Coronasavar

Yardımlardan sonra dkkdd yasak olur ülkeyi kalkındıracagız
eve gelınce hemen banyoya girsin kıyafetleri balkonda havalandırıyoruz biz
Onu yapıyoruz zaten de kıyafetten falan korkmuyorum, allah korusun enfekte olursa öbüşmeyle bulaşır bana

Selamlar sabahlar herkese.

Beyim biraz sizleri kıskanmaya başladığı ve trip attığı için, ilgileneyim kendisini dışlanmış hissetmesin dedim dün.
"Sen de orada gülüyorsun hep, ya ben, ya ben" deyip biraz küstü. Dedim "Bal özüm, senle de gülerim, bak hele bak bana, solmasın o yüzün hemen, yaklaş yanıma, otur dizlerime" dedim, geldi, dizlerime oturdu ve sanırım sol dizim çatladı. Çenesinden tuttum salladım biraz "Seni ah seni" diyerek. Sonra ağlaştık. Bizi birbirimize özlettiniz. Sizden ötürü hep.

Konunun ne oldugunu neden guldugunu dıdk falan bılmıyor umarım
Adam espri grubu normal konular falan zannedıyordur

Konunun ne oldugunu neden guldugunu dıdk falan bılmıyor umarım
Adam espri grubu normal konular falan zannedıyordur

Maalesef dün "Banu Alkan'ın o filmi neydi?" diye kendisine sorunca tahmin ettiğini düşünüyorum. Bizimki de böyle pis bir ilişki işte naparsın. Birbirimize yeşilçam erotikli film sorabiliyoruz. Saf değildir herifim o kadar. "Sen pis bir şeylere gülüyorsun, yoksa gülmezsin bu kadar" dedi. Adam artık fazla tanıyor beni. Evlenmeyin.

Ben de elektrik faturası ceremesi çekeceğimi düşünüyorum.
Zaten kol gibi geliyordu, şimdi senin ayakların gibi gelecek.
Günde 3 kere tlf şarj ediyorum ben!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…