Coronasavar

İnternette yaptıkları işler oluyor da güvenemiyorum bir türlü. Bir de henüz o kadar cesaret toplayamadığım için detaylı araştırmadım.
Ama kuaförlerin ombre mağdurlarını gördüğüm için gerçekten kendi işlerini mi paylaşıyorlar bilemiyorum.

Mesela geçen bir mimarın sayfasını gördüm. Kadın pinterestten bşkasının yaptığı işin fotoğrafını almış (biliyorum yani o işin ona ait olmadığını, yapan kişi yabancı zaten) kendi instasına eklemiş kendisi yapmış gibi. Millet de tebrik etmiş hep, kadın da teşekkür etmiş asdfgh

Sonra şununla karşılaşmak istemiyorum:

Hiç dövmeli arkadaşım da yok ki gidip sorayım

Sadece görsel yükleyenler için demedim, hem işleri oluyor, hem yorumlar oluyor. Instagram'dan bulabilirsin mesela. Lyanna Mormont 'un dediği gibi referanslı gitmek de güzel fikir ama ben de ilk dövmemi yaptırırken hiç dövmeli arkadaşım yoktu senin gibi. İşin kötüsü internette de bu kadar yaygın kaynak yoktu. Kapısını beğenip bir yere girmiştim, delilik. Neyse ki fena çıkmamıştı.

Ben lazeri acıdan yarım bırakmıştım yalnız
Her defasında acı artıyordu, en son ağlayarak çıktım, bir daha da gitmedim.
James Deen izleyen insanın acı eşiğinin bu kadar düşük olacağını kim bilebilirdi ki

Benim dövmecim arkadaşım. Dövme yaptırmadan önce bana ilk yaptığı dövmeyi yanlış yaptığını anlattı ona rağmen yaptırdım çünkü kendini geliştirmişti

1 tane (yazıyla bir) arkadaşımın bile dövmesi yok. Ruhuma çok aykırı ortamlardayım ben, herkes ponçik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…