- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
İzleme. Üç kuruşluk psikolojimiz kaldı onu da bozma.Salgın belgesellerini daha yeni izliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İzleme. Üç kuruşluk psikolojimiz kaldı onu da bozma.Salgın belgesellerini daha yeni izliyorum
Ay ben şok.
Niye boşanıyorsun? Ben niye evli mutlu çocuklu hayal ettim seni?
Yok ya baktım orda değillermiş. Geriye tek bi seçenek kalıyorKurtarma operasyonu?
Of o daha kötüymüş nişanlılık gibi bi şey. İlişkinin en nefretlik dönemi bence nişanlılık. Tamamen özgür ve rahat değilsin, adam elinin altında değil ama kaynanan falan var akrabalar biliyor her şeyi ıyyGerçi benimkisi istisna, coronadan dolayi bosanamiyorum su an. Yani yasal olarak evli fakat gerçek hayatta düksüz yasiyorum. Yani varda, yok iste.
Yok ya baktım orda değillermiş. Geriye tek bi seçenek kalıyor
Kimde var?Sende hiç erkek tarzı yok zaten
Bir ara öyleydide fakat sonradan bozuldu iste. Asil (tabi) çok derin konularda, özetlemek gerekirsek
Öfke sorunu (siddet anlaminda degil, küslük anlaminda)
inatçilik (karsindakini dinlememe)
Gönül almayi bilmemesi
Ve en önemlisi, sevgiyi his ettirmemesi. Tek enerji sarf eden benim iliskiyi biraz canli tutmak için.
Yani agir sebebler olmayabilir fakat damla damla göl olunca durum böyle oluyor iste.
Kimde var?
Benım o da kalmadıİzleme. Üç kuruşluk psikolojimiz kaldı onu da bozma.
Of o daha kötüymüş nişanlılık gibi bi şey. İlişkinin en nefretlik dönemi bence nişanlılık. Tamamen özgür ve rahat değilsin, adam elinin altında değil ama kaynanan falan var akrabalar biliyor her şeyi ıyy
Belki bu sizin için bi şans olabilir mi biraz sakince düşünmek için ne bileyim? Bi pandemi her zaman olmuyor neticede. Hani yeniden değerlendirme şansı olmaz mı ki? Bilmiyorum işte bugün gelen her şeyi kucaklayasım var benim, her şerde bir hayır vardır modundayım.Evet bende adi konulsunculari anlamiyorum. Niye millet bu kadar kostura kostura kv'de sahibi olmak istiyor anlamadim. Hani norveçte yasasak bir nebze anlardim
Ve nisanliliktan daha berbat ama. Kimse (aileler disinda) bilmiyor bosancagimizi. Kagitlar ortada, avukatlara danisildi. Dava ertelendi coronadan dolayi. Ancak iste ayni evde yasiyoruz halen. Daha ne kadar sürer ikimizde bilmiyoruz. Tek "iyi" tarafi, arkadasça geçinebilmemiz. Yani esim ne bilim siddetli biri yada tam öküz olmus olsaydi çok daha zor olurdu.
Ben zaten aldatma şiddet yoksa devam et diyenlerden değilim
Mutlu olmayan evliligi sürdürmek her iki taraf için de mutlu olma şansını elinin tersi ile itmek gibi geliyor.
Hayırlısı olsun
Su süreci aynı evde uzun saatlerle geçirmek zor olmuyor mu?
Biraz da bunları konuşmak lazım be Arya. Sen anlat ben dinlerim hep gül hep gül olmaz azıcık da dertleşiriz nolcak. Ne açayım ne içersin?O konuda biraz sansliyim, evim genis. Esim mesela mutfakta, ben salonda takiliyorum. Ortak bir sekilde kiza bakiyoruz. Bir gün ben erkenden kalkiyorum, diger günü o..
Diger mesajda dedigim gibi, yine bir sekilde arkadasça geçiniyoruz.
Ve evet simdi 30 küsür yasindayiz ve hadi hep alttan aldim, ite kaka sürdürdüm bu evliligi. Ya 10 yil sonra? Yani burda saka yapiyoruz gülüyoruz felan, atmosferi bozmak istemiyorum ama cidden bu yaslarda iyi kötü yeni birisi ile tanisma, hayatima yeni sayfa açma sansim var daha. Ya 10 yil sonra?
Gerçekten çok denedim, çok çirpindim, çok zaman alttan aldim ama olmuyorsa olmuyor iste
Benim annem babamdan ayrıldığında 33, boşanabildiğinde 37 yaşındaydı. Yıllarını heba etmediğine, ömründen çalmadığına seviniyorum.O konuda biraz sansliyim, evim genis. Esim mesela mutfakta, ben salonda takiliyorum. Ortak bir sekilde kiza bakiyoruz. Bir gün ben erkenden kalkiyorum, diger günü o..
Ve evet simdi 30 küsür yasindayiz ve hadi hep alttan aldim, ite kaka sürdürdüm bu evliligi. Ya 10 yil sonra? Yani burda saka yapiyoruz gülüyoruz felan, atmosferi bozmak istemiyorum ama cidden bu yaslarda iyi kötü yeni birisi ile tanisma, hayatima yeni sayfa açma sansim var daha. Ya 10 yil sonra?
Gerçekten çok denedim, çok çirpindim, çok zaman alttan aldim ama olmuyorsa olmuyor iste
Belki bu sizin için bi şans olabilir mi biraz sakince düşünmek için ne bileyim? Bi pandemi her zaman olmuyor neticede. Hani yeniden değerlendirme şansı olmaz mı ki? Bilmiyorum işte bugün gelen her şeyi kucaklayasım var benim, her şerde bir hayır vardır morundayım.
O konuda biraz sansliyim, evim genis. Esim mesela mutfakta, ben salonda takiliyorum. Ortak bir sekilde kiza bakiyoruz. Bir gün ben erkenden kalkiyorum, diger günü o..
Bence Yokuspokus baya Banulu Ahulu videolara daldi gitti. Bizi unuttu
Biraz da bunları konuşmak lazım be Arya. Sen anlat ben dinlerim hep gül hep gül olmaz azıcık da dertleşiriz nolcak. Ne açayım ne içersin?
Benim annem babamdan ayrıldığında 33, boşanabildiğinde 37 yaşındaydı. Yıllarını heba etmediğine, ömründen çalmadığına seviniyorum.
Tabi ki detayları sen biliyorsun. Eh bu da bi şey en azından bu süreçte kendini iyice dinleyerek tek tereddüdün kalmadan verdiğin kararın doğruluğunu teyit etme şansın olmuş oldu.Bu iyimser bakisin için, güzel dilegin için tesekkür ederim fakat yeniden degerlendirme sansi olmuyor canim. Geçen senede bir ara bosanma karari vermistim. Sonrada kizim için tekrar denedik.
Hatta simdi düsünmek için daha çok zamanim oldugunda, dahada emin oldum bosanmak istedigimi.
Tabiki sansima tüküreyim, tam tüm cesaret ve gücümü toplamisken, corona belasi çikti.