Ay ben arada üç beş okuyup çıkıyorum.
Hiç o gergin, karamsar, kaotik ortama giremem valla. Aynı şeyi konuş konuş yetti gari bana virüs.
Bende yeni yetme delikanlı bıyığı varHem de nasıl
Ben ki en hasta halinde bile bakımından ödün vermeyen insandım. Hani hep "kendin için yap" diyoruz ya, öyleydim.
Kaç gündür kaşlı geziyorum, almaya gerek duymuyorum ve bu beni mahvediyor. Meğer hiç kendim için yapmıyormuşum. Kendimle yüzleştim.
Ahahayyy ay çapkın seni, uluorta söyleme böyle şeyler.Evet aslında hedef direkt sendinnasıl da aldın mesajı yılaaan
Bende yeni yetme delikanlı bıyığı var
Lady of Düks ilan ettik seniBen buraya gelmeden önce orada takılıp depresyondan depresyona sürükleniyordum.
Artık dükten düke koşuyorum. SevgiliLoreth sağ olsun çekti çıkardı beni o bataktan
Ben kıyamıyorum artık alıştım ya bıyıklı görmeye kendimi. Yakıştı da benceBen bıyıkları almıştım. Hatta "duştan çıkınca da kaşlarımı alayım" dedim. Kaç gün kaç duş geçti sayamadım, bıyıklar da uzadı o arada
O benımmmmmm vallaha uzulurumLady of Düks ilan ettik seni
Yok sen Vander DükO benımmmmmm vallaha uzulurum
Ben kıyamıyorum artık alıştım ya bıyıklı görmeye kendimi. Yakıştı da bence
Benimki tekrar tek kaşa dönme modunda ama ben bilerek almıyorum. Zaten öncesinde 10 gündür almıyordum uzasınlar iyice yetti artık doğru düzgün şekil verdireceğim diye isyanlardayım. Ortası bile birleşme modunda ama o istediğim yeri DOL MU YORHem de nasıl
Ben ki en hasta halimde bile bakımından ödün vermeyen insandım. Hani hep "kendin için yap" diyoruz ya, öyleydim.
Kaç gündür kaşlı geziyorum, almaya gerek duymuyorum ve bu beni mahvediyor. Meğer hiç kendim için yapmıyormuşum. Kendimle yüzleştim.
Soyadım djjddjdj yapacak bir şey kocama kendi soyadımı verecemYok sen Vander Dük
Şu an pijamam belimden düşüyor diye kafama kadar çektim, üzerimde babamın hırkası var. Saçlarımı banyodan sonra anneme ördürmüştüm iki yandan. Bir yandan da ağzıma cevizli sucuk sokuyorum. Ama bence hala çok çekiciyimYalnız hem ayaklı bomba olarak gezip hem tek kaş, bıyıklı falan kadınlar olmamız çok komik değil mi
Cevizli sucuk muŞu an pijamam belimden düşüyor diye kafama kadar çektim, üzerimde babamın hırkası var. Saçlarımı banyodan sonra anneme ördürmüştüm iki yandan. Bir yandan da ağzıma cevizli sucuk sokuyorum. Ama bence hala çok çekiciyim
Kadife eşofmanım, ponçik panduflarım, penye eşofman üstüm, boyası akmış saçım ve ergen bıyıklarımla katılıyorum.Şu an pijamam belimden düşüyor diye kafama kadar çektim, üzerimde babamın hırkası var. Saçlarımı banyodan sonra anneme ördürmüştüm iki yandan. Bir yandan da ağzıma cevizli sucuk sokuyorum. Ama bence hala çok çekiciyim
Ben kıyamıyorum artık alıştım ya bıyıklı görmeye kendimi. Yakıştı da bence
Benimki tekrar tek kaşa dönme modunda ama ben bilerek almıyorum. Zaten öncesinde 10 gündür almıyordum uzasınlar iyice yetti artık doğru düzgün şekil verdireceğim diye isyanlardayım. Ortası bile birleşme modunda ama o istediğim yeri DOL MU YOR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?