- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
- 598
Küçük derken boydan demiştim ahhfah
Ne günlere kaldık nightcığım. Bu kız bu yaşında tek donla gezere büyüdüğündeAlicja gibi olur
Alicja nerelerdesin ya terk ettin bizi
Boyu önemli değil diyen sendinKüçük derken boydan demiştim ahhfah
Ne günlere kaldık nightcığım. Bu kız bu yaşında tek donla gezere büyüdüğündeAlicja gibi olur
Küçük derken boydan demiştim ahhfah
İnanmayan bilmem kaç sayfa okusun diye diye kaçırdık kızı.
"Ben dahi ikna oldum şahsen" dedi kaçtı sonunda.
Tövbe estağfurullah, şaaparken nightı mı düşüneceksin?
Panik atak muhtemelen kardeşimde ve babamda da oldu hee gun nobet tutuyoruzGündemi terkedemiyorum kafam dandinieşim de hala pek iyi değil. Panik atak mı gerçekten yoksa kalbinde sıkıntı mı var anlayamadık, çarpıntısı oluyor sürekli ve kalbinde ağrı var
Gündemi minimum takip et kuzum yoksa gerçekten kendi ruh halini bozacaksın. Incık cıncık takip etmek bir şeyi değiştirmiyor ne yazık ki, elimizden gelen tek şey beklemek.Gündemi terkedemiyorum kafam dandinieşim de hala pek iyi değil. Panik atak mı gerçekten yoksa kalbinde sıkıntı mı var anlayamadık, çarpıntısı oluyor sürekli ve kalbinde ağrı var
Hep iftira attın bana hep hala don konuşuluyor hem de benimki
Olmayan donunun nesini konuşalım bacım?
Gündemi minimum takip et kuzum yoksa gerçekten kendi ruh halini bozacaksın. Incık cıncık takip etmek bir şeyi değiştirmiyor ne yazık ki, elimizden gelen tek şey beklemek.
Eşinin de panik atak ve strestir diye düşünüyorum, umarım öyledir.
Bak hala yaaa
Kızım benim popo büyük, donsuz gezemem illa açık açık konuşturacaksınız
Şu ara kısmetim açıktan gidiyor, dün evlenme teklifleri anana anam diyeyim diye kepçe kepçe güller, bugün "Seni düşüneceğim"li itiraflar. Korkuyorum biri de gelip cama sıkıştıracak sonunda diye.
Yok bee bir şey olmuyor, büyükte de geziliyor.Bak hala yaaa
Kızım benim popo büyük, donsuz gezemem illa açık açık konuşturacaksınız
Jennifer Lopet hesabı diyosuun
Yok bee bir şey olmuyor, büyükte de geziliyor.
Bir arkadaşım öyle diyor.
Bu iyiydi bro.Jennifer Lopet hesabı diyosuun
Daha fena Kim Kardashian diyorum, tabii doğumdan sonra göbek de kendini aştığı için artık kalmadı öyle, komple yuvarlak
Bu iyiydi bro.
Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim
Fark edilmediğini düşünme diye ayrıca belirtmek istedim panpa.304930 sene öncesinin esprisini bugün bile yapabilmek yürek ister karşim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?