- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.039
- 748
bizim kreş manyak ödev ve etkinlik yolluyor her gün, ben de arkadaşlarıma servis ediyorum.
Her gün bastırıp yaptırıyorlsr.
Bimde satılıyormuş, almışlar.
Bende de yok zaten hatta ev telefonumuzu yeni edindik, dur bismillah dedim öğretmene
Ahah ne bileyim ben, tabii ki benimkiler kaldı şanssızlık" gibi düşündüm
Uçaktaki maskeyi önce kendine olayı, gerçek hayatta işlemiyor.
Sen poposu delik pantolonla gezebilirsin ama o çocuğun sokağa çıkarken yanına 3 takım kıyafet yedek alacaksın, altına işerse, su dökerse, terlerse vs.
Mabadının halka arzındansa bu daha önemli
Ne demiş pek kıymetli herşeyi bilen pedagoglarımız, mutlu anne mutlu çocukTabisi, spor ayakkabım, elbisem, kapşonlu üstüm, makyaj malzemelerim geldi.
Artık salondan mutfağa dondurma yemeye diye geziye çıkarsam, giyiveririm yeni yeni.
Ama çocuklarım boya yapamasın, oyuncak oynayamasın!
Biraz daha gecikirse makyaj malzemelerimde boya yapmaya başlayacaklar, çok tırsıyorumAhah ne bileyim ben, tabii ki benimkiler kaldı şanssızlık" gibi düşündüm
Sürekli aynı soruyu soruyorum, ben bunları evde yapabilsem ne diye üste para vereyim, değil mi?O nasıl kreş öyle la. Bebeyi az başımdan atıp rahat edeyim diye yolluyorum akşam ödev mi yapıcam bir de ahsjsjs.
Yok, bizde hep mutlu çocuk, ağlayan çocuk, zırlayan ve tekrar mutlu çocuk var.Ne demiş pek kıymetli herşeyi bilen pedagoglarımız, mutlu anne mutlu çocuksen bir nevi çocukların için aldın onları
Orji derken?Huhu, neredesiniz?
Orji korons konusunda mı?
Siyasete mi taşındı o, noldu?
Klavye düzeltmesinin ...Orji derken?
Cok korktum bir anKlavye düzeltmesinin ...
Orjinal korona konusu mu yazacaktım, neler yazmışım.
Ben anlamadım, bir geldim virüs var gibi dağıldılarHerkes gitti mi yaw
Doğru söyle, hapşırdın mı?Ben anlamadım, bir geldim virüs var gibi dağıldılar
Popolarında pireler uçuşuyor.
Hımm, şey öksürdüm böyle bol tanecik saçarakDoğru söyle, hapşırdın mı?
Hepimizi enfekte mi ettin?
Ben cevap vermiş bulundum bir kereSevgilinizle mesafe ne kadar nasil olmali
Özellikle uzun ilişkisi olanlar bakabiliir mi? Hayatimda biri olduğunda ya sevgilim olursa onunla bir süre sonra yakinlasmam gerekir mi. Yani duyduğuma göre illa ki oluyormuş öpme sevisme tarzi. Eger bunlar olmazsa sevgilimin beni aldatir mi? Ve olacaksa da siniri nasıl belirlemek gerekiyor...www.kadinlarkulubu.com
Çıplak ellemeye çalışıyordubirazdan burada toplanirlar
Yaban'i buldum burada takiliyormus.Sevgilinizle mesafe ne kadar nasil olmali
Özellikle uzun ilişkisi olanlar bakabiliir mi? Hayatimda biri olduğunda ya sevgilim olursa onunla bir süre sonra yakinlasmam gerekir mi. Yani duyduğuma göre illa ki oluyormuş öpme sevisme tarzi. Eger bunlar olmazsa sevgilimin beni aldatir mi? Ve olacaksa da siniri nasıl belirlemek gerekiyor...www.kadinlarkulubu.com
Çıplak ellemeye çalışıyordubirazdan burada toplanirlar
Buradana sonra başka konularda verilen cevaplara da gülesim geliyor benim, ciddiye almıyorumYaban'i buldum burada takiliyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?