• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Ben yaptım ama beni çok sarmadı ya. Sonrasında bir amaca hizmet etmesi gerekiyor yaptığım şeyin. Boyamayı da tablo diye asacak değilim duvara. Boyarken bu ne işe yarayacak, neye yarayacak ne olacak ki şimdi bu demekten devam edemedim.
images (12).jpeg images (11).jpeg
20200331_010036.jpg
20200331_010025.jpg
Bu tarz şeylerle merakım var biraz.
Mimar sinan in beşgen, sekizgen çizimleri, islâmî sanatlarda kullanılan geometri desenler vs
Desen ve renk tecrübesi olurmuş.
Zaten bunun için biraz teknikli falan bir eğitim gerekiyor gibi
Gerçi beni eğit eğit, benden çıkar mi bilmem.

Eki Görüntüle 2611555 Eki Görüntüle 2611556
Eki Görüntüle 2611558
Eki Görüntüle 2611559
Bu tarz şeylerle merakım var biraz.
Mimar sinan in beşgen, sekizgen çizimleri, islâmî sanatlarda kullanılan geometri desenler vs
Desen ve renk tecrübesi olurmuş.
Zaten bunun için biraz teknikli falan bir eğitim gerekiyor gibi
Gerçi beni eğit eğit, benden çıkar mi bilmem.

Evet bunlar için özel kurslar var. Geometrik şekilleri ölçü ve kurala uygun şekilde çizip, sonra boyuyorsun ki kalem yerine boya ve fırça tercih ediliyor. Desen seçmek, düzgünce çizmek zaten zor bir de boyama kısmı var. Çoğu desen boyamasında yaprak varak kullanılıyor ki erimesi, hazırlanması zahmetli epey.

Benim tüm el sanatlarına ilgim var ama istikrar yok :)

Evet bunlar için özel kurslar var. Geometrik şekilleri ölçümbe kurala uygun şekilde çizip, sonra boyuyorsun ki kalem yerine boya ve fırça tercih ediliyor. Desen seçmek, düzgünce çizmek zaten zor bir de boyama kısmı var. Çoğu desen boyamasında yaprak varak kullanılıyor ki erimesi, hazırlanması zahmetli epey.

Benim tüm el sanatlarına ilgim var ama istikrar yok :)
Bana da zaten sulu kuru boya tavsiye etti @Night Club
Valla vicdan azabı çekiyorum kargocu bunun için yorulacak ama evde kafa dağıtmam lazım.

Bana da zaten sulu kuru boya tavsiye etti @Night Club
Valla vicdan azabı çekiyorum kargocu bunun için yorulacak ama evde kafa dağıtmam lazım.

Ben kocamın mayışının yatmasını bekliyorum. Hayvan gibi sipariş vericem oyalanmak için. Kargocu bir kez sövsün, daha istemem.

Biz de öyle, toplu sipariş verdik
Cocuklara da kum boyama, taş boyama vs..
Evde hep birlikte sanatımızı konuşturacağız
Geçen hafta verdiğimiz çoğu siparişimiz iptal edildi, bir tek trendyollar geliyor.
Orada da çocuklara boya defter falan alırken, kendime birkaç şey kakaladım beye, bilin bakalım hangileri geldi ve hala yok olanlar hangileri 😂

Ben de benim sıpa ya alıcam bir şeyler. Kitaplar bitti, her türlü malzemeyi kullandık. Yeni kan laızm.
Yeni kan demişken bizde bundan sipariş verdik, kızım arkasında oynamış çok sevmişti, fikir olsun.

Eklentiler

• Screenshot_2020-03-31-01-16-12-331_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-03-31-01-16-12-331_com.android.chrome.jpg
    68 KB · Görüntüleme: 28
Geçen hafta verdiğimiz çoğu siparişimiz iptal edildi, bir tek trendyollar geliyor.
Orada da çocuklara boya defter falan alırken, kendime birkaç şey kakaladım beye, bilin bakalım hangileri geldi ve hala yok olanlar hangileri 😂
Ananın araya sıkıştırdıkları geldi çocukların ki kaldı değil mi 🤣

Biz zengin miyiz olum ne arar yazıcı bizde.
:KK70:
bizim kreş manyak ödev ve etkinlik yolluyor her gün, ben de arkadaşlarıma servis ediyorum.
Her gün bastırıp yaptırıyorlsr.
Bimde satılıyormuş, almışlar.
Bende de yok zaten hatta ev telefonumuzu yeni edindik, dur bismillah dedim öğretmene😂

Ananın araya sıkıştırdıkları geldi çocukların ki kaldı değil mi 🤣
Tabisi, spor ayakkabım, elbisem, kapşonlu üstüm, makyaj malzemelerim geldi.
Artık salondan mutfağa dondurma yemeye diye geziye çıkarsam, giyiveririm yeni yeni.
Ama çocuklarım boya yapamasın, oyuncak oynayamasın!

Tabisi, spor ayakkabım, elbisem, kapşonlu üstüm, makyaj malzemelerim geldi.
Artık salondan mutfağa dondurma yemeye diye geziye çıkarsam, giyiveririm yeni yeni.
Ama çocuklarım boya yapamasın, oyuncak oynayamasın!
Aaa ay ben de tam tersi sandım. Çocuklarınkiler geldi, seninkiler kaldı sandım.
Çocuksuz olunca insan böyle algılıyor demek ki :D

Aaa ay ben de tam tersi sandım. Çocuklarınkiler geldi, seninkiler kaldı sandım.
Çocuksuz olunca insan böyle algılıyor demek ki :KK70:
:KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Uçaktaki maskeyi önce kendine olayı, gerçek hayatta işlemiyor.
Sen poposu delik pantolonla gezebilirsin ama o çocuğun sokağa çıkarken yanına 3 takım kıyafet yedek alacaksın, altına işerse, su dökerse, terlerse vs.
Mabadının halka arzındansa bu daha önemli😂

Back