden önce son çıktığım kişi gaydisevgilimde çok naif bir insandır
![]()
Evet ben kağıt kalem aldım, not tutacağım.Sen bi anlat bakim, koronada iş güç yok malum evdeyiz, toplarız![]()
Gerçekten o seviye aşılınca olmuyor, ne yapsam olmuyor.Bu ciddiyetsizlik bizde de var. Ciddili yazacağım, birinde la dedim şu adamcağıza bir kere bir fantezi yapayım; filmde görürüz ya hani kapı arkasından bacak sallamalı hareketler. Çocuk annemlerde, kapının oradan şşşt pişşt yaptım bacağı sallamaya başladım ama "Napıyorum ben" gülmesi geliyor ufaktan, adam da "Karlos halt etsin hey yavruma" filan dedi anaa. Gülmem gitti, o sayfalar önceki poza döndü suratım ve adamımın surat da diğer gülen tip. "Alınmış mııığğ ooiiiyy" diye bayılır. Bayılır beni bozmaya.
Ben de yemek yaparken şaapmaya başladıklarında aklım yemekte kalıyor altını kapattılar mı diye.
Bir de salonda mumlar yanarken odaya geçtiklerinde mumu söndürmüyorlar ya sinir oluyorum. Ya o mum biterse, ya düşerse, üfleyip söndürüp gitmek çok mu zor!
Benim durum koronaya özel değil ama hep böyle.
Ailesi dışında her şeye yaklaşımı bu.
Zekam eriyor, hissediyorum.
Gün be gün benziyorum![]()
Evet mumlu oda adeta anksiyete demek. Bu mumlar ne zaman hazirlandi? Yangin korkusu niye yok? Bir tane devrilse ne mok yiyecekler?
Ve en önemlisi, o oda fazla sicak degilmi? Sauna gibi odada seks yapilirmi?
Instagramdan çok takip ettim ama anlayamadımgay olabilir ama çünkü ben genelde gay ve acaba gay mi diye düşündüğüm erkekleri beğeniyorum.
Sevgilimden önce son çıktığım kişi gaydisevgilimde çok naif bir insandır
![]()
Ben demiştim çocuk neden anneye bırakıloyor bılıyordum şaşırtmıyor asla
Masanın sağlam olduğundan emin olun ve bir yaşam tarzı olarak minimalizmi benimseyin yeterli![]()