- 18 Ekim 2018
- 7.900
- 32.716
- 548
Valla balına yaşıyorlarBu erkekler niye böyle...
![Grinning face with smiling eyes :smile: 😄](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f604.png)
![Grinning face with smiling eyes :smile: 😄](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f604.png)
Bu yüzden kadınlar daha uzun yaşıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla balına yaşıyorlarBu erkekler niye böyle...
Ya kendime yapmadan önce suni deri üzerinde epey alıştırma yapmıştım ama bacağın açısıyla karşında kağıt gibi duran suni deri aynı olmayınca, işler azıcık değişti.Eşim de kafası güzelken iki dövmesini de kendi yapmış, biri bacağına biri ayağına topuk parmak arası yanda. Ben böyle iğrenç şeyler görmedim. Kafası çok iyiymiş ve tribal yapmaya çalışmış.
Valla balına yaşıyorlar
Valla balına yaşıyorlar
Kadınlar bu yüzden erkeklerden daha uzun yaşıyorBence de. Tesadüfen hayatta kalıyorlar resmen.
Kadınlar bu yüzden erkeklerden daha uzun yaşıyor
![]()
Ooh eline sağlık, afiyet olsun.Tabi simdi kek yaptigim için, mutfak savas alanina döndü ve yemek fasli ile beraber chernobyl'e döndü. Hali ile temizlik yaptim. Yeni oturdum iste, sallana sallana okuya okuya yetisiyorum kizlaaar!![]()
Kan beyne gitmiyor çok fazla, ondan olabilir. Pompalandığı başka yer var....Ya sen bir de şantiyede görsen erkek cinsini. Beni çarpıntı tutuyor onları gördükçe.
"Yaa usta sen napıyon öyle, kafanı yaracaksın" diyorum, "gorkma şefim yauv bir şey olmaz. Ben geçen 5. kattan düştüm bir şey olmadı kehkehkeh" falan deyip gülüyorlar. Hiçbir şeyden korkuları mı yok, muhakeme yetenekleri mi yok anlamıyorum.
Ben fotoları kaçırdığım için bana özelden attılar. Ben de onlara attım.
Bu işler karşılıklı![]()
Ah canım benim, peki sonra ne oldu, hayat sana ne etti de kim bilir hangi edebi dünyalardan dükler edebiyatına düştün? Anlat bize. Sadece goygoy için değil, acılarımızı paylaşmak için de varız bence.![]()
Benim düküm yok, düküm yok benim. Siz beni çıldırtmak mı istiyorsunuz benim düküm yok!!
Kız A Arya_Stark01 buna niye kızgın ifade bıraktınAhahahh
Modern romanlardan istiyorsan Harry Potter ve Dükler Odası derim o zaman.
Öyle göstereceksen ben de gösteririm ne var ki![]()
Ne malzeme varmış, göster göster bitmediGösterene gösteririm![]()
Ayol ben de Potterheadim, 3 tane Harry Potter dövmem var benimTolstoj umrumda degil, onu istediginiz kadar düklestirebilirsiniz
AMAAAA harry potteri elletmem size, yedirtmem sizeeee![]()
Ayol ben de Potterheadim, 3 tane Harry Potter dövmem var benim![]()
O kadar ifşa olmayayımPics or it didn't happen bro