- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.578
- 598
- 34
Ya yok hala değişik değişik triplere giriyorlar hala ya hala bunca şeyden sonra. Aklım almıyor.Jdjddjjddj Amaaannnnn konuş et de fazla kafaya takmamaya çalış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya yok hala değişik değişik triplere giriyorlar hala ya hala bunca şeyden sonra. Aklım almıyor.Jdjddjjddj Amaaannnnn konuş et de fazla kafaya takmamaya çalış
Pasifik Okyanusu gelse söndüremez arya beniHerkes niye bu kadar sessizlesti yav? Vanderin atesi söndüde, herkesinkimi söndü yav?
Ya işte ne bileyim gündeme kaptırdım kendimiİyi yaptın ne işin var bdvde zaten?![]()
Boşver annem, boşver guzum. Elini bdvye bulama.Ya yok hala değişik değişik triplere giriyorlar hala ya hala bunca şeyden sonra. Aklım almıyor.
Tuzlu ya yakar senii alev alırsın falanPasifik Okyanusu gelse söndüremez arya beni![]()
O ayaktan belli başka bir şey olsa dersin başka bir şey
Kim ?Bir şey sorucam ckdkd sakin ol mesajına begenmedim atmak ne demek
Anlayamadım vallaha ne diyeyim
Kız korona konusunda ben sakin ol yazdım bir üyeye sadece bu ama bir üyede bunu begenmemiş
Yanlışlıkla basmıştır belki. Düzeltmeyi de bilememiştir. Ya da kaostan besleniyordur iKız korona konusunda ben sakin ol yazdım bir üyeye sadece bu ama bir üyede bunu begenmemiş
Üye biraz öyle bir üye kendısı bılır canım ama komik geldiYanlışlıkla basmıştır belki. Düzeltmeyi de bilememiştir. Ya da kaostan besleniyordur i![]()
Ya yok hala değişik değişik triplere giriyorlar hala ya hala bunca şeyden sonra. Aklım almıyor.
Ben kahveye geldiğimde benimle böyle arkadaş olmaya çalışmayacaksın değil mi?
Ay ben arada üç beş okuyup çıkıyorum.Ben de 1-2 okudum malum başlığı, asabım bozuldu.
İtiraf edelim bütün gün libido topu gibi geziyoruz.
Bu karantina olayından en büyük zararı ben, vander, absolut ve çilek gördük![]()
Evet aslında hedef direkt sendinBen kahveye geldiğimde benimle böyle arkadaş olmaya çalışmayacaksın değil mi?
Kız virüs olsa yine iyi bazı beyinler virüsten beter.Ay ben arada üç beş okuyup çıkıyorum.
Hiç o gergin, karamsar, kaotik ortama giremem valla. Aynı şeyi konuş konuş yetti gari bana virüs.