- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
Ciplak ellemese sorun degil de ciplak elliyormus.Buradana sonra başka konularda verilen cevaplara da gülesim geliyor benim, ciddiye almıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ciplak ellemese sorun degil de ciplak elliyormus.Buradana sonra başka konularda verilen cevaplara da gülesim geliyor benim, ciddiye almıyorum
Az önce bir arkadaşla dkkdd konuştum bir kızla sırf fkfkff kız oldugy için konusuyor corona gunlukleriBenim günlükler dantelli falan değil valla. Belki sevişirim donlarım var güzel seksili, onlar da ayrı yerde durup arada gerektiğinde çıkıyorlar.
Arada çıkarıp havalandırıyorum
Yazik ya kiz da umutlaniyordur.Az önce bir arkadaşla dkkdd konuştum bir kızla sırf fkfkff kız oldugy için konusuyor corona gunlukleri
Öyleymiş malesef üzücüYazik ya kiz da umutlaniyordur.
Evlilik disi nasil olacak, herkes evinde. Karantina sonrasi mi diyorsun?Öyleymiş malesef üzücü
Ama evlilik dışı çocuk patlaması olabilir ya da hamile gelınlık giyen kadın patlaması
Evet karantina sonrası kamış su işte yaEvlilik disi nasil olacak, herkes evinde. Karantina sonrasi mi diyorsun?
Bu arada 3nity ve filmdelisi corona konusundski mesajlarınızı okuyorum allah size sabır versin
Hepsi de çok doğru hepsını begenmeye çalışıcam
Ablayı az bucuk tanımıyorum fkdkdk ya bari şaşırdım falan koysa daha az şaşırıcam
corona basligindaki siyasi olaylardan mi?
Bu arada 3nity ve filmdelisi corona konusundski mesajlarınızı okuyorum allah size sabır versin
Hepsi de çok doğru hepsını begenmeye çalışıcam
Kara listeye alindiysan demek
corona basligindaki siyasi olaylardan mi?
Kara listeye alindiysan demek
Çok sinir bozucu oluyor böyle üst üste gelen bildirimler Allah sabır versin
Seni begenmeyen halt etsin.Bilmem
Belki de bugün fotoğrafımı gordu, tipimi beğenmedi
Aboov millet birbirini yer simdi. Hic girilmez daha o başlığaMune ablamız siyaseti serbest bırakmış herkes hrrrrrrr türkiyedeki sorun da o ya senın gıbı dusunmesin çok mu lazım ama saygısızlık etme
bir de iyi anla
Hahaha yemişler zaten ben yetişememişim kesın banlanırdım uzaktan oku bacımAboov millet birbirini yer simdi. Hic girilmez daha o başlığa
Dükten düke koşmana vesile olmak benim için onurdur canım. Çok duygulandım şuan.Ben buraya gelmeden önce orada takılıp depresyondan depresyona sürükleniyordum.
Artık dükten düke koşuyorum. Sevgili Loreth sağ olsun çekti çıkardı beni o bataktan
Çocukları uyutup, film izleyelim dedik, koltukta sızmışım. Bu saatte uyanmamın şerefine gidip bir Indiana Jones daha patlatacağım. Öyle heyecan dolu bir hayat işte...