• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

:KK70: Arkadaşım AbsolutPromise AbsolutPromise hadi bakalım söyle ben kimim? Hadi hadi söyle.

(Donsuz gezen absolut değil onu belirteyim de kızı zan altında bırakmayayım. Gerçi belki donsuz geziyordur da o konuda kesin bir bilgim yok.)

Zaten o zayıf bilemez anlayamaz benim halimden 🥴

Verirsin gülüm verirsin... Kiloyu. :KK53:
Kilo dediğin nedir ki, yeter ki iste. Ciddili konuya giriş yapıyorum şoan ama doğum sonrası 30 küsur kilo verdim vaktinde. O zaman şevkliydim, istekliydim. Şimdi "Kilo ne gıız, gadın didiğin böyle olur" dedim bıraktım. Umurum değil cidden, ha bir miktar güncel pozlarımı paylaşmıyor olabilirim pek ama bunun sebebi kilo değil, bıyık ve saçlarım. :KK70:
Ak gandalfa döndüm ula biri boya atsın üzerime.

Yok ya ben yapamıyorum, benim yemek yemem sadece psikolojik ve önünü alamıyorum. Tam psikologa başlayacakken bu virüsün çıkması da manidar. Dış güçler benim iyileşmemi istemiyor 🥴

Fark edilmediğini düşünme diye ayrıca belirtmek istedim panpa.

Bi kere de fark etme, farkındalığını bi kapa gadın. Sadece gtte kal, bi kere de. Yok illa gt, et, lop, lob, beyin. Kullanma biraz da. Bana bak mesela, ben kullanmıyorum bazen, otomatik pilot devrede.

Sonra da işte "Yüzünden dükü belli" yazıyorsun.

Zaten o zayıf bilemez anlayamaz benim halimden 🥴
Döveceklerimin listesine ekletme kendini, sen de gayet normalsin. Ne demek zayıf bilmez anlamaz, sanki bana şişkosun.

Ben anlarım asıl ben, kaçtır diyorum dombili bir insan olduğumu. Ben bu totoya donsuz geziyorsam sen de gezeceksin, beni delirtme valla karantinadan sonra adresini bulur, pullu Shakira kemerlerinin pullarını tek tek yolarım.

Döveceklerimin listesine ekletme kendini, sen de gayet normalsin. Ne demek zayıf bilmez anlamaz, sanki bana şişkosun.

Ben anlarım asıl ben, kaçtır diyorum dombili bir insan olduğumu. Ben bu totoya donsuz geziyorsam sen de gezeceksin, beni delirtme valla karantinadan sonra adresini bulur, pullu Shakira kemerlerinin pullarını tek tek yolarım.

:KK70: :KK70:
Çocukken çok hevesliydim shakira kemerlerine de geçti bizden o işler vallahi yok billahi yok 🥴

Verirsin gülüm verirsin... Kiloyu. :KK53:
Kilo dediğin nedir ki, yeter ki iste. Ciddili konuya giriş yapıyorum şoan ama doğum sonrası 30 küsur kilo verdim vaktinde. O zaman şevkliydim, istekliydim. Şimdi "Kilo ne gıız, gadın didiğin böyle olur" dedim bıraktım. Umurum değil cidden, ha bir miktar güncel pozlarımı paylaşmıyor olabilirim pek ama bunun sebebi kilo değil, bıyık ve saçlarım. :KK70:
Ak gandalfa döndüm ula biri boya atsın üzerime.

Ben bir kaç günde bir tartilirim. Tartiya binmeden önce "aha su kadar kiloysam eger, acilen diyete baslayacam. Bak bu defa cidden! Abur cubur çikolata yok" diyorum.

Sonuç, kilo kistasimi sürekli yükseltiyorum "yaa fena degil aslinda, yani bu kilo o kadar kilolu degil ki. Aslinda suuu kadar kiloya gelirsem gerçeeekten diyete girecem" diye kendimi telkin ediyorum.

Ne bilim, bulasik makinesine konusmaktansa, tarti ile tatli, kizgin geçinmekte var.

Kimseeğ dibim geldi demesin, kimse. Yasaklıyorum. Geri kalanında uyumlu bıyıklar hayal edin:
387497b2-2028-4f13-af23-f4ca5ce538ae.webp

Insan biraz da saç boyası stoklar eve hiç anlamıyorsunuz bu işlerden :KK70:

Ondar zihirli güçlerime güç ekliyor. Gri Gandalf gücünden, Ak Gandalf gücüne geçtim. Depresyon hırkam ve tüylü terliklerimle, çözülmesi en güç labirentim ben bebeyim. Sizler gibin donsuz gezmiyorum. Bunlar bilimzel deney.

Bdv de neden bu kadar sarkmış ki diye bir konu var cevap yazarsam banlanırım beynım hep saçma çalışmaya başladı

Ne kadar pozitif tatlı bir insansın ya hep güzel tarafından bakıyorsun 😂
Ahajdjkakd hayatımda bunu ilk defa duyuyor olabilirim
Idrakyollariiltihabi Idrakyollariiltihabi in kocasından halliceyim aslında.
Hatta iki dk hayal kurdurmam, tüm mantiksizliklari çürütürüm .
Böyle söyleyince evlat olsam sevilmem gibi geldi.

Datlusun.
Ben hiç boyamadım saçlarımı.
Ilk defa bu sene beyazım çıktı. Basta sayıyordum.
3-5-7 diye
Şimdi uncountable
Many many many 🤣

Benim liseden beri var, alışkınım. O zamanlar biraz koyardı ne yalan söyleyeyim "Babamın genlerine..." derdim accık. Babamın ortaokulda başlamış beyazlar. Bizim gidiş belli, pammık nine. Ya da başka beyaz nine artık onu da demiyim.

Benim liseden beri var, alışkınım. O zamanlar biraz koyardı ne yalan söyleyeyim "Babamın genlerine..." derdim accık. Babamın ortaokulda başlamış beyazlar. Bizim gidiş belli, pammık nine. Ya da başka beyaz nine artık onu da demiyim.
Ben ilk beyazı 33 yaşında gördüğüm için, hep şey derdim, ya azıcık asaletle yaslanın, barışın beyazlarınızla.
Şimdi acelem yok yine ama renk bakıyorum.🤣
He bir de estetik yaptiranlara çok söylenirdim
Insan bunun için bıçak altına yatar mi diye
Kız emmeyi bıraksın, ilk isim memeleri yukarı çekmek 🤦🏻‍♀️

:KK70: Arkadaşım AbsolutPromise AbsolutPromise hadi bakalım söyle ben kimim? Hadi hadi söyle.

(Donsuz gezen absolut değil onu belirteyim de kızı zan altında bırakmayayım. Gerçi belki donsuz geziyordur da o konuda kesin bir bilgim yok.)
Geziyorum arada 😄 el altında olsun istiyorum bazen bazı şeylerin

Back
X