Coronasavar

Yani azicik seksi olani ile evlenmissin! Aferin sana bacim! Merakta ettim simdi aslinda ama yanlis anlarsin diye foto istemiyorum, bdv tecrübesi :KK53:

Kendisi ile 10 yaşına dayanan tanışıklığımız oldugundan seksiligini ölçüp tartamadım sanırım 🤣
Zeki, alttan almayı bilir, benimle baş ediyor e bir de uzun boylu, eski basketbolcu falan derken kandırdı beni. 🤷🏻‍♀️

Kendisi ile 10 yaşına dayanan tanışıklığımız oldugundan seksiligini ölçüp tartamadım sanırım 🤣
Zeki, alttan almayı bilir, benimle baş ediyor e bir de uzun boylu, eski basketbolcu falan derken kandırdı beni. 🤷🏻‍♀️

Ayy çok tatli! Film gibi adeta! Umarim çok mutlu olursunuz beraber, çok içten diliyorum bunu :KK200:

Ama bana sorarsan biri birini kandirdiysa, bence sen onu kandirdin :KK70:

Ayy çok tatli! Film gibi adeta! Umarim çok mutlu olursunuz beraber, çok içten diliyorum bunu :KK200:

Ama bana sorarsan biri birini kandirdiysa, bence sen onu kandirdin :KK70:

Yok ya, bayaga ben sevgili kocama lise boyunca platonik aşık olduğum çocuğu anlattım durdum.
Neyse sonunda yaw bırak aşk öyle değil böyle olur diye celdi aklımı. 🤣
Ben de olur mu ki, olmaz mı ki, hani kankaydik derken, kandırıldım 🤷🏻‍♀️

Beni bugün gıcık etti de kendileri. Reglim üzerime gelme dedikçe geldi. Yav bu adamın şaka anlayışı bir gün uçan tekme olacak ağzına inecek haberi yok hala işin ciddiyetinden 6 seneyi bitirdik, 7 sene olacak. Bir de çocukluk arkadaşı, hala anlayamadı, hala tüpü çakmakla kontrol eden yurdum insanı gibi hareketler.

Back