Arkadaşım AbsolutPromise hadi bakalım söyle ben kimim? Hadi hadi söyle.
(Donsuz gezen absolut değil onu belirteyim de kızı zan altında bırakmayayım. Gerçi belki donsuz geziyordur da o konuda kesin bir bilgim yok.)
Verirsin gülüm verirsin... Kiloyu.
Kilo dediğin nedir ki, yeter ki iste. Ciddili konuya giriş yapıyorum şoan ama doğum sonrası 30 küsur kilo verdim vaktinde. O zaman şevkliydim, istekliydim. Şimdi "Kilo ne gıız, gadın didiğin böyle olur" dedim bıraktım. Umurum değil cidden, ha bir miktar güncel pozlarımı paylaşmıyor olabilirim pek ama bunun sebebi kilo değil, bıyık ve saçlarım.
Ak gandalfa döndüm ula biri boya atsın üzerime.
Fark edilmediğini düşünme diye ayrıca belirtmek istedim panpa.
Döveceklerimin listesine ekletme kendini, sen de gayet normalsin. Ne demek zayıf bilmez anlamaz, sanki bana şişkosun.Zaten o zayıf bilemez anlayamaz benim halimden
Döveceklerimin listesine ekletme kendini, sen de gayet normalsin. Ne demek zayıf bilmez anlamaz, sanki bana şişkosun.
Ben anlarım asıl ben, kaçtır diyorum dombili bir insan olduğumu. Ben bu totoya donsuz geziyorsam sen de gezeceksin, beni delirtme valla karantinadan sonra adresini bulur, pullu Shakira kemerlerinin pullarını tek tek yolarım.
Verirsin gülüm verirsin... Kiloyu.
Kilo dediğin nedir ki, yeter ki iste. Ciddili konuya giriş yapıyorum şoan ama doğum sonrası 30 küsur kilo verdim vaktinde. O zaman şevkliydim, istekliydim. Şimdi "Kilo ne gıız, gadın didiğin böyle olur" dedim bıraktım. Umurum değil cidden, ha bir miktar güncel pozlarımı paylaşmıyor olabilirim pek ama bunun sebebi kilo değil, bıyık ve saçlarım.
Ak gandalfa döndüm ula biri boya atsın üzerime.
Ben de atmak isterdim ama saçlarım çok hızlı uzadıgından dkdkd benım direkt saçKimseeğ dibim geldi demesin, kimse. Yasaklıyorum. Geri kalanında uyumlu bıyıklar hayal edin:
Eki Görüntüle 2611699
Insan biraz da saç boyası stoklar eve hiç anlamıyorsunuz bu işlerden
Evren sana mesaj göndermişYok ya ben yapamıyorum, benim yemek yemem sadece psikolojik ve önünü alamıyorum. Tam psikologa başlayacakken bu virüsün çıkması da manidar. Dış güçler benim iyileşmemi istemiyor
Evren sana mesaj göndermiş
Kişi kendinin doktorudur.
Datlusun.Kimseeğ dibim geldi demesin, kimse. Yasaklıyorum. Geri kalanında uyumlu bıyıklar hayal edin:
Eki Görüntüle 2611699
Ahajdjkakd hayatımda bunu ilk defa duyuyor olabilirimNe kadar pozitif tatlı bir insansın ya hep güzel tarafından bakıyorsun
Datlusun.
Ben hiç boyamadım saçlarımı.
Ilk defa bu sene beyazım çıktı. Basta sayıyordum.
3-5-7 diye
Şimdi uncountable
Many many many
Ben ilk beyazı 33 yaşında gördüğüm için, hep şey derdim, ya azıcık asaletle yaslanın, barışın beyazlarınızla.Benim liseden beri var, alışkınım. O zamanlar biraz koyardı ne yalan söyleyeyim "Babamın genlerine..." derdim accık. Babamın ortaokulda başlamış beyazlar. Bizim gidiş belli, pammık nine. Ya da başka beyaz nine artık onu da demiyim.
Yavrunun yavrusu.Kızlar size bi şey sorcam aklıma takıldı. Torun sevgisinin olayı nedir?
Geziyorum aradaArkadaşım AbsolutPromise hadi bakalım söyle ben kimim? Hadi hadi söyle.
(Donsuz gezen absolut değil onu belirteyim de kızı zan altında bırakmayayım. Gerçi belki donsuz geziyordur da o konuda kesin bir bilgim yok.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?