B.k. merakı nereden geliyor acaba oğlununMaşallah kuzuya
Tü tü tü kız nas felakını ayetel kürsünü oku.
Allah bahtını ömrünü güzel eylesin. Çok hoşuma gitti, gülümsetti beni.
Eski çizimlerime benzettim, görmesi iyi olanın resmi iyidir. Ben engellendim, bilerek yönüm değiştirilmeye çalışıldı biliyorsunuz zaten bunu anlat anlat sakız ettim ağzıma.Ne kadar erken fark etmek, bilinçli davranmak, o kadar iyi.
Stilist, modacı, mimar, ressam, mühendis her şey önce görme ve çizebilmeden geçer. Matematiği de iyi olur görenin genelde, bu yüzden sayısal bölüme verdiler zorla gittim ben. Şimdi sor bana matematik diye, istifra edesim geliyor.
Hadi hayırlısı kız, çok sevindim.
Benim oğlan anca kaka çizsin alkdjaslkd. Bunu da bana çizdirdiydi. "Anne kaka çiz kaka kaka boyayacağım" diye:
Eki Görüntüle 2611673
O çizdiğini de önce kaplumbağa sandım, sonra anlatıyor "Bu koooccaman bir karpuz ve tır onu taşıyor"
O sarı çizdiği de güneş ve kakasını yapıyor güneş.
Canım yazdıkların beni mutlu etti. 5 yaşında kızım ve uzun zamandır kalemlere ve resim yapmaya ilgisi var. Resim atmayı beceremiyorum amaYabanelma nınkine benzeyen resimler yapıyor.
B.k. merakı nereden geliyor acaba oğlunun
Elimizden geldiği kadar yeteneklerini doğrultusunda yönlendiririz, bende yanlış yönlendirme kurbanıyım çünkü, aynısı çocuklarda olsun hiç istemem.
Eşim mühendis, mesleğinde iyidir çizimden uzak değil haliyle ama dağ taş çizmek konusunda pek yetenekli değil benim gibi
Anneme okutayim bunu. Benim cizimim de su an bu seviyede ve ben de annemin cocuguyum sonucta. Belki 30 yasinda kesfedilirim.Çocuklarınızı iyi gözlemleyin böyle ne yetenekler var çıkar arada. Maşallah.
Anneme okutayim bunu. Benim cizimim de su an bu seviyede ve ben de annemin cocuguyum sonucta. Belki 30 yasinda kesfedilirim.
Bari guzel donum olaydi, siradan penyeyle sunumsuz yakalandimYerim seni ya. Senin duruşun, o eteklerini donlarının içine katışın bir yetenek bebeyim.
Bari guzel donum olaydi, siradan penyeyle sunumsuz yakalandim
Estetik donlarimi sadece sebisecegim beye çıkarırım.Oo olmadı işte. Bir donda ilk başta estetik, mantar, kaşıntı ve son olarak sağlık ararım.
Jdjdjddjdj yıkanmış mı bakayım malum donlarım yurtta hapisEstetik donlarimi sadece sebisecegim beye çıkarırım.
Don dedin de aklima geldi, @Vander hani limonlu don? Kamuoyu senden aciklama bekliyor.
Iste ifsa dedigin boyle olur. Kiz donunu cekip atacak, siz anca goz, kulak fotosu.Jdjdjddjdj yıkanmış mı bakayım malum donlarım yurtta hapis
Haklısın canım. Peki ne yapmalıyım? Anasınıfına başlayacak, o zaman öğretmeniyle mi konuşayım.Kızlarınızın bu yönlerini parlatın Limonsuz. Resimdeki her ayrıntı, yaş grubuna göre dikkattir.
Yanlış bilmiyorsam 6 yaştan sonra ayakkabı ayrıntıları gelmeye başlar genellikle, ortalamaları vardır.
4 yaş bunun için "Ben yetenekliyim anne haberin olsun" demektir. İyi okumak lazım.
Erkek çocuklarda, kızlardan biraz daha geriden gelir genellikle.
Hayal gücü de aranır elbette.
Ama çizim gayet ileri bir çizim Yabanelmanın yavurusun, maşallah dedim bakarken.
Çocuklarınızı iyi gözlemleyin böyle ne yetenekler var çıkar arada. Maşallah.
Haklısın canım. Peki ne yapmalıyım? Anasınıfına başlayacak, o zaman öğretmeniyle mi konuşayım.
Küçüğüm dimi hala körpeyim dimi oh rahatladımIste ifsa dedigin boyle olur. Kiz donunu cekip atacak, siz anca goz, kulak fotosu.
Helal kiz sana koca yürekli kucuk kadin.
Jdjdjddjdj yıkanmış mı bakayım malum donlarım yurtta hapis
E al bana ablamm değil misin bir dantelli don al hem sevaba girersinBen boşuna demiyorum donsuzlar diye. Aha bir tane limonlu donundan başka donu olmayan biri daha donsuz geziyor.
E al bana ablamm değil misin bir dantelli don al hem sevaba girersin
Özel gecelerim de seni anarım ckdkdk aklıma gelirsen
Küçük derken boydan demiştim ahhfahKüçüğüm dimi hala körpeyim dimi oh rahatladım
Ne günlere kaldık nightcığım. Bu kız bu yaşında tek donla gezerse büyüdüğündeBen boşuna demiyorum donsuzlar diye. Aha bir tane limonlu donundan başka donu olmayan biri daha donsuz geziyor.
Tövbe estağfurullah, şaaparken nightı mı düşüneceksin?Özel gecelerim de seni anarım ckdkdk aklıma gelirsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?