• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

:KK70:
bizim kreş manyak ödev ve etkinlik yolluyor her gün, ben de arkadaşlarıma servis ediyorum.
Her gün bastırıp yaptırıyorlsr.
Bimde satılıyormuş, almışlar.
Bende de yok zaten hatta ev telefonumuzu yeni edindik, dur bismillah dedim öğretmene😂

O nasıl kreş öyle la. Bebeyi az başımdan atıp rahat edeyim diye yolluyorum akşam ödev mi yapıcam bir de ahsjsjs.

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Uçaktaki maskeyi önce kendine olayı, gerçek hayatta işlemiyor.
Sen poposu delik pantolonla gezebilirsin ama o çocuğun sokağa çıkarken yanına 3 takım kıyafet yedek alacaksın, altına işerse, su dökerse, terlerse vs.
Mabadının halka arzındansa bu daha önemli😂
Ahah ne bileyim ben, tabii ki benimkiler kaldı şanssızlık" gibi düşündüm :D

Tabisi, spor ayakkabım, elbisem, kapşonlu üstüm, makyaj malzemelerim geldi.
Artık salondan mutfağa dondurma yemeye diye geziye çıkarsam, giyiveririm yeni yeni.
Ama çocuklarım boya yapamasın, oyuncak oynayamasın!
Ne demiş pek kıymetli herşeyi bilen pedagoglarımız, mutlu anne mutlu çocuk 🤣 sen bir nevi çocukların için aldın onları :deli:

O nasıl kreş öyle la. Bebeyi az başımdan atıp rahat edeyim diye yolluyorum akşam ödev mi yapıcam bir de ahsjsjs.
Sürekli aynı soruyu soruyorum, ben bunları evde yapabilsem ne diye üste para vereyim, değil mi?
Ağzıyla yemek yediremiyorum, şişmiş nohut ve kürdanla şehir kuracak dikkat bla blası yapacakmışız.
Bebeler bizi kürdana dizip çöp şiş yapacak, bana ne diyor kadın...

Doğru söyle, hapşırdın mı?
Hepimizi enfekte mi ettin?
Hımm, şey öksürdüm böyle bol tanecik saçarak🤪

Bana bir kısa özet geçer misiniz, sokağa çıkma yasağı neci, para nereye gidiyor vs?
O adamın yüzüne tahammül edemediğimden okuyamıyorum haberleri, koca suratı var hep haberde.

Çıplak ellemeye çalışıyordu 🤣 birazdan burada toplanirlar

Ben cevap vermiş bulundum bir kere 🤣

Yaban'i buldum burada takiliyormus.

Back