Coronasavar

Geyik yapıyoruz, dibine vuruyoruz gülüyoruz eğleniyoruz ama her zaman hepimizin sorunlarını konuşup rahatça dertleşebiliriz de.
Sevdim ben bu ekibi, nasıl olduysa güzel bulduk birbirimizi. Herkesin de eski satanik çıkmış olması ahahha
ben değilimmmm fkkfkd

Aryaaaaa
Gerçekten mi?

Eki Görüntüle 2612071
Tanışalım mi?

Eh benlik erkek degil be turuncum. Ben fazla sexy erkekleri sevmem. Hep bir "bunda kesin bir mokluklar vardir" diye düsündürür. Azicik sexy erkekleri begenirim.

Mesela benim Aidan, öyle bir erkek. Bir gerçekligi var. Yoksa üstteki eleman sanki sürekli ayna önünde yada spor salonundaymis gibi bir izlenim veriyor.

Eh benlik erkek degil be turuncum. Ben fazla sexy erkekleri sevmem. Hep bir "bunda kesin bir mokluklar vardir" diye düsündürür. Azicik sexy erkekleri begenirim.

Mesela benim Aidan, öyle bir erkek. Bir gerçekligi var. Yoksa üstteki eleman sanki sürekli ayna önünde yada spor salonundaymis gibi bir izlenim veriyor.
Bende böyle düşünüyorum. Hatta gerçek hayatta zekası görüntüsün de önüne geçmeli bence. Ama geçen akşam hunharca objeleştirmek istemiştim erkekleri

E aynı işte evliyken de öyle olmuyor mu? :KK70:

Yooo iste amaç odur bacim. Bir daha evlenirsem (ki hepiniz davetlisiniz, sexy bir gelinlik giymeyi planliyorum ki coronadan sonra liposuction felan birseyler buluruz) ayni filmlerdeki gibi "aaay ne harika bu dünya harikasi ile ayni yataktayim resmen" dedirten biri ile evlencem.

Fazla seksi olmayanı ile evlendik zaten arya.
Bu eglenmelik 🤣

@Vander şu karikatürdeki espriyi birine patlatasım vardı, sana kısmetmiş asjdalsjda ülen

cunku-esegin-zikinden-dolayi_27383.jpg

Yooo iste amaç odur bacim. Bir daha evlenirsem (ki hepiniz davetlisiniz, sexy bir gelinlik giymeyi planliyorum ki coronadan sonra liposuction felan birseyler buluruz) ayni filmlerdeki gibi "aaay ne harika bu dünya harikasi ile ayni yataktayim resmen" dedirten biri ile evlencem.
Yav şurda hayallerde bile ay bu fazla seksi ben az seksi beğeniyorum diyosun :KK70:
şaka bir yana umarım gerçek olur bu söylediklerin 😍

Back