• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Çoğunun internette portfolyosu oluyor. Herhangi bir şey alırken kullanıcı yorumlarına nasıl bakıyorsak, zaten beeğnilen, güvenilir bir dövmeciyse hakkında yazılan bir şeyler de bulursunuz. Bir de iyi dövmeciler ucuz değildir, çünkü kaliteli malzemeler kullanırlar. Dövmeci ucuzsa boyası da malzemesi de, sterilizasyonu da muhtemelen problemlidir.
cilek.yagmuru cilek.yagmuru bir de Loreth Loreth 'e ek olarak işin dövme yaptıran tarafında biri olarak önerim referanslı gitmen. Yani arkadaşlarının dövme yaptırdığı, birkaç sene sonraki işini görebildiğin, memnun kaldıkları ve tanıştırabilecekleri biri olması daha iyi olur. Önce tanışırsın, ona göre karar verirsin sonra.

Nerene yaptırmak istediğine göre değişir acısı ama kadınların acı eşiği daha yüksekmiş. Ben lazer yaptırdığım için hiç acımadı, acısı ertesi gün geldi 😅
Şimdilik sadece bir tane var, izolasyon bitsin devamı gelecek bu günlerin anısına.
Benimki üst bacağımın yanında popoyla bacağın buluştuğu yerde. Bana özel olsun istedim.

😂😂😂😂
Sadece sana mı özel?

Ya mesela belde deri daha hassas gibi ya korkuyorum. Bilekteki minimal dövmeler de hoşuma gidiyor ama orası da narin.
Çok mızmızım ben bu konularda hiç dayanıklı değilim.
Kulağıma 2. deliği açtırdığımda bir taraftaki çok acıdı diye çıkardım geri kapandı delik :)
Sonra da bu kız niye hanım hatun görünüyor :KK53:
Kalçamda birkaç tane var, bileğimde de var.
İkisi de acımıyor, sadece kalçadakinin alt çizgilerinde hafif bir yanma oluyor ilk başta, sonra o da geçiyor.

Back