Djjddjd ses kaydı atayım djdjdj yapılıyorsa yaparım onu bilemezsin bebısımAramızda erkek olmadığını nereden bileceğiz ki
Benımki de hepsi bir de benım bazı akrabalarımla hayat tarzım çok zıt kaldıramam onları bir deYalnız herkes de akrabalardan çekinmiş ve bunu yazarken akıllarda spesifik bir akraba ismi var kesin
Mesela benimki hepsi
Yalnız herkes de akrabalardan çekinmiş ve bunu yazarken akıllarda spesifik bir akraba ismi var kesin
Mesela benimki hepsi
Hepsi diyorum da görseler de çok da sallamam. Demirden korksam trene binmezdimBenımki de hepsi bir de benım bazı akrabalarımla hayat tarzım çok zıt kaldıramam onları bir de
Ya ben o muhabbetleri annemle de yapıyorum sorun değil oBenimki de hepsi
Her an bir yerden teyzem çıkıp "oy guzum nasıl da tatlı güzel yeğenim benim. Ne de güzel dük yorumları yapmış. Annenlere selam söyle" yazacak diye ödüm kopuyor.
İnce bacaklı olarak anılmayayımAbsolutPromise sen şu ince bacaklı olandın dimi? güzlemişsin ama zayıflığına olan nefretim daha ağır basıyo şu an
Farklı resim mi attın bu kızaaİnce bacaklı olarak anılmayayım
Ben şeyim totosu dövmeli olan
Uuuİnce bacaklı olarak anılmayayım
İnce bacaklı olarak anılmayayım
Ben baştan sevdim görmeden, o yüzden şu an bir şey yapamıyorum. Bu kadar zayıf olduğunu bilsem düşünürdüm. Neyse ki memesi az diye teselli oluyorumAbsolutPromise sen şu ince bacaklı olandın dimi? güzlemişsin ama zayıflığına olan nefretim daha ağır basıyo şu an
Ya ben o muhabbetleri annemle de yapıyorum sorun değil o
Kdjdjddjj çok şükür annemden yana falan korkum yok
kızını tanıyor
Herkese aynı fotoğrafı attım. Selfie istediniz. Baştan boydan isteseydiniz bacaklarımı atardımFarklı resim mi attın bu kızaa
Kim derdi ki o kaslı abileri buraya bu hanım kız atıyor
Sen beni görmeden görmüş gibi tarif ettin amaBen baştan sevdim görmeden, o yüzden şu an bir şey yapamıyorum. Bu kadar zayıf olduğunu bilsem düşünürdüm. Neyse ki memesi az diye teselli oluyorum
Bacak macak yok, edebinle otur benim başımı belaya sokma.Herkese aynı fotoğrafı attım. Selfie istediniz. Baştan boydan isteseydiniz bacaklarımı atardım
Evet ama kanıt atamamGerçekten mi?
Gönül gözümle gördüysem seni zaarSen beni görmeden görmüş gibi tarif ettin ama
hahahahhaa güldürdünüz beni. bende abilerim sunnet olduklarında çişlerini nasıl yapıyorlar diye peşlerine düşmüştüm. 2-3 ay boyuncaBu gerçek ama kreşte tuvalette arkadaşımın pipisini görüp baya şaşırmıştım nasıl ya olmustum
Nasıl külodunu giyiyor kddkkd kıyafetlerını giyiyor falan diye o gun şok içinde eve gitmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?