• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Kim derdi ki o kaslı abileri buraya bu hanım kız atıyor :KK43:
Yok abi ben bu gruba olan inancımı yitirdim bu ne böyle? Biri totom dövmeli der ama dershaneden yan sınıftaki kız çıkar, biri der gotik punk karışımıyım tasmam var falan şeker kız candy çıkar öbürler 2- 3 çocuğum var der lise futbol takımı ponpon kızları çıkar bu ne ya?

Evet ama kanıt atamam 😄
Dövmecinin sayfasında var çünkü. Kesin ifşalanırım

Tam nerede peki?
Ben de belime yaptırmak istiyorum. Hanım kız imajımı zedelemeyecek bir yerde olsun diye asdfgh
Ama canım çok tatlı, acır diye korkuyorum. Korka korka 30 yaşına geldim.
Birkaç seneye buruşursam gerdire gerdire yapmak zorunda kalacaklar asdfg

Yok abi ben bu gruba olan inancımı yitirdim bu ne böyle? Biri totom dövmeli der ama dershaneden yan sınıftaki kız çıkar, biri der gotik punk karışımıyım tasmam var falan şeker kız candy çıkar öbürler 2- 3 çocuğum var der lise futbol takımı ponpon kızları çıkar bu ne ya?

Herkes sen gibi alfa satanik değil :deli:

Ciddi sorucam dövme yaotıracak en guzel her neresi sizce
Bu senin beklentilerine, dövmenin desenine vs göre değişir.

Eğer çok göz önünde olmasın diyorsan omuz, sırt, ense, üst bacak, bel.

Göz önünde olsun ama kapatması kolay olsun diyorsan üst kol, ayakbileği, bacak.

Göz önü olsun fark etmez diyorsan kolun her yer, el bileği, el üstü, göğüs.

Ne olursa olsun diyorsan yukarıdakilere ek olarak parmaklar, boyun, yüz.

Benimkilerin %75i kollarımda mesela.

Ben varim, ben! Nerd ve solcu bayragini yüksek tutuyorum çünkü tek yaptigim kitap okumak ve politika konusmakti. Duvarimda che, fidel posterleri. Kendimide ne kaa entel olarak düsünüyordum. :KK51:
Ah canım benim, peki sonra ne oldu, hayat sana ne etti de kim bilir hangi edebi dünyalardan dükler edebiyatına düştün? Anlat bize. Sadece goygoy için değil, acılarımızı paylaşmak için de varız bence. :KK3:

Back