Coronasavar

Ay ben arada üç beş okuyup çıkıyorum.
Hiç o gergin, karamsar, kaotik ortama giremem valla. Aynı şeyi konuş konuş yetti gari bana virüs.

Ben buraya gelmeden önce orada takılıp depresyondan depresyona sürükleniyordum.
Artık dükten düke koşuyorum. Sevgili Loreth sağ olsun çekti çıkardı beni o bataktan

Bende yeni yetme delikanlı bıyığı var

Benimki tekrar tek kaşa dönme modunda ama ben bilerek almıyorum. Zaten öncesinde 10 gündür almıyordum uzasınlar iyice yetti artık doğru düzgün şekil verdireceğim diye isyanlardayım. Ortası bile birleşme modunda ama o istediğim yeri DOL MU YOR

Kızlar peki karantina altında iken intihar etmeye çalışanları ne yapacağız Ülkece delirdik mahalleyi havaya uçuracaktı dengesizin biri

Yalnız hem ayaklı bomba olarak gezip hem tek kaş, bıyıklı falan kadınlar olmamız çok komik değil mi
Şu an pijamam belimden düşüyor diye kafama kadar çektim, üzerimde babamın hırkası var. Saçlarımı banyodan sonra anneme ördürmüştüm iki yandan. Bir yandan da ağzıma cevizli sucuk sokuyorum. Ama bence hala çok çekiciyim

Kadife eşofmanım, ponçik panduflarım, penye eşofman üstüm, boyası akmış saçım ve ergen bıyıklarımla katılıyorum.

Ben kıyamıyorum artık alıştım ya bıyıklı görmeye kendimi. Yakıştı da bence

Ben alışamadım ya elimi atıp duruyorum sürekli. Korona günlerinde çok yanlış şeyler bunlar

Sarımsak sür. Evdesin nasılsa :)
Ben birinde hafta sonu sürdüm, üzerinden 2 gün, 2 duş, sayısız yüz yıkama geçti. Ptesi okulda yanımdaki arkadaş "kim mantı yedi" dedi
O yüzden 1 hafta 10 gün falan çıkmayacaksan sür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…