- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.039
- 748
Tekin de olam ya, gönderme başkalarına yüzün dışında bir yerini
Son maddeye kadar iyiydi, orada asabım bozuldu. Kuruş çıkmaz sana benden.
Eltime lazım o, bana değil. Üremesin şu durumda diye.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tekin de olam ya, gönderme başkalarına yüzün dışında bir yerini
Son maddeye kadar iyiydi, orada asabım bozuldu. Kuruş çıkmaz sana benden.
Peki söz zaten totomu yollamak isim soyisim vermek gibi bir şey olurTekin de olam ya, gönderme başkalarına yüzün dışında bir yerini
Geçmiş olsunEşim hiç bakmaz haberlere filan, panik geçireceğini biliyor çünkü atağın en çok geldiği yerler hastaneler, hiç doktora bile gitmişliği yok kendisi için
Öyle gezinirken internette yoğun bakımla ilgili video görmüş sanırım çok kötüleşti
4 yıldır beraberiz toplam ilk defa böyle gördüm
Ya bunların son kullanma tarihi var mı?Eltime lazım o, bana değil. Üremesin şu durumda diye.
Hemen anlatayım tatlı bir don oldugundan hazırlıksız anlardaki kurtarma donuLimonlu don ne ya.
Yeni nesil neler biliyor allam cahil kaldım.
Edemedi bu kez ya korktum ben de
Sayı say diyorum adama ben de adını söyleyecek hali yok
Daha iyi gibi sanki teşekkür ederim
Var işte üstünde yazarYa bunların son kullanma tarihi var mı?
Bendekilerden emin olamadım bir an
Eşim hiç bakmaz haberlere filan, panik geçireceğini biliyor çünkü atağın en çok geldiği yerler hastaneler, hiç doktora bile gitmişliği yok kendisi için
Öyle gezinirken internette yoğun bakımla ilgili video görmüş sanırım çok kötüleşti
4 yıldır beraberiz toplam ilk defa böyle gördüm
Ya bunların son kullanma tarihi var mı?
Bendekilerden emin olamadım bir an
Kız limonludan kastın ne? Limon desenli mi?Hemen anlatayım tatlı bir don oldugundan hazırlıksız anlardaki kurtarma donu
Cahillllllllll
Dantelli donların belli zorlukları var
Bu değil ya ne kadar vizyonsuzsun dkdkdk yarın özelden atacam sana
Evet de desenleri en iğrenci olanı buluo atmıssın ya püüü ağlıcam
100 paket sigara
Kırtasiye malzemeleri, çünkü seviyorum.
Beyaz çikolata
Her türlü kahve. Çeşit bol olsun.
Bilgisayar
Nekşflikş en pahalı paketi
Antrikot 20 kilo kadar
Prezervatif iki paket, tırtıklı.
Aklıma gelince yenilerini eklerim. Bağış şeysi için önce forum arkadaşınıza yardım edin, sonra diğerleri.
Üstündeyken atacaksan ben de isterim doktor civanım.Bu değil ya ne kadar vizyonsuzsun dkdkdk yarın özelden atacam sana
Tüh ya umarım bozulmamıştırVar işte üstünde yazar
Ahaha "zehirlenir miyiz" geyiği yapıyordum ben son kullanma tarihi deyinceÇocuk olunca geçmiş olduğunu anlıyorsun işte cahil misin nesin
Ben bugün gangsta nin rehberliğinde boya ve mandala boyama kitabı siparişi verdim.
Aslında başka bir şey hayalim ama böyle başla dedi bilirkişi.
Gerçi biz bunları konustugumuzda corona yoktu ama bugüne kısmetmiş
Kuzenimde de var panik atak. Amcanın kızı.
Bir de meme kanseri geçirdi, geçen yıl kemoterapi aldı.
Evden adımı atmamış dışarı. Her gün ağlama krizleri. Evde 3 çocuk
Onun en küçük benim büyükle yaşıt. Eşim ara ara dışarı çıkmak zorunda kalmasa çocuğu bir kaç gün almak isterdim. Kaldığı oluyordu bizde alışkın.
Herkes için zor.
Biz tedbirleri aldik, esim de ben de, millerin sülalesi rahat dedikleri tipleriz.
Bizde ki en kötü senaryo benim hasta olmam
14 gün çocukların ayrı kalması imkansız, Allah göstermesin.
Yada şu süreçte çocukların evde attığı uçan tekmelerle bir yerlerini kırması.
Geri kalana yapacak bir şey yok
Dünya batıyor, biz de beraberinde.
Niye yarın? Merak ederim ben şimdi yolla hadi koş.Bu değil ya ne kadar vizyonsuzsun dkdkdk yarın özelden atacam sana
Donum müsait değil kdkddNiye yarın? Merak ederim ben şimdi yolla hadi koş.
Bir 5 gun sonra dantellsini atarım umarım kdkddkdkÜstündeyken atacaksan ben de isterim doktor civanım.
Üstünde mi atıcan tövbe estağfurullah. Kızın ateşi başına vurdu nude atacak resmen.Donum müsait değil kdkdd