Coronasavar

Eh af edersinde sehpa ayagi felan, düke hakaret saygisizlik resmen.

Ki ben sarilma insaniyim zaten. 'Spooning'i acaip severim. Onuda bir vileda bacagi saglamiyor :KK43:
Yapan yapıyor kardeş.
girl-mop-hugging-surprise-600w-539849758.jpg

Bir ara öyleydide fakat sonradan bozuldu iste. Asil (tabi) çok derin konularda, özetlemek gerekirsek

Öfke sorunu (siddet anlaminda degil, küslük anlaminda)
inatçilik (karsindakini dinlememe)
Gönül almayi bilmemesi
Ve en önemlisi, sevgiyi his ettirmemesi. Tek enerji sarf eden benim iliskiyi biraz canli tutmak için.

Yani agir sebebler olmayabilir fakat damla damla göl olunca durum böyle oluyor iste.
Bende sizi mutlu sanıyordum ,🥺
Bir arkadaşım da boşanma kararı aldı. Kendim boşanacak gibi hissediyorum içime bir öküz oturdu resmen. Ama bazen hayırlısı ayrılmak oluyor.
İşler daha da çirkinleşmeden.

Biscolata erkekleri derim ama kendileri şu an italya da corona ile boğuşuyor olabilir.
Çok üzgünüm onlar adına. Italya kendini kurtaramazsa gelsinler, 14 gün karantinadan sonra evimde bir oda verebilirim.
Kocama da napalim askitosum, afet zamanı olur böyle derim 🤣

Biscolata erkekler??? Onlarda ne ayol? Googledan aratmak istiyorum fakat çekiniyorum :KK70:

1 koca 3 çocukla zor olur senin ağırlaman, hiç yormayalım seni. Ben 2 tanesini rahatça alabilirim.
Birde yetmez 3 tane üçte yetmez beşte yetmez yedi tane, ver ver ver, ver Allahım ver demiş minik serçe, sana armağan ediyorum şuan bu şarkıyı 🤣

Zaten ünlülerin instagram paylaşımları diye bir magazin haberi okudum, herkes vileda ile poz vermiş 🤦🏻‍♀️
Corona en ile birlikte vileda ve camsil kıymete bindi zaten, elinde bunların ikisine alan temizlik yaptığını iddia ediyor 🥴

Niye ayol 2 tane alırım işte en yakışıklılarından :KK70:

Zaten ünlülerin instagram paylaşımları diye bir magazin haberi okudum, herkes vileda ile poz vermiş 🤦🏻‍♀️
Ama vileda konusundan sorumlu kişi NeverOne NeverOne :temizlik:

Birde yetmez 3 tane üçte yetmez beşte yetmez yedi tane, ver ver ver, ver Allahım ver demiş minik serçe, sana armağan ediyorum şuan bu şarkıyı 🤣
Beş tane yedi tane fazla, o kadar abartmayayım.
Üç tane olur ama tamam, bana uyar.

Back