Coronasavar

Eşim de kafası güzelken iki dövmesini de kendi yapmış, biri bacağına biri ayağına topuk parmak arası yanda. Ben böyle iğrenç şeyler görmedim. Kafası çok iyiymiş ve tribal yapmaya çalışmış.
Ya kendime yapmadan önce suni deri üzerinde epey alıştırma yapmıştım ama bacağın açısıyla karşında kağıt gibi duran suni deri aynı olmayınca, işler azıcık değişti. :KK53:

Valla balına yaşıyorlar 😄😄
Bu yüzden kadınlar daha uzun yaşıyor

Bence de. Tesadüfen hayatta kalıyorlar resmen.
Kadınlar bu yüzden erkeklerden daha uzun yaşıyor :KK70:
97604-jitender53.jpg

Kadınlar bu yüzden erkeklerden daha uzun yaşıyor :KK70:
97604-jitender53.jpg

Ya sen bir de şantiyede görsen erkek cinsini. Beni çarpıntı tutuyor onları gördükçe.
"Yaa usta sen napıyon öyle, kafanı yaracaksın" diyorum, "gorkma şefim yauv bir şey olmaz. Ben geçen 5. kattan düştüm bir şey olmadı kehkehkeh" falan deyip gülüyorlar. Hiçbir şeyden korkuları mı yok, muhakeme yetenekleri mi yok anlamıyorum.

Ya sen bir de şantiyede görsen erkek cinsini. Beni çarpıntı tutuyor onları gördükçe.
"Yaa usta sen napıyon öyle, kafanı yaracaksın" diyorum, "gorkma şefim yauv bir şey olmaz. Ben geçen 5. kattan düştüm bir şey olmadı kehkehkeh" falan deyip gülüyorlar. Hiçbir şeyden korkuları mı yok, muhakeme yetenekleri mi yok anlamıyorum.
Kan beyne gitmiyor çok fazla, ondan olabilir. Pompalandığı başka yer var....

Ah canım benim, peki sonra ne oldu, hayat sana ne etti de kim bilir hangi edebi dünyalardan dükler edebiyatına düştün? Anlat bize. Sadece goygoy için değil, acılarımızı paylaşmak için de varız bence. :KK3:

Bilemiyorum canim, sanirim simdi asil ergenligimi yasiyor olabilirim. 16 yasindayken babam hafif bir endise ile "Arya sen ne bilim aslinda oglanlara ilgi duyman gerekmiyormu? Bu ne hep politika hep politika, sanki ne yapacaksan" diye sormustu.

Sanirim sonunda, 20 yil geç olsada baze seylerin önemini anladim. Hele tekrar bir single lady olayim bakalim ne olaaaacaak (büyük ihtimal ile pijama+televizyon+dondurma üçlüsü ile yasamima devam ederim, yas ilerledikçede bir kaç kedi alirim. Crazy cat lady olma yolunda olurum)

Back