- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.990
- 548
Gerçek romantizm işte bu
Kesinlikle! Bir daha evlenirsem ahanda sadece bu sekilde evlilik teklif ederse kabul ederim. Içimdeki kezbani sonunda disa vuracam, nerede benim kirooooomm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçek romantizm işte bu
Bilemedim, turuncu'nun dediği kelepçeli teklif de fena gelmiyor kulağa.Kesinlikle! Bir daha evlenirsem ahanda sadece bu sekilde evlilik teklif ederse kabul ederim. Içimdeki kezbani sonunda disa vuracam, nerede benim kirooooomm
Bilemedim, turuncu'nun dediği kelepçeli teklif de fena gelmiyor kulağa.
Sembolizm diyen kimEvlilik içinde fena sembolizm degildir.
Arya'nın yazdığına odaklanmışım soriBen gorunmez falanmıyım acaba bu konuda yaaaaaaaa fkdjdjdk
Aryanın benden kalır yanı yok maşallah benı bilmem kaça katlar kaça bölerArya'nın yazdığına odaklanmışım sori
Bende regl oldumBenım cinsel istegım sondu yav dndjdj beklenen regl geldi sahalarw donmem lazım
Ben o patlayan istekten anlamıştım sevgilim bile sen regl olacaksın anladım falan dediBende regl oldum
Birileri daha olacaktı bu ara öyle yazmıştı. Senkronize mi olduk ne
Benım cinsel istegım sondu yav dndjdj beklenen regl geldi sahalarw donmem lazım
Ne ateşi ya djjdd senın attıklarından lazım ki ateş geri dönsünBir dondurma ye, hem atesini alir
Bende istek hep olduğundan dengesizleşmemden anlıyor iğrenç bir insana dönüşüyorumBen o patlayan istekten anlamıştım sevgilim bile sen regl olacaksın anladım falan dedi
dkjdd adamın biraz üstüne gitmiş olabılırım
Ben böyle hrrrr tarzına dondugum için adam telefondan tecavüze uğrayacagını dusundu fkjdjdjBende istek hep olduğundan dengesizleşmemden anlıyor iğrenç bir insana dönüşüyorum
Jdjddjjddj Amaaannnnn konuş et de fazla kafaya takmamaya çalışÖf sinirlerim bozuldu bdvde buraya kaçtım
İyi yaptın ne işin var bdvde zaten?Öf sinirlerim bozuldu bdvde buraya kaçtım
Senın yandıgın belli de hadi zuladan at bir kaç bişi dahaHerkes niye bu kadar sessizlesti yav? Vanderin atesi söndüde, herkesinkimi söndü yav?