Coronasavar

B.k. merakı nereden geliyor acaba oğlunun

Elimizden geldiği kadar yeteneklerini doğrultusunda yönlendiririz, bende yanlış yönlendirme kurbanıyım çünkü, aynısı çocuklarda olsun hiç istemem.
Eşim mühendis, mesleğinde iyidir çizimden uzak değil haliyle ama dağ taş çizmek konusunda pek yetenekli değil benim gibi

Canım yazdıkların beni mutlu etti. 5 yaşında kızım ve uzun zamandır kalemlere ve resim yapmaya ilgisi var. Resim atmayı beceremiyorum ama Yabanelma nınkine benzeyen resimler yapıyor.

Kızlarınızın bu yönlerini parlatın Limonsuz. Resimdeki her ayrıntı, yaş grubuna göre dikkattir.
Yanlış bilmiyorsam 6 yaştan sonra ayakkabı ayrıntıları gelmeye başlar genellikle, ortalamaları vardır.
4 yaş bunun için "Ben yetenekliyim anne haberin olsun" demektir. İyi okumak lazım.

Erkek çocuklarda, kızlardan biraz daha geriden gelir genellikle.
Hayal gücü de aranır elbette.
Ama çizim gayet ileri bir çizim Yabanelmanın yavurusun, maşallah dedim bakarken.
Çocuklarınızı iyi gözlemleyin böyle ne yetenekler var çıkar arada. Maşallah.

Onları yeni yapmadı-yaptırmadı aslında, sadece asılı yerinden indirtmiyor kendileri.
Tuvalete yapmaya başladığı ilk zamanlardı, o sıra bklara bir ilgi bir sevgi merak, "Bay bay kakalar" derken işte çizimlerine yansıdı. :))
Şimdi de oyunlarında arada kullanır, bk çizer onu serer yere. Araba geçerken üzerinden geçer "Kakaya geldi teker, yıkanalım" der filan yıkar güya. Ya da arabalarını dizer, en büyüğü öğretmen yapar; bir kere benle oynadı o oyunu, küçük kamyonu bir kere altına çiş yaptırmıştım, sonra öğretmenden izin alıp sürekli tuvalete götürmüştüm birlikte oynarken öyle pislik yapıyordum sınıfta işte. Ondan öğrendi "Hay beynime" dedim, şimdi o kamyonun hep çişi geliyor ve öğretmen çişe bir süre izin vermeyince altına yapıyor ve hep yıkanmaya gidiyor.

Selam hatunlar.
Bizim dişten midir başka bir şeyden mi ateşle uğraşıyoruz 2 gecedir. Çok yüksek değil ama mızmız, iştahsız olmasına yetecek kadar işte. Huninin üzerine huni taktım yani.
Bir de konuşamamasına rağmen bir şeyler anlatmaya yırtınması ve anlaşılmayınca öfkelenmesine ne demeli? Velhasıl benden bir süre pas

Haklısın canım. Peki ne yapmalıyım? Anasınıfına başlayacak, o zaman öğretmeniyle mi konuşayım.

Haklısın canım. Peki ne yapmalıyım? Anasınıfına başlayacak, o zaman öğretmeniyle mi konuşayım.

Öğretmeniyle görüşün, çok güzel yapıyorsun diye şevklendirin. Eski resimlerinden dosya yapın atmayın ayrıca hatıra kalsın. Gittikçe yönünü çizer o. Resim kursları okul sonrası, bunlar hangi yaş gruplarında var bakarsınız henüz buna çok erken. Desteklemeye devam. Öğretmenine de sorarsınız, o benden daha iyi yönlendirecektir pedagojiyi iyi bilen, çevresine danışıp görüşebilecek biri olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…