- 18 Ekim 2018
- 7.900
- 32.716
- 548
BekiBacak macak yok, edebinle otur benim başımı belaya sokma.
Kanıt isteyene ben varım peheyy ayaklı kanıtım ben. Arkanda ben varım DİK DUR EĞİLME BU LYANNA SENİNLE.Evet ama kanıt atamam
Dövmecinin sayfasında var çünkü. Kesin ifşalanırım
BacımsınKanıt isteyene ben varım peheyy ayaklı kanıtım ben. Arkanda ben varım DİK DUR EĞİLME BU LYANNA SENİNLE.
Kaşlarının arasına...Ciddi sorucam dövme yaotıracak en guzel her neresi sizce
Öyle bir yer yok tüy dolu ckfkfkfKaşlarının arasına...
Yok abi ben bu gruba olan inancımı yitirdim bu ne böyle? Biri totom dövmeli der ama dershaneden yan sınıftaki kız çıkar, biri der gotik punk karışımıyım tasmam var falan şeker kız candy çıkar öbürler 2- 3 çocuğum var der lise futbol takımı ponpon kızları çıkar bu ne ya?Kim derdi ki o kaslı abileri buraya bu hanım kız atıyor
O zaman önce aldır sonra tekrar dövmeylen doldurtÖyle bir yer yok tüy dolu ckfkfkf
Bacı deme lazım olur ahhdahBacımsın
Evet ama kanıt atamam
Dövmecinin sayfasında var çünkü. Kesin ifşalanırım
Yok abi ben bu gruba olan inancımı yitirdim bu ne böyle? Biri totom dövmeli der ama dershaneden yan sınıftaki kız çıkar, biri der gotik punk karışımıyım tasmam var falan şeker kız candy çıkar öbürler 2- 3 çocuğum var der lise futbol takımı ponpon kızları çıkar bu ne ya?
Bıyıklarına fazla bakma bence canım.Tamam şu an itiraf ediyorum erkeğim ben.
Bıyıklarına fazla bakma bence canım.
Bu senin beklentilerine, dövmenin desenine vs göre değişir.Ciddi sorucam dövme yaotıracak en guzel her neresi sizce
Ah canım benim, peki sonra ne oldu, hayat sana ne etti de kim bilir hangi edebi dünyalardan dükler edebiyatına düştün? Anlat bize. Sadece goygoy için değil, acılarımızı paylaşmak için de varız bence.Ben varim, ben! Nerd ve solcu bayragini yüksek tutuyorum çünkü tek yaptigim kitap okumak ve politika konusmakti. Duvarimda che, fidel posterleri. Kendimide ne kaa entel olarak düsünüyordum.
Bacağı ordan keseceklermiş de ameliyat için hazırlıyolarmış gibi geliyor bana bunlarBöyle bir şey istiyorum dövme olarak
sizin şu capsler fotolar yüzünden topic cinsellik bölümüne taşınmazsa iyiBöyle bir şey istiyorum dövme olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?