• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Küçük derken boydan demiştim ahhfah

Ne günlere kaldık nightcığım. Bu kız bu yaşında tek donla gezere büyüdüğünde Alicja Alicja gibi olur :KK43:

Alicja nerelerdesin ya terk ettin bizi :KK43:

İnanmayan bilmem kaç sayfa okusun diye diye kaçırdık kızı. :D
"Ben dahi ikna oldum şahsen" dedi kaçtı sonunda.

Ne günlere kaldık nightcığım. Bu kız bu yaşında tek donla gezere büyüdüğünde Alicja Alicja gibi olur :KK43:

Boyu önemli değil diyen sendin
ayrıca @nightclub kendi insiyatifimde donsuz gezıyorum var demekki bir bildiğim

Gündemi terkedemiyorum kafam dandini 🥴 eşim de hala pek iyi değil. Panik atak mı gerçekten yoksa kalbinde sıkıntı mı var anlayamadık, çarpıntısı oluyor sürekli ve kalbinde ağrı var

Tövbe estağfurullah, şaaparken nightı mı düşüneceksin?:skandal:

Şu ara kısmetim açıktan gidiyor, dün evlenme teklifleri anana anam diyeyim diye kepçe kepçe güller, bugün "Seni düşüneceğim"li itiraflar. Korkuyorum biri de gelip cama sıkıştıracak sonunda diye.

Gündemi terkedemiyorum kafam dandini 🥴 eşim de hala pek iyi değil. Panik atak mı gerçekten yoksa kalbinde sıkıntı mı var anlayamadık, çarpıntısı oluyor sürekli ve kalbinde ağrı var
Panik atak muhtemelen kardeşimde ve babamda da oldu hee gun nobet tutuyoruz
Sakin olun

Gündemi minimum takip et kuzum yoksa gerçekten kendi ruh halini bozacaksın. Incık cıncık takip etmek bir şeyi değiştirmiyor ne yazık ki, elimizden gelen tek şey beklemek.

Eşinin de panik atak ve strestir diye düşünüyorum, umarım öyledir.

Gündemi minimum takip et kuzum yoksa gerçekten kendi ruh halini bozacaksın. Incık cıncık takip etmek bir şeyi değiştirmiyor ne yazık ki, elimizden gelen tek şey beklemek.

Eşinin de panik atak ve strestir diye düşünüyorum, umarım öyledir.

Ben de öyle düşünüyorum şimdi dün gece kötü oldu diye olmayan ağrılar bile icat edebilmesi mümkün :)

Şu ara kısmetim açıktan gidiyor, dün evlenme teklifleri anana anam diyeyim diye kepçe kepçe güller, bugün "Seni düşüneceğim"li itiraflar. Korkuyorum biri de gelip cama sıkıştıracak sonunda diye.
cilek.yagmuru cilek.yagmuru "başın sıkışırsa ara" diye caps paylaşmıştı. O zamandan sinyali çakmış bak.

Kız çilek hala uyuyor musun sen?

Daha fena Kim Kardashian diyorum, tabii doğumdan sonra göbek de kendini aştığı için artık kalmadı öyle, komple yuvarlak 🥴

Verirsin gülüm verirsin... Kiloyu. :KK53:
Kilo dediğin nedir ki, yeter ki iste. Ciddili konuya giriş yapıyorum şoan ama doğum sonrası 30 küsur kilo verdim vaktinde. O zaman şevkliydim, istekliydim. Şimdi "Kilo ne gıız, gadın didiğin böyle olur" dedim bıraktım. Umurum değil cidden, ha bir miktar güncel pozlarımı paylaşmıyor olabilirim pek ama bunun sebebi kilo değil, bıyık ve saçlarım. :D
Ak gandalfa döndüm ula biri boya atsın üzerime.

Back