Bi kontrol et bakalım.
Sus sus her an sola yatıracak gibiyim zaten
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi kontrol et bakalım.
Kızz sen az değilsin haaaaBen fotoları kaçırdığım için bana özelden attılar. Ben de onlara attım.
Bu işler karşılıklı![]()
Dük ve Ceza gibi mi bdsm hikayesi anlatıyor.
Ben daha çok Dükler Kardeşliği, Düklerin Sessizliği, Gazap Dükleri gibi şeyler düşünmüştüm ama seninki de hoş tabi.
Dövme boyalarının çeşitleri var, tam olarak içeriğindeki neye alerjin olduğu biliniyorsa, dövme yaptırmadan önce kullanılacak boyayı dövmecine (eğer işinde uzmansa) ya da bir doktora sorabilirsin.Loreth şimdi canımcığım benım bir dövmem var ama alerjik bunyem var sonrası zorlu oluyor benım için
Ne önerirsin yine yaptırmak istiyorum ayak bilegıme ya da bacagıma
Arkadaşlar 5 sene dövmecide çalıştım bu arada, özel sorularınızı cevaplayabilirim. (özel soru seviyorum) Goygoy dışında da bir faydam olur belki.
Yok abi ben bu gruba olan inancımı yitirdim bu ne böyle? Biri totom dövmeli der ama dershaneden yan sınıftaki kız çıkar, biri der gotik punk karışımıyım tasmam var falan şeker kız candy çıkar öbürler 2- 3 çocuğum var der lise futbol takımı ponpon kızları çıkar bu ne ya?
Kızz sen az değilsin haaaa
Yatmadan önce 100 dük darbesiDükün 50 Tonu
Dük Oyunları
Notre Dame'ın Dükü
Ben 16 yaşımda yaptırdım ilkini.Tam nerede peki?
Ben de belime yaptırmak istiyorum. Hanım kız imajımı zedelemeyecek bir yerde olsun diye asdfgh
Ama canım çok tatlı, acır diye korkuyorum. Korka korka 30 yaşına geldim.
Birkaç seneye buruşursam gerdire gerdire yapmak zorunda kalacaklar asdfg
Yok canım olur mu jdjddj buTek uyanık sen misin sadfgh
Dük ve GururYatmadan önce 100 dük darbesi![]()
Oo klasiklerden gidiyoruz.Dük ve Gurur
İki Dükün Hikayesi
Çoğunun internette portfolyosu oluyor. Herhangi bir şey alırken kullanıcı yorumlarına nasıl bakıyorsak, zaten beeğnilen, güvenilir bir dövmeciyse hakkında yazılan bir şeyler de bulursunuz. Bir de iyi dövmeciler ucuz değildir, çünkü kaliteli malzemeler kullanırlar. Dövmeci ucuzsa boyası da malzemesi de, sterilizasyonu da muhtemelen problemlidir.Doğru psikoloğu seçmek gibi olacak ama doğru dövmeciyi nasıl seçeriz?
Bunun bir yöntemi var mı :)
Ben 16 yaşımda yaptırdım ilkini.
Benimkiler hiç acımıyor, "bu acıyabilir" diyorlar yine acımıyor
Hatta en sonuncusu yine acıyabilecek bir bölgedeydi. Dövmecime "bu acısın da dövme acısı neymiş bileyim" dedim, yine acımadı.
Bence belli yerler dışında kimsenin acımıyor, ortamlarda acıyor ama dayandım diyorlar![]()
En acı roman gelirOo klasiklerden gidiyoruz.
Küçük Dük
AhahahhOo klasiklerden gidiyoruz.
Küçük Dük
Nerene yaptırmak istediğine göre değişir acısı ama kadınların acı eşiği daha yüksekmiş. Ben lazer yaptırdığım için hiç acımadı, acısı ertesi gün geldiTam nerede peki?
Ben de belime yaptırmak istiyorum. Hanım kız imajımı zedelemeyecek bir yerde olsun diye asdfgh
Ama canım çok tatlı, acır diye korkuyorum. Korka korka 30 yaşına geldim.
Birkaç seneye buruşursam gerdire gerdire yapmak zorunda kalacaklar asdfg
Notre Dame'ın Dükü
Yok canım olur mu jdjddj bu
Işlır kırşılıklı ne be djdjdjdj ayıo ben çocugum