• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Yalnız herkes de akrabalardan çekinmiş ve bunu yazarken akıllarda spesifik bir akraba ismi var kesin 😄
Mesela benimki hepsi

Benimki de hepsi :KK53:
Her an bir yerden teyzem çıkıp "oy guzum nasıl da tatlı güzel yeğenim benim. Ne de güzel dük yorumları yapmış. Annenlere selam söyle" yazacak diye ödüm kopuyor.

Benimki de hepsi :KK53:
Her an bir yerden teyzem çıkıp "oy guzum nasıl da tatlı güzel yeğenim benim. Ne de güzel dük yorumları yapmış. Annenlere selam söyle" yazacak diye ödüm kopuyor.
Ya ben o muhabbetleri annemle de yapıyorum sorun değil o
Kdjdjddjj çok şükür annemden yana falan korkum yok

kızını tanıyor

AbsolutPromise AbsolutPromise sen şu ince bacaklı olandın dimi? :110: güzlemişsin ama zayıflığına olan nefretim daha ağır basıyo şu an:110:
Ben baştan sevdim görmeden, o yüzden şu an bir şey yapamıyorum. Bu kadar zayıf olduğunu bilsem düşünürdüm. Neyse ki memesi az diye teselli oluyorum :(

Bu gerçek ama kreşte tuvalette arkadaşımın pipisini görüp baya şaşırmıştım nasıl ya olmustum
Nasıl külodunu giyiyor kddkkd kıyafetlerını giyiyor falan diye o gun şok içinde eve gitmiştim
hahahahhaa güldürdünüz beni. bende abilerim sunnet olduklarında çişlerini nasıl yapıyorlar diye peşlerine düşmüştüm. 2-3 ay boyunca
:KK48:

Back
X