- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
Benim günlükler dantelli falan değil valla. Belki sevişirim donlarım var güzel seksili, onlar da ayrı yerde durup arada gerektiğinde çıkıyorlar.Bir 5 gun sonra dantellsini atarım umarım kdkddkdk
Çarpılmam inş
Ben yaptım ama beni çok sarmadı ya. Sonrasında bir amaca hizmet etmesi gerekiyor yaptığım şeyin. Boyamayı da tablo diye asacak değilim duvara. Boyarken bu ne işe yarayacak, neye yarayacak ne olacak ki şimdi bu demekten devam edemedim.
Eki Görüntüle 2611555 Eki Görüntüle 2611556
Eki Görüntüle 2611558
Eki Görüntüle 2611559
Bu tarz şeylerle merakım var biraz.
Mimar sinan in beşgen, sekizgen çizimleri, islâmî sanatlarda kullanılan geometri desenler vs
Desen ve renk tecrübesi olurmuş.
Zaten bunun için biraz teknikli falan bir eğitim gerekiyor gibi
Gerçi beni eğit eğit, benden çıkar mi bilmem.
İyi geceler kuşum.Ben kaçar
Zabaha ders koymuşlar erken uyanmam lazım
İyi geceler
Bana da zaten sulu kuru boya tavsiye etti @Night ClubEvet bunlar için özel kurslar var. Geometrik şekilleri ölçümbe kurala uygun şekilde çizip, sonra boyuyorsun ki kalem yerine boya ve fırça tercih ediliyor. Desen seçmek, düzgünce çizmek zaten zor bir de boyama kısmı var. Çoğu desen boyamasında yaprak varak kullanılıyor ki erimesi, hazırlanması zahmetli epey.
Benim tüm el sanatlarına ilgim var ama istikrar yok :)
Bana da zaten sulu kuru boya tavsiye etti @Night Club
Valla vicdan azabı çekiyorum kargocu bunun için yorulacak ama evde kafa dağıtmam lazım.
Ben kocamın mayışının yatmasını bekliyorum. Hayvan gibi sipariş vericem oyalanmak için. Kargocu bir kez sövsün, daha istemem.
Biz de öyle, toplu sipariş verdik
Cocuklara da kum boyama, taş boyama vs..
Evde hep birlikte sanatımızı konuşturacağız
Geçen hafta verdiğimiz çoğu siparişimiz iptal edildi, bir tek trendyollar geliyor.Biz de öyle, toplu sipariş verdik
Cocuklara da kum boyama, taş boyama vs..
Evde hep birlikte sanatımızı konuşturacağız
İdrak evde yazıcı var mı?Ben de benim sıpa ya alıcam bir şeyler. Kitaplar bitti, her türlü malzemeyi kullandık. Yeni kan laızm.
Yeni kan demişken bizde bundan sipariş verdik, kızım arkasında oynamış çok sevmişti, fikir olsun.Ben de benim sıpa ya alıcam bir şeyler. Kitaplar bitti, her türlü malzemeyi kullandık. Yeni kan laızm.
İdrak evde yazıcı var mı?
Benimkiler bunu kıçına başına burnuna sokarYeni kan demişken bizde bundan sipariş verdik, kızım arkasında oynamış çok sevmişti, fikir olsun.
Ananın araya sıkıştırdıkları geldi çocukların ki kaldı değil miGeçen hafta verdiğimiz çoğu siparişimiz iptal edildi, bir tek trendyollar geliyor.
Orada da çocuklara boya defter falan alırken, kendime birkaç şey kakaladım beye, bilin bakalım hangileri geldi ve hala yok olanlar hangileri
Kahkaha attım yahu tâbi çocuktan çocuğa değişir oynanacak şeylerBenimkiler bunu kıçına başına burnuna sokar
Hala 1 yaş büyüklüğünde oyuncaklardan kurtulamadık.
Biz zengin miyiz olum ne arar yazıcı bizde.
Tabisi, spor ayakkabım, elbisem, kapşonlu üstüm, makyaj malzemelerim geldi.Ananın araya sıkıştırdıkları geldi çocukların ki kaldı değil mi
Aaa ay ben de tam tersi sandım. Çocuklarınkiler geldi, seninkiler kaldı sandım.Tabisi, spor ayakkabım, elbisem, kapşonlu üstüm, makyaj malzemelerim geldi.
Artık salondan mutfağa dondurma yemeye diye geziye çıkarsam, giyiveririm yeni yeni.
Ama çocuklarım boya yapamasın, oyuncak oynayamasın!
Aaa ay ben de tam tersi sandım. Çocuklarınkiler geldi, seninkiler kaldı sandım.
Çocuksuz olunca insan böyle algılıyor demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?