• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Ben de elektrik faturası ceremesi çekeceğimi düşünüyorum.
Zaten kol gibi geliyordu, şimdi senin ayakların gibi gelecek.
Günde 3 kere tlf şarj ediyorum ben!

Benim ayaklarım derken? 42 numara giydiğimi nereden öğrendin?

Bende de o atızdakızbıçıktan mevcut😂
Bazen 40 bıçık ama seviyorum kendilerini😂😂

Hamilelikte ayaklar bir büyüdü benim, sonra kendine gelemedi.
Sonra bana diyolla 2. çocuk, kaç olsun daha kaç, beyimlen aynı köseleleri mi giyek artık ya. Arkasına da basayım tam olsun.

Hamilelikte ayaklar bir büyüdü benim, sonra kendine gelemedi.
Sonra bana diyolla 2. çocuk, kaç olsun daha kaç, beyimlen aynı köseleleri mi giyek artık ya. Arkasına da basayım tam olsun.
:KK70:
benim hep büyüktü, 39 lara hamilelikle veda ettim.
Eşimin 42, arada sneakerları kalın çorapla giymiyor değilim haberi yok, görse ömürlük malzemesi olur😂

:KK70:
benim hep büyüktü, 39 lara hamilelikle veda ettim.
Eşimin 42, arada sneakerları kalın çorapla giymiyor değilim haberi yok, görse ömürlük malzemesi olur😂

Yok ben benimkinin ayağına erişemem. Erişmeyeyim yani, öyle bi ayağım olsa keser atarım "Olmasın la böyle olmasın" derim Allah muhafaza.

Bu çocuklar ne zaman kendileri oynayamaya başlıyor fikri olan var mı?
Kızım dört yaşını geçti hala kendi kendine 10 dakikadan fazla oynamıyor,o 10 dakikada 10 soru soruyor 🤦
Bizimkilerden büyük haziran da 5 i bitecek.
2 numara 2.5 ugu biraz geçti.
1 saattir odalarında oynuyorlar .
Oyun bitince odayı toplamak da 1 saat sürüyor ama 🤦🏻‍♀️

Bu çocuklar ne zaman kendileri oynayamaya başlıyor fikri olan var mı?
Kızım dört yaşını geçti hala kendi kendine 10 dakikadan fazla oynamıyor,o 10 dakikada 10 soru soruyor 🤦
Benim küçük uyurken bile konuşuyor, bazrn kulak tıkacı kullanıp arada ‘hıhı evet annecim’ diye kafa sallıyorum.
Böyle bir konuşma sorma yok.
Film izlediğini düşün, bütün karakterler adına bu konuşuyor öyle bir şey😂

Konu dükten nasil oyuncaka geçti bilmiyorum fakat geçenlerde bende kizima bundan aldim. Bu sekilde en azindan sirasini beklemeyi, oyun kurallarina saygi duymayi ögrendi. Yoksa o konu ciddi sikintiydi. Memory oynadigimizda bile, ben bir çift buldugumda baslardi aglamayi "sen nasil bir çift bulursun" diye. Yada "anne bana verirmisin kartlari" derdi sonra tekrar döndürüp "baaaak ben buldum" derdi :KK53:

Back