Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahah oyun bölümüne böyle bir oyun açtığımızı düşünseneAy bitirelim mi? Yalvarıyorum.
Ay bitirelim mi? Yalvarıyorum.
Lyanna dersine çok çalışan öğrenci gibi yardırmış çünkü biliyorKaybedenler Dükü veya Dükler Kulübü
Dük Devri
Issız Dük
Düklerin Öcü
Susuz Dük
Ahahfha tek tek göndermeyeyim dedim. Hepsi birbirini çağrıştırıyor napayımLyanna dersine çok çalışan öğrenci gibi yardırmış çünkü biliyor
Ölümcül yara aldım, yolunuza bensiz devam edin.Nihahohao ama çok eyylenceliğğ.
Çoğunun internette portfolyosu oluyor. Herhangi bir şey alırken kullanıcı yorumlarına nasıl bakıyorsak, zaten beeğnilen, güvenilir bir dövmeciyse hakkında yazılan bir şeyler de bulursunuz. Bir de iyi dövmeciler ucuz değildir, çünkü kaliteli malzemeler kullanırlar. Dövmeci ucuzsa boyası da malzemesi de, sterilizasyonu da muhtemelen problemlidir.
Olağanüstü bir dükBenim Hüzünlü Düklerim
Sadece görsel yükleyenler için demedim, hem işleri oluyor, hem yorumlar oluyor. Instagram'dan bulabilirsin mesela. Lyanna Mormont 'un dediği gibi referanslı gitmek de güzel fikir ama ben de ilk dövmemi yaptırırken hiç dövmeli arkadaşım yoktu senin gibi. İşin kötüsü internette de bu kadar yaygın kaynak yoktu. Kapısını beğenip bir yere girmiştim, delilik. Neyse ki fena çıkmamıştı.İnternette yaptıkları işler oluyor da güvenemiyorum bir türlü. Bir de henüz o kadar cesaret toplayamadığım için detaylı araştırmadım.
Ama kuaförlerin ombre mağdurlarını gördüğüm için gerçekten kendi işlerini mi paylaşıyorlar bilemiyorum.
Mesela geçen bir mimarın sayfasını gördüm. Kadın pinterestten bşkasının yaptığı işin fotoğrafını almış (biliyorum yani o işin ona ait olmadığını, yapan kişi yabancı zaten) kendi instasına eklemiş kendisi yapmış gibi. Millet de tebrik etmiş hep, kadın da teşekkür etmiş asdfgh
Sonra şununla karşılaşmak istemiyorum:
Eki Görüntüle 2611924
Hiç dövmeli arkadaşım da yok ki gidip sorayım
Kara Dük Düştü
Nerene yaptırmak istediğine göre değişir acısı ama kadınların acı eşiği daha yüksekmiş. Ben lazer yaptırdığım için hiç acımadı, acısı ertesi gün geldi
Şimdilik sadece bir tane var, izolasyon bitsin devamı gelecek bu günlerin anısına.
Benimki üst bacağımın yanında popoyla bacağın buluştuğu yerde. Bana özel olsun istedim.
Benim dövmecim arkadaşım. Dövme yaptırmadan önce bana ilk yaptığı dövmeyi yanlış yaptığını anlattı ona rağmen yaptırdım çünkü kendini geliştirmiştiİnternette yaptıkları işler oluyor da güvenemiyorum bir türlü. Bir de henüz o kadar cesaret toplayamadığım için detaylı araştırmadım.
Ama kuaförlerin ombre mağdurlarını gördüğüm için gerçekten kendi işlerini mi paylaşıyorlar bilemiyorum.
Mesela geçen bir mimarın sayfasını gördüm. Kadın pinterestten bşkasının yaptığı işin fotoğrafını almış (biliyorum yani o işin ona ait olmadığını, yapan kişi yabancı zaten) kendi instasına eklemiş kendisi yapmış gibi. Millet de tebrik etmiş hep, kadın da teşekkür etmiş asdfgh
Sonra şununla karşılaşmak istemiyorum:
Eki Görüntüle 2611924
Hiç dövmeli arkadaşım da yok ki gidip sorayım
cilek.yagmuru bir de Loreth 'e ek olarak işin dövme yaptıran tarafında biri olarak önerim referanslı gitmen. Yani arkadaşlarının dövme yaptırdığı, birkaç sene sonraki işini görebildiğin, memnun kaldıkları ve tanıştırabilecekleri biri olması daha iyi olur. Önce tanışırsın, ona göre karar verirsin sonra.
İlk dövmemi kendi bacağıma yaptım. Berbat bir şey.Benim dövmecim arkadaşım. Dövme yaptırmadan önce bana ilk yaptığı dövmeyi yanlış yaptığını anlattı ona rağmen yaptırdım çünkü kendini geliştirmişti