Mesai başladı beybi erken yatıp erken kalkıyorım artık
Evden calisiyorsun ama di mi?Mesai başladı beybi erken yatıp erken kalkıyorım artık
Evet canım. Şimdilik öyle.Evden calisiyorsun ama di mi?
En azindan o da bir seydir ya.Evet canım. Şimdilik öyle.
Evet ama eşim gidiyor, ne anladık ona bulaşsa bana da bulaşacakEn azindan o da bir seydir ya.
Yardımlardan sonra dkkdd yasak olur ülkeyi kalkındıracagızEvet ama eşim gidiyor, ne anladık ona bulaşsa bana da bulaşacak
Onu yapıyoruz zaten de kıyafetten falan korkmuyorum, allah korusun enfekte olursa öbüşmeyle bulaşır banaYardımlardan sonra dkkdd yasak olur ülkeyi kalkındıracagız
eve gelınce hemen banyoya girsin kıyafetleri balkonda havalandırıyoruz biz
Doğru kız sen akitf bir dürtüşme hayatı olan bireysinOnu yapıyoruz zaten de kıyafetten falan korkmuyorum, allah korusun enfekte olursa öbüşmeyle bulaşır bana
Atın ölümü arpadan olsunDoğru kız sen akitf bir dürtüşme hayatı olan bireysin
Benım anlamamam çok normal
Aman öpüşerek enfekte ol ne guzelı fkfkfk
Hangisi?Bdv de bir konu tam yorum yapmalık
Borcu ben ödeyeyim sefasını o sürsün ohHangisi?
He yorum yaptım ben onaBorcu ben ödeyeyim sefasını o sürsün oh
Diye bir konu o üyenin önceki konularına da bak
Tek derdi hamile kalmak gibi geldi banaHe yorum yaptım ben onakadın haklı dkfkdj
Konunun ne oldugunu neden guldugunu dıdk falan bılmıyor umarımSelamlar sabahlar herkese.
Beyim biraz sizleri kıskanmaya başladığı ve trip attığı için, ilgileneyim kendisini dışlanmış hissetmesin dedim dün.
"Sen de orada gülüyorsun hep, ya ben, ya ben" deyip biraz küstü. Dedim "Bal özüm, senle de gülerim, bak hele bak bana, solmasın o yüzün hemen, yaklaş yanıma, otur dizlerime" dedim, geldi, dizlerime oturdu ve sanırım sol dizim çatladı. Çenesinden tuttum salladım biraz "Seni ah seni" diyerek. Sonra ağlaştık. Bizi birbirimize özlettiniz. Sizden ötürü hep.
Konunun ne oldugunu neden guldugunu dıdk falan bılmıyor umarım
Adam espri grubu normal konular falan zannedıyordur
Ya bi değişik zaten önceki konuları falan.Tek derdi hamile kalmak gibi geldi bana
Ben de elektrik faturası ceremesi çekeceğimi düşünüyorum.Selamlar sabahlar herkese.
Beyim biraz sizleri kıskanmaya başladığı ve trip attığı için, ilgileneyim kendisini dışlanmış hissetmesin dedim dün.
"Sen de orada gülüyorsun hep, ya ben, ya ben" deyip biraz küstü. Dedim "Bal özüm, senle de gülerim, bak hele bak bana, solmasın o yüzün hemen, yaklaş yanıma, otur dizlerime" dedim, geldi, dizlerime oturdu ve sanırım sol dizim çatladı. Çenesinden tuttum salladım biraz "Seni ah seni" diyerek. Sonra ağlaştık. Bizi birbirimize özlettiniz. Sizden ötürü hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?