Öyle miiiiiiiii ay kız kararsız kaldım neresi meselaBacağı ordan keseceklermiş de ameliyat için hazırlıyolarmış gibi geliyor bana bunlar
Napak hacı mesela Kiss makyajıyla mı gezeyim?Yok abi ben bu gruba olan inancımı yitirdim bu ne böyle? Biri totom dövmeli der ama dershaneden yan sınıftaki kız çıkar, biri der gotik punk karışımıyım tasmam var falan şeker kız candy çıkar öbürler 2- 3 çocuğum var der lise futbol takımı ponpon kızları çıkar bu ne ya?
Bu dövme kız neresi cinsel kdkdkdsizin şu capsler fotolar yüzünden topic cinsellik bölümüne taşınmazsa iyi
Yok abi ben bu gruba olan inancımı yitirdim bu ne böyle? Biri totom dövmeli der ama dershaneden yan sınıftaki kız çıkar, biri der gotik punk karışımıyım tasmam var falan şeker kız candy çıkar öbürler 2- 3 çocuğum var der lise futbol takımı ponpon kızları çıkar bu ne ya?
Abi derken, yanlış anlamacilek.yagmuru erkek olduğunu ima etmedim.
Öyle miiiiiiiii ay kız kararsız kaldım neresi mesela
İmkanım olsa hemen ya canım sıkılıyor ne edeyım yavHemen şu an mı gidip yaptıracaksın hemen karar vermen şart mı
Arkadaşlar ben gördüm, gerçekten de yok. Bir de üstüne güzel. Niye üzüyorsunuz kızı?Benim düküm yok, düküm yok benim. Siz beni çıldırtmak mı istiyorsunuz benim düküm yok!!
Arya Dükler DiyarındaAh canım benim, peki sonra ne oldu, hayat sana ne etti de kim bilir hangi edebi dünyalardan dükler edebiyatına düştün? Anlat bize. Sadece goygoy için değil, acılarımızı paylaşmak için de varız bence.
Yani neyse bi şey demicemArkadaşlar ben gördüm, gerçekten de yok. Bir de üstüne güzel. Niye üzüyorsunuz kızı?
Ben de şok içindeyim.
Hele çocuklular? Bir de çocuk yıpratır derler. Bu yıpranmış halleriyse öncesi nasıldı kim bilir.
Herkes bir hanım kız, herkes 20'likmiş meğer.
Benim düküm yok, düküm yok benim. Siz beni çıldırtmak mı istiyorsunuz benim düküm yok!!
Ay şuan bana ilham verdin, arka arkaya bir sürü film ve kitap ismi geliyor düklü ama kendimi o derece düşürmek istemiyorum ya. Yeter gari.Arya Dükler Diyarında
Lise yıllarında ben de dövmem olsun çok istedim hatta ünide de ama bir türlü karar veremediğim için(bkz ikizler) yaptıramadım kaldı öyle. Şimdi iyi ki yaptırmamışım diyorum. Yaptırmış olsaydım da belki iyi ki yaptırmışım derdim (bkz ikizler) bilmiyorum.İmkanım olsa hemen ya canım sıkılıyor ne edeyım yav
Dük ve Ceza gibi mi bdsm hikayesi anlatıyor.Ay şuan bana ilham verdin, arka arkaya bir sürü film ve kitap ismi geliyor düklü ama kendimi o derece düşürmek istemiyorum ya. Yeter gari.
Arkadaşlar ben gördüm, gerçekten de yok. Bir de üstüne güzel. Niye üzüyorsunuz kızı?
Bi kontrol et bakalım.Teşekkür ederim, sen de olmasan yiyecekler beni burada
40 defa söylediler, gerçek olacak diye korkuyorum
Ben daha çok Dükler Kardeşliği, Düklerin Sessizliği, Gazap Dükleri gibi şeyler düşünmüştüm ama seninki de hoş tabi.Dük ve Ceza gibi mi bdsm hikayesi anlatıyor.
Ben niye görmedim seni
Hmm İnsan Dükle YaşarBen daha çok Dükler Kardeşliği, Düklerin Sessizliği, Gazap Dükleri gibi şeyler düşünmüştüm ama seninki de hoş tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?