- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
Yapan yapıyor kardeş.Eh af edersinde sehpa ayagi felan, düke hakaret saygisizlik resmen.
Ki ben sarilma insaniyim zaten. 'Spooning'i acaip severim. Onuda bir vileda bacagi saglamiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapan yapıyor kardeş.Eh af edersinde sehpa ayagi felan, düke hakaret saygisizlik resmen.
Ki ben sarilma insaniyim zaten. 'Spooning'i acaip severim. Onuda bir vileda bacagi saglamiyor
1 koca 3 çocukla zor olur senin ağırlaman, hiç yormayalım seni. Ben 2 tanesini rahatça alabilirim.
Bundan alayım mı sana?Eh af edersinde sehpa ayagi felan, düke hakaret saygisizlik resmen.
Deme öyle deme1 koca 3 çocukla zor olur senin ağırlaman, hiç yormayalım seni. Ben 2 tanesini rahatça alabilirim.
Bende sizi mutlu sanıyordum ,Bir ara öyleydide fakat sonradan bozuldu iste. Asil (tabi) çok derin konularda, özetlemek gerekirsek
Öfke sorunu (siddet anlaminda degil, küslük anlaminda)
inatçilik (karsindakini dinlememe)
Gönül almayi bilmemesi
Ve en önemlisi, sevgiyi his ettirmemesi. Tek enerji sarf eden benim iliskiyi biraz canli tutmak için.
Yani agir sebebler olmayabilir fakat damla damla göl olunca durum böyle oluyor iste.
Biscolata erkekleri derim ama kendileri şu an italya da corona ile boğuşuyor olabilir.
Çok üzgünüm onlar adına. Italya kendini kurtaramazsa gelsinler, 14 gün karantinadan sonra evimde bir oda verebilirim.
Kocama da napalim askitosum, afet zamanı olur böyle derim
Yapan yapıyor kardeş.
Birde yetmez 3 tane üçte yetmez beşte yetmez yedi tane, ver ver ver, ver Allahım ver demiş minik serçe, sana armağan ediyorum şuan bu şarkıyı1 koca 3 çocukla zor olur senin ağırlaman, hiç yormayalım seni. Ben 2 tanesini rahatça alabilirim.
Corona en ile birlikte vileda ve camsil kıymete bindi zaten, elinde bunların ikisine alan temizlik yaptığını iddia ediyorZaten ünlülerin instagram paylaşımları diye bir magazin haberi okudum, herkes vileda ile poz vermiş
Bundan alayım mı sana?
Eki Görüntüle 2612065
Corona en ile birlikte vileda ve camsil kıymete bindi zaten, elinde bunların ikisine alan temizlik yaptığını iddia ediyor
E aynı işte evliyken de öyle olmuyor mu?Gündüzleri iyi de geceleri insan korkar ya. Bu ayi burda napiyor dedirtiyor. Hani tam uyku sersemi, bir kiçini dönüyorsun ve o karanlikta ayi ile yüz yüze geliyorsun!
Bunları geçen akşam neden atmadınız
Niye ayol 2 tane alırım işte en yakışıklılarındanDeme öyle deme
Ama vileda konusundan sorumlu kişi NeverOneZaten ünlülerin instagram paylaşımları diye bir magazin haberi okudum, herkes vileda ile poz vermiş
Beş tane yedi tane fazla, o kadar abartmayayım.Birde yetmez 3 tane üçte yetmez beşte yetmez yedi tane, ver ver ver, ver Allahım ver demiş minik serçe, sana armağan ediyorum şuan bu şarkıyı
Ben bozmak istemedim açıkçası çirkin çirkin adamlar atıyodunuzBunları geçen akşam neden atmadınız